Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Jouluksi uuteen kotiin

Toteuta unelma uudesta kodista ja koristele kuusi muuttovalmiiseen Bonava-kotiin. Kun teet kaupat vuoden 2023 loppuun mennessä, säästät jopa kymmeniä tuhansia euroja.

Säästä jopa 35 000 € ja muuta vaikka heti

Joulun kaunein paketti on suunniteltu suurella sydämellä, koottu huolella ja kääritty kauniisiin sisustusmateriaaleihin. Tutustu muuttovalmiisiin Bonava-koteihin ja vietä ikimuistoinen joulu uudessa asunnossa. Kun teet kaupat kampanjaan valitusta Bonava-kodista 1.11.–31.12.2023, vähennämme myyntihinnasta jopa 35 000 euroa. Alennuksen summa vaihtelee kohteittain. Katso alta kampanjakohteet ja alennuksesi suuruus.

Kampanjan ehdot

Kampanjaetu koskee vain 1.11.–31.12.2023 tehtyjä uusia kauppoja Helsingin Ellenin, Helsingin Kanvaasin, Helsingin Lähetti 1:n, Vantaan Seela 1:n, Vantaan Neidonkengän, Vantaan Kukonaskeleen sekä valituista Tampereen Vellamo 1:n ja Turun Solina 14:n Bonava-kodeista. Alennuksen määrä vaihtelee huoneistoittain. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.