Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kolmiot Raisio

Myytävät kolmiot Raisiossa

Haaveiletko huolettomasta uudisasumisesta Raision keskustassa? Bonavan uudet myytävät kolmiot kutsuvat keskustan sykkeeseen rauhallisen sivukadun varrelle. Tutustu valikoimaan ja valitse omaksesi uusi kolmio Raisiokeskuksesta. Muuttamaan pääset vaikka heti.

Uudet myytävät kolmiot hurmaavat loistavilla pohjaratkaisuillaan, esteettömyydellään, lasitetuilla parvekkeillaan ja ikkunallisilla saunoillaan. Lisäksi jokaisen kolmion herkkuihin lukeutuvat muun muassa Puustellin keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, laadukkaat pintamateriaalit sekä kätevät Elfan säilytystilat. Kotikokin iloksi keittotilassa on runsaasti laskupintaa, integroidut kodinkoneet sekä keraaminen keittotaso. Neutraalit, raikkaan vaaleansävyiset materiaalivalinnat takaavat, että uusi kolmio on helppo sisustaa oman maun mukaan. Kaikki jäljellä olevat myytävät kolmiot Raisiossa ovat kulmahuoneistoja, joten koti saa rutkasti luonnonvaloa kahdesta ilmansuunnasta. Jokainen uusi kolmio on varustettu myös lasitetulla länsiparvekkeella, mikä tekee elämästä Raision keskustassa entistä leppoisampaa. Katso kaikki muuttovalmiit myytävät kolmiot Raisiossa ja muuta unelmiesi kotiin vaikka heti.

Kolmiot Raisio

Vapaa
Alustava varaus
Varaussopimus
Myyty

Myytävät kolmiot perheasunnoksi

Uudet myytävät kolmiot Raisiossa ovat oivallisia perheasuntoja. Jokaisessa kolmiossa päämakuuhuone on hieman tilavampi ja sen lisäksi kodista löytyy pienempi makuuhuone, joka on helppo muuttaa vaikka työhuoneeksi lasten muutettua omilleen. Myytävät kolmiot on varustettu muunneltavilla Elfa-säilytysjärjestelmillä, joiden perheen vaatteet ja tavarat pysyvät hyvässä järjestyksessä. Oleskelutilat jatkuvat lasitetulle parvekkeelle, jonne perheen pienimmän voi esteettömästi rullata nukkumaan päiväunia. Hyvin varustellussa keittotilassa on runsaasti laskupintaa ja hyvät puitteet yhdessä kokkailuun. Tutustu jäljellä oleviin asuntoihin ja löydä oma ihana kolmio Raisiosta.

Uusi kolmio omaksi vailla päällekkäisiä vastikekuluja

Haaveiletko uudesta kolmiosta Raision keskustassa, mutta vanhan asunnon myynti huolettaa? Bonava-turva takaa, että uusi kolmio on huoleton hankkia ja ensimmäiset kuukaudet sujuvat vailla murheita päällekkäisistä vastikemaksuista. Turva on asunnon vaihtajalle arvokas lisäetu, sillä maksamme uuden Bonava-kolmion vastikkeet puolestasi jopa vuoden ajan vanhan asuntosi ollessa myynnissä. Katso kaikki myytävät kolmiot Raisiossa ja tutustu Bonava-turvan tarjoamaan lisäetuun. Tervetuloa huolettomalle kotimatkalle kanssamme.

Myytävät kolmiot Raision vehreän luonnon äärellä

Myytävät kolmiot Raisiossa asettuvat keskeiselle paikalle kaupungin ydinkeskustaan. Täältä on helppo lähteä suuntaan kuin suuntaan virkistäytymään ja viettämään vapaa-aikaa. Lähiluonnosta löytyy puuhaa ja näkemistä kaikenikäisille ja reippailua voi jatkaa vaikka Raisionlahdella, joka tunnetaan erityisesti monipuolisesta linnustostaan. Vaikka Raisio itsessään tarjoaakin kattavasti ulkoilu- ja harrastemahdollisuuksia, on uudesta kolmiosta helppo suunnata myös esimerkiksi Turkuun ja Ruissaloon reippailemaan. Ulkoilun päätteeksi on mukava vetäytyä oman saunan lempeisiin löylyihin lämmittelemään, sillä jokainen uusi kolmio Raisiossa on varustettu ikkunallisella saunalla. Katso viimeiset vapaan myytävät kolmiot Raisiossa ja muuta vaikka heti.