Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kaksiot Raisio

Myytävät kaksiot Raisiossa

Avaa ovi uuteen keskustakotiin. Myytävät kaksiot Raisiossa tekevät arjesta sujuvaa ja asumisesta entistä mukavampaa. Loistava sijainti, kaunis sisustus ja fiksut pohjaratkaisut antavat ainutlaatuiset eväät elämästä nauttimiseen. Katso kaikki myytävät kaksiot ja löydä oma kotisi Raisiosta.

Tervetuloa uuteen kotiin ja mukavaan naapurustoon. Muuttovalmis uudiskohde Raision Sello asettuu vain kivenheiton päähän keskustan kaupoista ja palveluista.

Myytävät kaksiot Raisiossa asuntosijoittajalle

Sijainti Raision keskustan sydämessä takaa, että nämä uudet muuttovalmiit kaksiot säilyttävät vetovoimaisuutensa vielä vuosia. Asuntopohjat on suunniteltu tehokkaiksi, ja pintamateriaaleiksi sisustussuunnittelijamme on valinnut ajattoman kestäviä ja laadukkaita materiaaleja. Kaikki uudet myytävät kaksiot Raisiossa ovat esteettömiä ja avaria. Kaksion houkuttelevuuden viimeistelee lasitettu parveke. Uudet kaksiot Raisiossa asettuvan joustavalle vuokratontille. Huoneistokohtaisen tonttiosuuden voi lunastaa joko heti tai option voi jättää myöhempään hetkeen. Arvioidun lunastushinnan näet hinnastosta. Tutustu monipuoliseen valikoimaan ja valitse sijoituskohteeksi uusi kaksio Raision vetovoimaisesta ja kehittyvästä keskustasta.

Uudet myytävät kaksiot Raisiossa kaikin herkuin

Onni on oma koti, jossa kaikki on kohdallaan. Bonavan myytävät kaksiot Raisiossa on suunniteltu fiksusti mukavaa arkea varten. Avarat pohjaratkaisut, luonnonvalon ja ilmansuuntien hyödyntäminen, hyvät säilytystilat, laadukkaat pintamateriaalit ja esteettömyys tekevät asumisesta viihtyisää. Jokaisen myytävän kaksion kruunaa lasitettu parveke. Osa kaksioista on myös varustettu omalla saunalla. Sisustussuunnittelijamme on valinnut koteihin raikkaan modernit ja laadukkaat pintamateriaalit. Näin uusia kaksio on helppo sisustaa oman maun mukaan. Tutustu valitse omaksesi uusi kaksio Raision keskustasta. Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä kaikki Bonavan myytävät kaksiot Raisiossa ovat jo muuttovalmiita.

Uusi kaksio Raision monipuolisten palvelujen ääreltä

Raisiossa on hyvä elää ja olla. Myytävät kaksiot asettuvat ihanteellisesti Raision keskustan monipuolisten palvelujen äärelle oman rauhaisan sivukadun varrelle. Kävelyetäisyydeltä löytyy niin ravintoloita kuin kauppoja sekä terveyspalveluita. Ja mitä ei keskustasta löydy, voi kipaista hakemaan parin kilometrin päästä kauppakeskus Myllystä. Uudet myytävät kaksiot Raisiossa tekevät myös Turun keskustan palveluista nauttimisen helpoksi, sillä etäisyyttä on vain noin seitsemän kilometriä. Julkisen liikenteen yhteyksillä pääsee kätevästi myös Naantaliin, Tampereelle, Poriin, Uuteenkaupunkiin, Raumalle ja Helsinkiin. Tutustu monipuoliseen kotivalikoimaamme ja löydä oma ihana kaksio Raision keskustasta.

Ensiasunnoksi uusi kaksio Raisiosta

Muutto ensimmäiseen omaan kotiin on yksi elämän jännittävimmistä hetkistä. Uudet myytävät kaksiot Raision keskustassa tekevät kokemuksesta mukavan ja huolettoman. Uudessa kaksiossa ei remonttitarpeista tarvitse murehtia ja joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan kotiin pienemmällä pääomalla. Uudet kaksiot tarjoavat vetovoimaisia vaihtoehtoja niin sisustusintoilijalle kuin oman saunan löylyistä haaveilevalle. Monipuolinen valikoima erilaisia asuntopohjia varmistaa, että jokaiselle löytyy juuri sopiva kaksio. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, sillä uudet kaksiot Raisiossa ovat jo muuttovalmiita ja vastaavaa ei ole samoille kotikulmille lähivuosina tulossa.