Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Tervetuloa kotiin sympaattiseen naapurustoon

Tervetuloa kotiin, jossa voi vapaasti touhuta ja temmeltää. Kotiin, jonka naapurustosta löytyvät puistot, leikkipaikat, päiväkodit, koulut, kaupat, kirjastot ja harrastukset. Ja kaikenikäiset ystävät.

Onni on sympaattinen naapurusto, jossa jokainen voi elää oman näköistä elämäänsä turvallisessa, huolettomassa ja ystävällisessä ympäristössä. Täällä lasten on leppoisaa leikkiä ja aikuisten mukava olla. Täällä lapset voivat olla lapsia, aikuiset aikuisia ja perheet perheitä. 

Tutustu uusiin koteihin sympaattisissa naapurustoissa

Talotyyppi

Valitse talotyyppi
Muuttovalmis
Myynnissä
Suunnitteilla
Ennakkomarkkinoinnissa

Kaupunginosat Suomi

KAIKKI KAUPUNGINOSAT SUOMI