Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uuden kodin sisustusmateriaalit.

Sisustusmateriaalit

Sanotaan, että kontrasteilla saa luotua mielenkiintoa sisustukseen. Totta, mutta kontrastien ei aina tarvitse olla värikontrasteja. Inspiroidu kodin uudistamisesta.

Rauhallisin sävyin sisustettuun kotiin saa ilmettä pintojen kontrasteilla. Mieti, miltä materiaalit tuntuvat ja miten ne heijastavat valoa? Ovatko ne keveitä vai raskaita?

Mahdollisuuksia luoda erilaisia tunnelmia materiaalien, värien ja pintojen avulla on paljon. Kaipaatko kotoista, rauhallista vai ylellistä tunnelmaa? Vaiko valikoituja paloja sieltä täältä kokonaisuutta elävöittämään?  

Pehmoiset huovat ja torkkupeitot ovat oiva tapa tuoda sisustukseen lämpöä ja struktuuria. Nahkasohvalla oleva huopa tuo pehmeyttä ja kiiltäväpintainen sisustustyyny pientä ylellisyyden tuntua. Väri on kaikissa kolmessa elementissä valkoinen, mutta kokonaisuudessa on kontrasteja.

Villakankaalla verhoiltu lepotuoli on somistettu silkkipintaisella tyynyllä. Lepotuolin kangas on mattapintainen ja tyynyn silkkinen pinta heijastaa valoa. Näin värimaailma on yhtenäinen ja kokonaisuudessa on eloa.