Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Sponsorointiohjelma

Olemme luoneet sponsorointiohjelman, joka juhlii naapuruston innostajia ja yhteistä toimintaa. Kevään 2022 hakukierros on päättynyt, mutta pysy kuulolla, sillä kyseessä on jatkuva aloite.

Haluamme sponsoroida teitä

Aseta ehdolle itsesi, ryhmäsi tai naapurisi, joka ansaitsee tunnustusta. Asuuko naapurissasi erityisen omistautunut henkilö, joka on opettanut sinulle jotain uutta, kannustanut sinua tai käyttänyt energiaa järjestääkseen yhteisen tapahtuman? Täytä lomake ja hae sponsorointia. Sponsoroimme erilaisia työkaluja ja laitteita naapurustotoimintaa varten, esimerkiksi joogamattoja tai pyöräilykypäröitä.

Hae mukaan 

Kunnustatko muita yhteiseen toimintaan? Tai ehkä haluaisit aloittaa ryhmän? Ehdota ideasi sponsoroitavaksi. 

Ehdota naapuriasi 

Tunnetko erityisen inspiroivan naapurin, joka on aloittanut tai haluaa aloittaa ryhmätoiminnan? Ehdota hänet sponsoroitavaksi. 

Kun haet mukaan Naapuruston Innostajat -ohjelmaan, Bonava ja sen kanssa samaan yritysperheeseen kuuluvat yritykset käsittelevät meille luovuttamiasi henkilötietoja. Lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteeltamme.

Jos osallistut Naapuruston Innostajat -ohjelmaan, tärkeä osuus on tiedon ja kokemuksen jakaminen muiden kanssa. Toivomme voivamme toteuttaa kanssasi haastattelun ja videokuvauksen ja toivottavasti näin inspiroida muitakin olemaan aktiivisia naapurustoissaan.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä sponsoroimme?

Sponsoroimme henkilöitä, joita kutsumme naapuruston innostajiksi ja heidän aloittamaa yhteisöllisyyttä tukevaa naapurustotoimintaa. 

Miksi sponsoroimme?

Bonavan visiona on luoda onnellisia naapurustoja entistä useammille. Yhteisöllisyys rakentuu arjen lomassa, mukavan yhdessäolon ja tekemisen kautta. Haluamme tukea henkilöitä, jotka aloittavat näitä aktiviteettejä, sillä heillä on naapurustossaan tärkeä rooli. Lisäksi autamme näin naapurustoja kasvattamaan yhteistä toimintaa. 

Toivomme naapuruston innostajien tarinoiden kannustavan myös muita aloittamaan oman naapurustotoimintansa. 

Kuka voi olla “naapuruston innostaja”?

Naapuruston innostaja voi olla kuka vain. He ovat asukkaita, jotka ovat aloittaneet naapurustossaan yhteisöllisen aktiviteetin. 

Mitä minun pitää tehdä saadakseni sponsoroinnin?

Tuemme henkilöitä, jotka ovat käynnistäneet tai haluavat käynnistää Bonava-naapurustossaan yhteisöllisen toiminnan, esimerkiksi naapureiden yhteisen joogakerhon. Jos sinä olet henkilö, jota kutsumme naapuruston innostajaksi, voit hakea sponsorointia. 

Kuinka paljon tukea voi saada?

Myönnämme tukea naapurustotoimintaan korkeintaan 1 000 euroa. Sponsorointia voi hakea tarvikkeisiin tai palveluun. 

Kuka voi osallistua?

Voit hakea sponsorointia, jos asut Bonavan naapurustossa ja olet jo käynnistänyt tai haluaisit käynnistää naapureidesi kanssa yhdessä tehtävän aktiviteetin. Tähän säännölliseen ja jatkuvaan toimintaan tulee osallistua itsesi lisäksi vähintään kaksi (2) naapuriasi. 

Voit myös nimetä jonkun muun, joka on käynnistänyt tai haluaisi aloittaa toiminnan. 

Millaiselle toiminnalle voin hakea sponsorointia?

Naapureidesi kanssa tehtävä säännöllinen toiminta voi olla mitä tahansa, kunhan siihen osallistuu itsesi lisäksi vähintään kaksi (2) naapuria. Kyseessä voi olla jo käynnissä oleva aktiviteetti tai aloite. 

Miten voin osallistua?

Voit hakea sponsorointia täyttämällä oheisen hakulomakkeen.

Milloin hakuaika päättyy?

Päätämme hakuprosessin 31.3.3022, ja ilmoitamme tuloksista kaikille hakijoille 29.4.2022 mennessä. Tavoitteenamme on jakaa sponsorointeja vähintään kolmelle aloitteelle. 

Älä huoli, mikäli hakuaika ehti tällä kertaa umpeutua, sillä tämä on jatkuva hanke. Seuraa uusia sponsorointiohjelman päivämääriä nettisivuiltamme ja/tai sosiaalisesta mediasta. 

Mistä tiedän, onko aloitteeni valittu sponsoroitavaksi?

Valituille ilmoitetaan sähköpostitse, kun tuomaristo on tehnyt päätöksensä. 

Mitä tapahtuu, kun aloitteeni on valittu tuen saajaksi?

Kun naapurustotoimintasi on valittu, ilmoitamme sinulle asiasta sähköpostitse. Sovimme tapauskohtaisesti välineiden tai palvelun hankinnan joko lahjakortilla tai niin, että Bonava suorittaa oston ja toimituksen. Vierailemme myös naapurustossasi kuvataksemme yhteistä toimintaanne. Videot ja kuvat toiminnasta ja naapuruston innostajista julkaistaan Bonavan nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. 

Kuinka moni saa tukea toiminnalleen?

Sponsoroitavien aloitteiden määrä vaihtelee saamiemme hakemusten mukaan. Tällä hakukerralla pyrimme tukemaan kolmea naapuruston innostajaa. 

Miten hakemuksia arvioidaan?

Arvioimme hakemukset seuraavien kriteerien perusteella: 

  • Toiminta tapahtuu Bonavan naapurustossa ja sen on aloittanut yksi naapureista
  • Toiminta tapahtuu säännöllisesti 
  • Toimintaan osallistuu enemmän kuin kaksi (2) naapuriamitä enemmän, sitä hauskempaa 
  • Haettavan tuen määrä on korkeintaan 1 000 euroa 

Hakemukset käsittelee tuomaristo, joka koostuu Bonavan edustajista. 

Milloin hakemus pitää jättää?

llä kertaa hakuaika päättyy 31.3.2022. Älä huoli, mikäli myöhästyt määräajasta. Tämä on jatkuva aloite, joten seuraa uusia päivämääriä sosiaalisessa mediassa ja/tai nettisivuillamme. 

Miten tämä tekee minut onnellisemmaksi?

Tekemämme tutkimukset ovat osoittaneet, että sosiaalinen kanssakäyminen ja yhdessä tekeminen on tärkeässä roolissa onnellisten naapurustojen rakentamisessa. 

Lue lisää naapurustoraportistamme.

Miten sponsorointirahan saamisprosessi toimii?

Sovimme tapauskohtaisesti välineiden tai palvelun hankinnan joko lahjakortilla tai niin, että Bonava suorittaa oston ja toimituksen. Vierailemme myös naapurustossasi kuvataksemme yhteistä toimintaanne. Videot ja kuvat toiminnasta ja naapuruston innostajista julkaistaan Bonavan nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. 

Miten henkilötietojani käsitellään?

Kun osallistut Naapuruston Innostajat -ohjelmaan, käsittelemme niitä tietoja, jotka luovutat meille: esimerkiksi nimesi, hakemuksen vapaaseen tekstikenttään kirjoittamasi tiedot ja sähköpostiosoitteesi. Käytämme em. henkilötietoja arvioidaksemme soveltuvuuttasi osallistua ohjelmaan ja ottaaksemme sinuun yhteyttä hakemukseesi liittyen. Tietosuojaselosteen pääset tästä.

Voinko itse hyötyä sponsoroinnista, jos nimitän jonkun muun?

Jos osallistut ehdokkaan johtamaan naapurustotoimintaan, hyödyt käyttämällä sponsoroinnin avulla saatuja uusia varusteita tai palvelua. 

Kuinka monta naapuria toiminnassa pitää olla mukana?

Aloitteen tekijän lisäksi toimintaan tulee osallistua vähintään kaksi (2) naapuria. 

Voinko hakea sponsorointia, jos minulla on voittoa tavoitteleva yritys?

Toistaiseksi sponsorointi on tarkoitettu voittoa tavoittelemattomille yksityishenkilöiden järjestämille aloitteille. 

Lue lisää