Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Onnellinen naapurusto

Asukkaat ovat avainasemassa ylläpitämässä hyvää naapuruuden henkeä, jolla kasvatetaan kukoistavia ja onnellisia naapurustoja.

Tavoitteena onnellinen naapurusto

Meillä on Bonavalla visio. Emme ainoastaan rakenna uusia koteja, vaan tavoitteenamme on luoda onnellisia naapurustoja. Uskomme, että naapureiden yhdessä tekeminen ja toisiinsa tutustuminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja sitä kautta koko naapuruston onnellisuutta. Yhteisöllisyyden tukeminen on meille sydämen asia. Voit lukea raportistamme lisää, miten naapuruston onnellisuus rakentuu.

Asukkaat ovat avainasemassa ylläpitämässä hyvän naapuruuden henkeä, jolla kasvatetaan kukoistavia naapurustoja. Jotkut ihmiset ovat luonnonlahjakkuuksia innostamaan muita ja luomaan yhteisöllisyyttä. Kutsumme heitä naapuruston innostajiksi. Heidän aloittama yhteinen toiminta saa naapuruston tuntumaan kaikkien kodilta.

Olemme luoneet sponsorointiohjelman, jolla juhlimme kaikkia Bonava-kotien asukkaita ja tuemme naapurustojen yhteistoimintaa. Kevään 2022 hakukierros on nyt päättynyt. Pysy kuitenkin kuulolla, sillä kyseessä on jatkuva aloite. 

Lue lisää