amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Sisustusmateriaalit

Elävyyttä materiaaleilla & erilaisilla pinnoilla

Sanotaan, että kontrasteilla saa luotua mielenkiintoa sisustukseen. Totta, mutta kontrastien ei aina tarvitse olla värikontrasteja. Inspiroidu kodin uudistamisesta.

Rauhallisin sävyin sisustettuun kotiin saa ilmettä pintojen kontrasteilla. Mieti, miltä materiaalit tuntuvat ja miten ne heijastavat valoa? Ovatko ne keveitä vai raskaita?

Mahdollisuuksia luoda erilaisia tunnelmia materiaalien, värien ja pintojen avulla on paljon. Kaipaatko kotoista, rauhallista vai ylellistä tunnelmaa? Vaiko valikoituja paloja sieltä täältä kokonaisuutta elävöittämään?  

Pehmoiset huovat ja torkkupeitot ovat oiva tapa tuoda sisustukseen lämpöä ja struktuuria. Nahkasohvalla oleva huopa tuo pehmeyttä ja kiiltäväpintainen sisustustyyny pientä ylellisyyden tuntua. Väri on kaikissa kolmessa elementissä valkoinen, mutta kokonaisuudessa on kontrasteja.

Villakankaalla verhoiltu lepotuoli on somistettu silkkipintaisella tyynyllä. Lepotuolin kangas on mattapintainen ja tyynyn silkkinen pinta heijastaa valoa. Näin värimaailma on yhtenäinen ja kokonaisuudessa on eloa.

Vinkit on laatinut Bonavan laatu- ja ympäristövastaava sekä sivutoiminen sisustaja Riikka Pitkälä.

Erilaisia valkoisia pintoja sulassa sovussa: kiiltoa, pehmeyttä ja nahkaa.

Trendikäs ”greige” eli harmaan beige ja yhdistelmä eri materiaaleja.

Hotellimaiset petaukset ovat suosittuja. Erilaiset materiaalit tyynyissä, päiväpeitteessä ja piensisustuksessa muodostavat mielenkiintoisen kokonaisuuden.