Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Pilkku A 43, 3 huonetta, 90,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan sinulle sopivaan hetkeen. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2020

Ylimmän kerroksen upea kulmahuoneisto

Kahdeksannen kerroksen iso kolmio hurmaa puistonäkymillä sekä hulppeilla ja toiminnallisilla tilaratkaisuilla. Valitse omaksesi tämä kotien helmi läheltä Oulun keskustaa.

Oman kodin onnea on lasitettu ylellisen kokoinen länsiparveke, oman saunan löylyt, laadukkaat sisustusmateriaalit ja hyvät säilytystilat. Tässä 90,5 m² kolmiossa on panostettu toimiviin tilaratkaisuihin, kuten paljon toivottuun kodinhoitotilaan ja asunnon erikoisuutena löytyvään ruoka- ja kuiva-ainekomeroon. Huoneiston oleskelutilat ovat todella avarat ja viehättävät valoisuudellaan.

Maksa nyt vain 9000 € ja loput kotisi valmistuttua

Kun teet varauksen Pilkun uudesta Bonava-kodista 12.9.-15.11. välisenä aikana, saat kampanjaetuna joustavat maksuehdot. Maksat kaupanteon yhteydessä vain 9000 €, ja loput vasta uuden kotisi valmistuessa.

Avarat asumisen ratkaisut

Kotikokkaajan unelmakeittiössä on hyvä varustelutaso, mm. korkealuokkaiset Boschin kodinkoneet sekä runsain mitoin lasku- ja työtilaa. Keittiön välittömässä läheisyydessä on myös kookas ruokakomero. Olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmä ihastuttaa avaruudellaan ja tilasta on käynti suurelle n. 15 m2  parvekkeelle. Huoneiston pohjoispuolelle sijoitetut makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä molemmissa on hyvät säilytysratkaisut. Myös eteisessä on iso Elfan peiliovellinen säilytysjärjestelmä, jonne vaatteet saa siistiin järjestykseen. Mukavana lisänä kotiin kuuluu peräti kaksi omaa irtaimistovarastoa, jotka sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa ja kellarissa. Viilennyksen ansiosta kodin lämpötila säilyy miellyttävänä myös kesähelteillä.

Eteinen, kylpyhuone ja kodinhoitotilat

Avarasta eteisestä on käynti pesutiloihin sekä erillis-wc:seen, jossa on liukuovella rajattu kodinhoitotila. Usein toivottu kodinhoitotila on varsinainen harvinaisuus kerrostalokodissa. Isossa kylpyhuoneessa on ensiluokkainen varustelutaso, oma sauna ja tilavaraus pesutornille.  Tyyliltään moderni kylpytila henkii arjen luksusta.

Lasitettu hulppean kokoinen länsiparveke

Lasitetulta parvekkeelta avautuvat esteettömät näkymät vehreän puiston suuntaan. Tälle tilavalle ilta-auringossa kylpevälle parvekkeelle voit sisustaa monipuolisesti tiloja eri toiminnoille: rentouttavan lukunurkkauksen, ruokailuryhmän ja vaikkapa oman minipuutarhan.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset vaikuttamaan uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Joustavasti uuteen kotiin

Oulun Pilkku rakennetaan joustavalle vuokratontille.  Joustavasti lunastettava tontti mahdollistaa sen, että koko huoneistokohtaisen tonttiosuuden voi halutessaan lunastaa kerralla, jolloin ostat asunnon omalla tontilla. Vaihtoehtoisesti tontin vuokraa voi maksaa kuukausittain vastikkeessa.

Yhteistiloissa vierashuone, sauna ja kuivaushuone

Tasokas saunaosasto kutsuu rentoutumaan lempeisiin löylyihin. Jos kutsut mielelläsi yövieraita, voit majoittaa heidät ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevaa vierashuoneeseen. Tilava ja kauniisti kalustettu vierashuone on kaikkien asukkaiden varattavissa. Jokaisen kodin säilytystiloja laajentaa erillinen irtaimistovarasto. Pyykkipäivää helpottava kuivaushuone löytyy kellarikerroksesta.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 363 705
Myyntihinta
€ 109 205
Lainaosuus
€ 254 500
Tontin lunastusosuus
€ 55 304
Pinta-ala
90,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 214
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 1 181
Hoitovastike
€ 272
Tontin vuokravastike
€ 231
Kerros
8 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.