Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Skandinaavinen sisustus

Tukholman huonekalumessut on maailman suurin skandinaavisen sisustamisen ja designin tapahtuma. Keräsimme inspiraatioksesi kuusi tämän hetken mehevintä trendiä.

1. Nosta katseenvangitsijat jalustalle

Jalustat ovat valtavan suosittuja juuri nyt ja se näkyi myös messuilla. Jalustoissa toimii lähes mikä vain materiaali sekä niiden yhdistelmät. Kokeile rohkeasti puuta eri väreissä, peililasia tai vaikka kiveä. Trendikkäimmät jalustat ovat muodoltaan minimalistisen linjakkaita. Aseta päälle lempiesineesi ja huomaa, kuinka koko huone herää eloon.

2. Muhkeat ja pyöreät muodot

Kaarevat huonekalut ja pyöreät muodot niin lampuissa kuin sisustusesineissä tekevät tuloaan. Yllättävät mallit ja muodot luovat dynaamisen ja kutsuvan ilmeen kotiin. Lisäksi ne ovat mukavia ja sopivan turvallisia myös lapsiperheisiin.

3. Väriä elämään

Elegantit kukkakimput antavat juhlan tuntua arkeen ja ihanan kesäisiä tuoksuja myös talven keskelle. Tämä trendi on tullut jäädäkseen. Ota kaikki ilo irti kukista panostamalla moniin eri väreihin.

4. Anna tilaa taiteelle

Trendikkäässä kodissa on tilaa myös taiteelle ja taide-esineille – maalauksista veistoksiin ja kaikkeen siltä väliltä. Seinillä näkyy graafisia töitä ja tasoilla keramiikkaa mielenkiintoisissa eri muodoissa. Tuo rohkeasti taide kotiin ja panosta muutamiin katseenvangitsijoihin.

5. Beige ja muut maanläheiset värit

Roosa ja vihreä ovat kovassa suosiossa juuri nyt ja trendi näyttää vain yltyvän. Näiden lisäksi maanläheiset värit ja punaisen eri sävyt valtaavat kotejamme. Erityisesti beige tekee tuloaan sisutuksen pohjaväriksi. Yhdistämällä beigeä muihin maanläheisiin väreihin annat sisutukselle syvyyttä ja loihdit kotiin harmonisen tunnelman.

6. Mustaa, mustaa, mustaa

Mustaa näkyy nyt kaikkialla – sekä isoilla pinnoilla että aksenttivärinä yksityiskohdissa.