Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Sisustusmateriaalit

Elävyyttä materiaaleilla & erilaisilla pinnoilla

Sanotaan, että kontrasteilla saa luotua mielenkiintoa sisustukseen. Totta, mutta kontrastien ei aina tarvitse olla värikontrasteja. Inspiroidu kodin uudistamisesta.

Rauhallisin sävyin sisustettuun kotiin saa ilmettä pintojen kontrasteilla. Mieti, miltä materiaalit tuntuvat ja miten ne heijastavat valoa? Ovatko ne keveitä vai raskaita?

Mahdollisuuksia luoda erilaisia tunnelmia materiaalien, värien ja pintojen avulla on paljon. Kaipaatko kotoista, rauhallista vai ylellistä tunnelmaa? Vaiko valikoituja paloja sieltä täältä kokonaisuutta elävöittämään?  

Pehmoiset huovat ja torkkupeitot ovat oiva tapa tuoda sisustukseen lämpöä ja struktuuria. Nahkasohvalla oleva huopa tuo pehmeyttä ja kiiltäväpintainen sisustustyyny pientä ylellisyyden tuntua. Väri on kaikissa kolmessa elementissä valkoinen, mutta kokonaisuudessa on kontrasteja.

Villakankaalla verhoiltu lepotuoli on somistettu silkkipintaisella tyynyllä. Lepotuolin kangas on mattapintainen ja tyynyn silkkinen pinta heijastaa valoa. Näin värimaailma on yhtenäinen ja kokonaisuudessa on eloa.

Vinkit on laatinut Bonavan laatu- ja ympäristövastaava sekä sivutoiminen sisustaja Riikka Pitkälä.

Erilaisia valkoisia pintoja sulassa sovussa: kiiltoa, pehmeyttä ja nahkaa.

Trendikäs ”greige” eli harmaan beige ja yhdistelmä eri materiaaleja.

Hotellimaiset petaukset ovat suosittuja. Erilaiset materiaalit tyynyissä, päiväpeitteessä ja piensisustuksessa muodostavat mielenkiintoisen kokonaisuuden.