Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Värit sisustuksessa

Hae ympäröivästä luonnosta inspiraatiota kodin sisustukseen. Yhdistele rohkeasti värejä niin tekstiileissä, koriste-esineissä kuin seinillä.

Hyvästi valkoiset seinät

Herätä kodin sisustus eloon valitsemalla maanläheisiä värejä ja pehmeitä materiaaleja. Älä pelkää käyttää värejä myös seinillä muuten rauhallisen sisustuksen vastapainona

Viihtyisästi omassa kodissa

Koti on paikka, jossa kerätään energiaa, rentoudutaan ja vietetään aikaa. Sisustuksella voi saada ihmeitä aikaan harmonisen tunnelman luomisessa. Valitse rauhoittumiseen maanläheisiä värejä seinillä ja luonnonmateriaaleja tekstiileissä.

Väriä elämään

Harmaat seinät toimivat hyvin sisustuksen pohjana. Ole kuitenkin rohkea värien käytössä. Tehosteseinän sijaan voit maalata koko huoneen lämpimällä sävyllä tai valita kiehtovia yksityiskohtia lempiväreistäsi. Erityisen trendikäs väri tänä keväänä on keltainen, joka toimii niin seinillä tehostevärinä kuin hauskoissa sisustusyksityiskohdissa katseenvangitsijana.

Kokeile rohkeasti värejä seinillä. Maalaa kaikki seinät mieleiselläsi sävyllä ja katso, miten se muuttaa koko huoneen tunnelman.”

Emma Lepistö

Sisustusvastaava, Bonava

Rauhaa luonnonmateriaaleista

Luonto hellii aisteja ja auttaa palautumaan arjen kiireistä. Suosi siis sisustuksessakin luonnonmateriaaleja kuten puuta ja nahkaa. Pisteen i:n päälle tuovat kasvit ja värikkäät hedelmät. Yhdistä rohkeasti kaktuksia ja nahkealehtisiä kasveja kauniisiin kukkiin. Viherkasvit eivät ole vain kauniita sisustuselementtejä ja katseenkääntäviä väripilkkuja. Ne auttavat myös pitämään sisäilman raikkaana.

Punainen lanka

Luo punainen lanka sisustukseen ja käytä samoja materiaaleja eri huoneiden yksityiskohdissa. Yhdistä trendikäs kupari ja rauhoittava marmori esimerkiksi pehmeään beigeen tai haaleaan siniseen. Tuo pehmeyttä tekstiileillä.

Muuta huoneen ilmettä sisustusyksityiskohdilla

Koriste-esineet pöydillä ja ikkunalaudoilla antavat loputtomat mahdollisuudet erilaisille sisustusratkaisuille. Kokoa eri värisistä koriste-esineistä ryhmiä, vaihtele niiden paikkaa tai käsittele ne spray-maalilla uuteen uskoon. Näin sinun ei tarvitse aina ostaa uusia ja säästät sekä lompakkoasi että luontoa. Kokeile rohkeasti myös luonnosta kerättyjä esineitä kuten kauniita kiviä tai jännittäviä oksia. Kiinnitä vaikka keittiön seinälle naulakko ja ripusta siihen kasveja tai koriste-esineitä sesongin ja mielesi mukaan.