Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Etsitään mukavia naapureita - Tutustu Bonavan naapurustoihin.

Etsitään mukavia naapureita

Voit vain asua jossain. Pitäytyä omissa oloissasi. Olla tutustumatta ihmisiin seinän toisella puolella. Elää elämääsi. Käydä töissä. Lukea kirjaa. Liikakastella huonekasvejasi. Kiirehtiä kotiin ja juosta rappuset välttääksesi tuntemattoman tervehtimistä rappukäytävässä. Se on oma päätöksesi.

Mutta mitäpä jos olisit osana jotain? Kysyisit naapurisi vastasyntyneen nimeä? Olisiko helpompaa nukahtaa seinän takaa kantautuvaan vauvan itkuun tietäen, että hänen vanhempansa tekevät kaikkensa hänen eteensä? Että he ovat hyviä ihmisiä. Että hänen isänsä on loistava kokki, joka antoi sinulle patapaistia. Hänen äitinsä auttoi sinua käynnistämään autosi. Ja muistaa syntymäpäiväsi. Että iäkäs, kärttyinen rouva kahden oven päässä on itseasiassa oikein mukava. Hänellä on vain heikko selkä, minkä vuoksi hän arvostaa apua ruokaostosten kanssa aika ajoin.  

Ole mukava naapuri

Sitä on olla kunnon naapuri. Olla osana naapuruston elämää. Pienenä tai suurempana osana. Se on täysin sinun päätöksesi. Hyvästä naapuruudesta ei ole opasta. Se muotoutuu hetkessä. Mutta sen sydämenä on ympärilläsi olevista ihmisistä ja naapurustostasi välittäminen. Puhumme tästä, sillä tiedämme sen tekevän ihmisistä onnellisempia. Elämänlaatusi paranee, kun sinulla on merkitystä, kun olet osana jotain suurempaa. Joten ole se ihminen. Ole mukava naapuri. 

Etsitään: Mukavia naapureita

Pidätkö ovea auki naapurille? Tervehditkö naapuria rappukäytävässä? Autatko naapuriasi kukkien kastelussa? Pienet eleet kantavat pitkälle. Luomme naapurustoja yhteisöllistä elämää ja mukavia naapureita varten. Tutustu Bonavan naapurustoihin.

Etsitään mukavia naapureita - Tutustu Bonavan naapurustoihin ja naapureihin.
Etsitään mukavia naapureita - Tutustu Bonavan naapurustoihin. Vietä naapureiden kanssa  mukavia hetkiä.
Etsitään mukavia naapureita - Tutustu Bonavan naapurustoihin. Ruokahetki perheen kanssa.

Huoleton kotimatka

Turva asunnonvaihtajalle

Bonava-turvan ansiosta vanhan kotisi myynnin ei tarvitse estää asuntohaaveiden toteutumista.

Vastuullinen valinta

Olemme sitoutuneet vähentämään kasvihuonepäästöjä 50 prosentilla jokaista rakennettua Bonava-kotia kohden vuoteen 2030 mennessä.

Energiatehokas uudiskohde

Tutkimme uusiutuvia energiaratkaisuja ja tähtäämme A-energialuokkaan kaikissa uusissa rakennushankkeissamme.

Onnellinen naapurusto

Emme ainoastaan rakenna uusia koteja, vaan tavoitteenamme on luoda onnellisia naapurustoja.

Lisää inspiraatiota