Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Onnellinen naapurusto

Tavoitteena onnellinen naapurusto

Asukkaat ovat avainasemassa ylläpitämässä hyvää naapuruuden henkeä, jolla kasvatetaan kukoistavia ja onnellisia naapurustoja.

Meillä on Bonavalla visio. Emme ainoastaan rakenna uusia koteja, vaan tavoitteenamme on luoda onnellisia naapurustoja. Uskomme, että naapureiden yhdessä tekeminen ja toisiinsa tutustuminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä onnellisuutta. Yhteisöllisyyden tukeminen on meille sydämen asia. Voit lukea raportistamme lisää siitä, miten onnellisuus luodaan naapurustossa.

Jotkut ihmiset ovat luonnonlahjakkuuksia innostamaan muita ja luomaan yhteisöllisyyttä. Kutsumme heitä naapuruston innostajiksi. Heidän aloittama naapuruston toiminta saa kotikorttelin tuntumaan kaikkien kodilta.

Inspiroidutaan yhdessä

Riippumatta siitä, mitä toimintaa teette yhdessä, olipa se sitten juoksemista, neulomista tai pyöräilyä, naapuruston innostajat rakentavat yhteisöllisyyttä ja auttavat luomaan onnellisia naapurustoja. Katso, miten muut luovat yhteisöllisyyttä.

Lue lisää