Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Mihin sinä käyttäisit tuhansien eurojen arvoisen edun? Kun teet kaupat kampanjaan valitusta Bonava-kodista 15.2.–30.6.2023, säästät 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeita vastaavan summan. Tarjolla on niin muuttovalmiita kuin pian valmistuvia hurmaavia koteja.

Enemmän rahaa unelmiin 

Kampanjaedun myötä voit päästää unelmat lentoon ja panostaa enemmän arjesta nauttimiseen, uuden kotisi sisustamiseen tai muiden toiveidesi toteuttamiseen.

Kampanjan ehdot Ellen, Kanvaasi, Seela 1, Tuulikello 1: 

Kampanjaetu koskee vain 15.2.–30.6.2023 tehtyjä uusia kauppoja Helsingin Ellenin, Helsingin Kanvaasin, Vantaan Seela 1:n ja Espoon Tuulikello 1:n Bonava-kodeista. Vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeita vastaavan summan. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Kampanjan ehdot Solina 3: 

Kampanjaetu koskee vain 15.2.–30.6.2023 tehtyjä uusia kauppoja Turun Solina 3:n Bonava-kodeista. Maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 

Kampanjan ehdot Solina 14: 

Kampanjaetu koskee vain 15.2.–30.6.2023 tehtyjä uusia kauppoja Turun Solina 14:n Bonava-kodeista. Maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 

Kampanjan ehdot Vellamo 1: 

Kampanjaetu koskee vain 1.4.–30.6.2023 tehtyjä uusia kauppoja Tampereen Vellamon Bonava-kodeista. Maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.