Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sello as 50, 3 huonetta, 70,0 m²

1 esittely

Ylimmän kerroksen saunallinen päätykolmio

Muuttovalmiissa päätykolmiossa nautit näkymistä kolmeen ilmansuuntaan, oman ikkunallisen saunan löylyistä ja leppoisista hetkistä länsiparvekkeella.

Tässä kahdeksannen kerroksen 70-neliöisessä kolmiossa on laadukkaat sisustusmateriaalit, kotikokkaajan unelmakeittiö ja helposti kalustettava olohuone. Tervetuloa viihtymään Raision keskustaan.

Kodikkaat oleskelutilat

Tilavassa eteisessä ulkovaatteet ja siivoustarvikkeet pysyvät piilossa Elfa-säilytysjärjestelmässä tyylikkäiden peililiukuovien takana. Oleskelutilojen vaalea laminaattilattia tuo kotiin valoisaa tunnelmaa. Keittiö sijaitsee olohuoneen vierellä mutta kuitenkin mukavasti erillään. Keittiön varustukseen kuuluu mm. Puustellin kalusteet, integroitu astianpesukone, teräspintainen jääkaappipakastin, keraaminen keittotaso, kalusteuuni sekä tunnelmallinen led-valaistus. Laskutilaa on reilusti. Keittiön kaapit ovat tyylikkään valkoiset ja työtaso on musta. Välitilaan on valittu valoa heijastavaa valkoista lasia. Ruokapöydän voi sijoittaa esimerkiksi tunnelmallisesti ikkunan vierelle. Päämakuuhuoneesta avautuu näkymät kahteen ilmansuuntaan, ja säilytystilaa on runsaasti liukuovellisessa Elfa-säilytysjärjestelmässä. Pienempi makuuhuone sopii erinomaisesti myös esimerkiksi työ tai vierashuoneeksi.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa pesuhuoneessa on mm. kätevä pyykkikaappi, valopeili, vetolaatikosto sekä tilavaraus pesutornille. Kylpyhuonekalusteet ovat Puustellin. Kylpyhuone on laatoitettu tyylikkäästi suurilla, kiiltävän valkoisilla seinälaatoilla sekä mustilla lattialaatoilla. Saunan lauteet ovat tervaleppää. Saunan pikkuikkuna viimeistelee viihtyisän tunnelman.

Lasitettu parveke

Oleskelutilat jatkuvat omalle parvekkeelle, josta avautuu ylimmän kerroksen näkymät sekä länteen että pohjoiseen. Lasituksen ansiosta tilaa voi hyödyntää monin tavoin ympäri vuoden.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 279 500
Myyntihinta
€ 113 000
Lainaosuus
€ 166 500
Tontin lunastusosuus
€ 24 627
Pinta-ala
70,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 123
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 723
Hoitovastike
€ 259
Tontin vuokravastike
€ 95
Kerros
8 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.