Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Sisustusideoita keittiöön

Näillä ideoilla tuot upouuteen kotiisi persoonallisuutta ja kodikasta rosoisuutta.

Tunnelmaa uuteen kotiin

Tee uudesta Bonava-kodistasi omannäköinen. Sopusointuja-blogin kirjoittaja Maarit Veromaa on koonnut yhteen hauskat vinkit, joiden avulla uuden kodin koskemattomat pinnat saavat eloa ja syvyyttä. Poimi helpot ohjeet alta, muokkaa tarvittaessa ja ihastu.

Pullot ja purkit esille - tyylikkäästi

Olipa keittiö iso tai pieni, tasoilla olevien tavaroiden ryhmittely selkeyttää ja rauhoittaa yleisilmettä. Kokoa tarjottimelle, puisen leikkuulaudan tai marmorilaatan päälle ryhmä usein käyttämiäsi mausteita ja tee niistä sisustuselementti.

Lasisista öljy- tai säilykepurkeista saa pienellä vaivalla sisustuksellisia, kun irrottaa etiketit liottaen ja kirjoittaa niihin Dymo-kohokirjoittimella uudet tarrat. Samanväriset esimerkiksi mustat korkit ja kannet näyttävät tyylikkäältä yhdessä ja lisäävät yhtenäistä ilmettä.

Luonnonkukat ovat nyt parhaimmillaan, tee niistä näyttävä kimppu keittiöön ilahduttamaan päivääsi!

Vanhat kehykset uusiokäyttöön

Koristeelliset ja rustiikkiset kehykset ovat nyt trendikkäitä. Idea on siinä, että sisustuksessa käytetään nyt pelkkiä kehyksiä ilman kuvaa. Tässä kirpputorilta ostetut kehykset on sijoitettu keittiöön, rennosti suoraan työtason päälle. Postikortti on kiinnitetty pyykkipojalla ja sen näkeminen päivittäin tuo mukavia muistoja mieleen. Tähän voi kiinnittää vaikka reseptin tai valokuvan.

Tee itse kehykset

Käsistään kätevä tekee kehykset itse vanhoista laudoista. Kaiken ei tarvitse olla niin millilleen, se vain sopii tyyliin. Asetelmassa voi olla muutamia eri kokoisia kehyksiä. Valkoinen väri yhdistää ne ryhmäksi ja ne näyttävät raikkaalta. Kiva idea on myös kuivata kesäkukkia tauluksi.

Kuvat ja teksti: Maarit Veromaa / Sopusointuja.blogspot.fi