Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Sisustusideoita keittiöön

TEE-SE-ITSE -ideoita keittiön sisustukseen

Näillä ideoilla tuot upouuteen kotiisi persoonallisuutta ja kodikasta rosoisuutta.

Tunnelmaa uuteen kotiin

Tee uudesta Bonava-kodistasi omannäköinen. Sopusointuja-blogin kirjoittaja Maarit Veromaa on koonnut yhteen hauskat vinkit, joiden avulla uuden kodin koskemattomat pinnat saavat eloa ja syvyyttä. Poimi helpot ohjeet alta, muokkaa tarvittaessa ja ihastu!

siteassets/yleiset/inspiraatio/sisustaminen-ja-trendit/ideoita_keittioon_pinnat.jpg

Pullot ja purkit esille - tyylikkäästi

Olipa keittiö iso tai pieni, tasoilla olevien tavaroiden ryhmittely selkeyttää ja rauhoittaa yleisilmettä. Kokoa tarjottimelle, puisen leikkuulaudan tai marmorilaatan päälle ryhmä usein käyttämiäsi mausteita ja tee niistä sisustuselementti.

siteassets/yleiset/inspiraatio/sisustaminen-ja-trendit/ideoita_keittioon_purkit-tasolla.jpg
siteassets/yleiset/inspiraatio/sisustaminen-ja-trendit/ideoita_keittioon_purkit-tasolla2.jpg

Lasisista öljy- tai säilykepurkeista saa pienellä vaivalla sisustuksellisia, kun irrottaa etiketit liottaen ja kirjoittaa niihin Dymo-kohokirjoittimella uudet tarrat. Samanväriset esimerkiksi mustat korkit ja kannet näyttävät tyylikkäältä yhdessä ja lisäävät yhtenäistä ilmettä.

Luonnonkukat ovat nyt parhaimmillaan, tee niistä näyttävä kimppu keittiöön ilahduttamaan päivääsi!

Vanhat kehykset uusiokäyttöön

Koristeelliset ja rustiikkiset kehykset ovat nyt trendikkäitä. Idea on siinä, että sisustuksessa käytetään nyt pelkkiä kehyksiä ilman kuvaa. Tässä kirpputorilta ostetut kehykset on sijoitettu keittiöön, rennosti suoraan työtason päälle. Postikortti on kiinnitetty pyykkipojalla ja sen näkeminen päivittäin tuo mukavia muistoja mieleen. Tähän voi kiinnittää vaikka reseptin tai valokuvan

siteassets/yleiset/inspiraatio/sisustaminen-ja-trendit/ideoita_keittioon_kehykse_ilman_kuvaat.jpg

Tee itse kehykset

Käsistään kätevä tekee kehykset itse vanhoista laudoista. Kaiken ei tarvitse olla niin millilleen, se vain sopii tyyliin. Asetelmassa voi olla muutamia eri kokoisia kehyksiä. Valkoinen väri yhdistää ne ryhmäksi ja ne näyttävät raikkaalta. Kiva idea on myös kuivata kesäkukkia tauluksi.

siteassets/yleiset/inspiraatio/sisustaminen-ja-trendit/ideoita_keittioon_kehykset.jpg

Kuvat ja teksti: Maarit Veromaa / Sopusointuja.blogspot.fi