Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Pilkku A 41, 3 huonetta, 72,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan sinulle sopivaan hetkeen. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2020

Uniikki kolmio kahdella parvekkeella

Tämän ylimmän kerroksen huoneiston asukkaita hemmotellaan isolla eteläparvekkeella, josta on näkymät jopa merelle saakka. Itäpuolen parvekkeella voit nauttia aamukahvin aamuauringon paisteessa.

Tämä asunto on ainoa laatuaan: ylimmän kerroksen sijainti ja uniikki pohjaratkaisu ovat tämän 72,5-neliöisen kodin valtteja. Isossa avokeittiössä ja oleskelutiloissa nautiskelet eteläpuolen valoisuudesta. Päämakuuhuoneen yhteydessä on iso vaatehuone ja eteisestä löydät erillis-WC:n. Mukavana lisänä kotiin kuuluu peräti kaksi omaa irtaimistovarastoa, jotka sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa ja kellarissa.

Valoisat oleskelutilat

Hyvä pohjaratkaisu ja kahteen ilmansuuntaan antavat ikkunat tuovat kotiin valoa ja avaruutta. Olohuone ja keittiö yhdistyvät kauniiksi kokonaisuudeksi, jossa riittää tilaa kokkailuun ja seurusteluun. Puustellin laadukkaan keittiön varustukseen kuuluu mm. integroitu astianpesukone sekä täyskorkeat kylmälaitteet. Päämakuuhuoneessa on reilun kokoinen oma vaatehuone ja käynti itäpuolen lasitetulle parvekkeelle. Viilennyksen ansiosta kodin lämpötila säilyy miellyttävänä myös kesähelteillä.

Pesutilat

Kylpyhuone on laatoitettu isoilla modernia tyyliä henkivillä laatoilla. Tyylikäs varustelu sisältää mm. linjakaivon, seinäasenteisen wc-istuimen ja tilavarauksen pesutornille. Tilavan kylpyhuoneen lisäksi kolmiossa on myös erillis-wc, johon on käynti eteisestä.

Kaksi lasitettua parveketta

Näillä parvekkeilla riittää tilaa nauttia niin näkymistä, leppoisasta oleskelusta kuin nautinnollisista ruokailuhetkistä. Eri ilmansuunnissa olevat parvekkeet mahdollistavat sekä näkymät sisäpihalle että omaa rauhaa talon eteläpuolella.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset vaikuttamaan uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Joustavasti uuteen kotiin

Oulun Pilkku rakennetaan joustavalle vuokratontille.  Joustavasti lunastettava tontti mahdollistaa sen, että koko huoneistokohtaisen tonttiosuuden voi halutessaan lunastaa kerralla, jolloin ostat asunnon omalla tontilla. Vaihtoehtoisesti tontin vuokraa voi maksaa kuukausittain vastikkeessa.

Yhteistiloissa vierashuone, sauna ja kuivaushuone

Tasokas saunaosasto kutsuu rentoutumaan lempeisiin löylyihin. Jos kutsut mielelläsi yövieraita, voit majoittaa heidät ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa vierashuoneeseen. Tilava ja kauniisti kalustettu vierashuone on kaikkien asukkaiden varattavissa. Jokaisen kodin säilytystiloja laajentaa erillinen irtaimistovarasto. Pyykkipäivää helpottava kuivaushuone löytyy kellarikerroksesta.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 284 703
Myyntihinta
€ 85 203
Lainaosuus
€ 199 500
Tontin lunastusosuus
€ 44 304
Pinta-ala
72,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 168
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 926
Hoitovastike
€ 218
Tontin vuokravastike
€ 185
Kerros
8 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.