Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sello as 45, 2 huonetta, 0,0 m²

3 esittelyä

3 esittelyä

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2019

Ylimmän kerroksen kaksio

Nauti uudisasumisen iloista vailla remonttihuolia ja repsottavia nurkkia. Raision Sello kutsuu keskustan sydämeen omaan rauhalliseen kotikorteliin.

Tämän 40-neliöisen kaksion valtteihin lukeutuvat oma lasitettu parveke, helposti kalustettavat oleskelutilat ja hulppeat säilytystilat liukuovin.

Säästä kahden vuoden vastikekulut

Kun teet kaupat Sellon uudesta Bonava-kodista 10.11.–1.12.2019, vähennämme myyntihinnasta 24 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon. Kampanjaetu merkitsee tuntuvaa säästöä, jolloin sinulla jää uuden kodin asukkaana enemmän rahaa muuhun. Etu ei koske tontin vuokraosuutta, vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita.

Kodikkaat oleskelutilat

Tämä koti avautuu kauniisti jo ulko-ovella, josta näkymä kantaa aina omalle parvekkeelle ja viihtyisälle sisäpihalle. Eteisessä on tyylikäs Elfa-säilytysjärjestelmä tilaa säästävin peililiukuovin. Tyyliltään modernissa ja hyvänkokoisessa keittiössä on mukava kokkailla ja ruokapöydän saa sijoitettua viihtyisästi ikkunan viereen. Vaaleansävyinen lattia ja vaalea keittiö antavat hyvän pohjan sisustaa koti omilla lempiväreillä. Keittiön kaapistot ovat valkoiset ja työtaso tummaa laminaattia. Välitilaksi on valittu valoa heijastavaa valkoista lasia. Keittiön varustukseen kuuluu mm. integroitu astianpesukone ja teräspintainen jääkaappipakastin. Kodin ikkunat avautuvat itään kohti aamuaurinkoa, parveke kolmeen ilmansuuntaan.

Pesutilat

Raikkaan modernissa kylpyhuoneessa on tummat lattialaatat ja vaakaan asetellut isot kiiltävän valkoiset seinälaatat. Laatoitetussa pesuhuoneessa on kätevä pyykkikaappi, kirkas suihkuseinä, valopeili sekä varaus pesukoneelle.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 167 000
Myyntihinta
€ 67 500
Lainaosuus
€ 99 500
Tontin lunastusosuus
€ 14 400
Pääomavastike (vain korko)
€ 74
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 432
Hoitovastike
€ 148
Kerros
8 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.