amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Täydellinen sisustus

Kodin tunnelma syntyy sisustuksen kerroksista

Arjen asumisessa ristiriitaisuudet ja keskeneräisyydet asettuvat kotiin kyselemättä. Sisustushaasteita voi selättää kotikonstein.

Ensimmäiseen yhteiseen kotiin muutettaessa puolisoiden huonekalut eivät välttämättä suostu keskustelemaan keskenään. Kompromisseja tehdään myöhemminkin kaapin paikasta ja tyylistä - puhumattakaan perheen pienimmistä, joiden lelut kantautuvat helposti sinne, missä niiden vähiten toivoisi olevan. Oma tahto ja makukin voi kadota lukuisten tyylien ja värien viidakkoon.

Omaa kotia miettiessä helpottaa ehkä huomio, että lehtikuvien ja sisustusohjelmien sisustukset ovat pääasiassa kuvaustilannetta varten rakennettuja kulisseja, joissa tavarat on sommiteltu katsomista varten. Kuvasta rajataan pois ne kohdat, jotka riitelevät kokonaisuuden kanssa.

Asunto muuttuu kodiksi vasta, kun siellä asutaan ja kun siellä näkyy asukkaiden persoonallisuus sekä eletty elämä. Kodin tunnelma syntyy sisustuksen kerroksellisuudesta.

Trendejäkin voi seurata ja niihin ihastua. Silloin kannattaa valita trendivärit ja -materiaalit sellaisiin rakenteisiin, joita on helppo muuttaa. Jos parin vuoden päästä ihastuu uuteen trendiväriin, kylpyhuoneen laatoituksen vaihtaminen on iso projekti, kun taas olohuoneen tehosteseinään voi helposti maalata uuden sävyn tai vaihtaa tapetin.

Helpointa on sovittaa eri sisustusmakuja yhteen ja välttyä mittavilta sisustusremonteilta, kun valitsee kiintokalusteisiin ja seiniin neutraaleja aikaa kestäviä sävyjä. Kodin tunnelmaa voi vaivattomasti vaihdella sisustustekstiileillä ja -esineillä sekä kalusteilla.

Bonava-asuntomyymälä tekee uusien asuntojen sisustusmateriaalien valinnasta selkeää ja helppoa. Valoisissa tiloissamme voit viipyillä rauhassa ja suunnitella oman kotisi ainutlaatuista tunnelmaa. Tervetuloa sisustamisen kiehtovaan maailmaan!

Vinkit on laatinut Bonavan sisustusarkkitehti Heli Väyrynen.

Helpointa on sovittaa eri sisustusmakuja yhteen, kun valitsee kiintokalusteisiin ja seiniin neutraaleja aikaa kestäviä sävyjä.

Jos seuraat trendejä, kotiin kannattaa valita värejä ja materiaaleja, jotka on helppo muuttaa, jos mieli muuttuu.

Asunto muuttuu kodiksi, kun siellä näkyy asukkaiden persoonallisuus ja eletty elämä.

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää