Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Täydellinen sisustus - harkittua oman tyylin mukaista sisustusta.

Täydellinen sisustus

Arjen asumisessa ristiriitaisuudet ja keskeneräisyydet asettuvat kotiin kyselemättä. Sisustushaasteita voi selättää kotikonstein.

Ensimmäiseen yhteiseen kotiin muutettaessa puolisoiden huonekalut eivät välttämättä suostu keskustelemaan keskenään. Kompromisseja tehdään myöhemminkin kaapin paikasta ja tyylistä - puhumattakaan perheen pienimmistä, joiden lelut kantautuvat helposti sinne, missä niiden vähiten toivoisi olevan. Oma tahto ja makukin voi kadota lukuisten tyylien ja värien viidakkoon.

Omaa kotia miettiessä helpottaa ehkä huomio, että lehtikuvien ja sisustusohjelmien sisustukset ovat pääasiassa kuvaustilannetta varten rakennettuja kulisseja, joissa tavarat on sommiteltu katsomista varten. Kuvasta rajataan pois ne kohdat, jotka riitelevät kokonaisuuden kanssa.

Asunto muuttuu kodiksi vasta, kun siellä asutaan ja kun siellä näkyy asukkaiden persoonallisuus sekä eletty elämä. Kodin tunnelma syntyy sisustuksen kerroksellisuudesta.

Trendejäkin voi seurata ja niihin ihastua. Silloin kannattaa valita trendivärit ja -materiaalit sellaisiin rakenteisiin, joita on helppo muuttaa. Jos parin vuoden päästä ihastuu uuteen trendiväriin, kylpyhuoneen laatoituksen vaihtaminen on iso projekti, kun taas olohuoneen tehosteseinään voi helposti maalata uuden sävyn tai vaihtaa tapetin.

Helpointa on sovittaa eri sisustusmakuja yhteen ja välttyä mittavilta sisustusremonteilta, kun valitsee kiintokalusteisiin ja seiniin neutraaleja aikaa kestäviä sävyjä. Kodin tunnelmaa voi vaivattomasti vaihdella sisustustekstiileillä ja -esineillä sekä kalusteilla.

Bonava-asuntomyymälä tekee uusien asuntojen sisustusmateriaalien valinnasta selkeää ja helppoa. Valoisissa tiloissamme voit viipyillä rauhassa ja suunnitella oman kotisi ainutlaatuista tunnelmaa. Tervetuloa sisustamisen kiehtovaan maailmaan.