Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Asunnonvaihto ilman päällekkäisiä vastikekuluja .

Asunnonvaihto ilman päällekkäisiä vastikekuluja

Perheenlisäys, muutto uudelle paikkakunnalle, lisääntynyt etätyö – uuden kodin tarve ei katso aikaa tai paikkaa. Muuttuvassa maailmantilanteessa asunnonvaihtajaa saattaa kuitenkin huolettaa, miten selvitä tilanteessa, jossa vanhaa asuntoa ei saakaan heti myytyä.

Pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella toimiva Bonava on halunnut tarttua kohonneiden asumiskulujen huoleen järein asein.

− Bonava-turva on kehitetty asunnonvaihtajan lisäturvaksi, jotta asuntohaaveiden ei tarvitse kariutua huoleen lisääntyvistä vastikekuluista. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ­maksamme uuden Bonava-kodin vastikkeet asiakkaan puolesta uuden kodin valmistumisesta alkaen jopa vuoden ajan vanhan asunnon ollessa myynnissä, myyntipäällikkö Emmi Lindholm kertoo.

Uuden asunnon kaupoilla voi toimia nopeasti

Bonava-turva kattaa laajasti uuden Bonava-kodin asumiskustannuksia: hoito- ja pääomavastikkeen, laajakaistavastikkeen, vesivastikkeesta henkilömäärän perusteella perittävän ennakkomaksun sekä mahdollisen tontinvuokravastikkeen.

− Näin asiakas voi tarttua tilaisuuteen heti, kun sopiva Bonava-koti löytyy, ja myydä vanhan asuntonsa kaikessa rauhassa ilman päällekkäisten vastikekulujen tuomaa stressiä. Jopa hakeminen hoituu huolettomasti nettisivujemme kautta sähköisellä lomakkeella, Lindholm kuvailee.

Emmi Lindholm, Bonava myyntipäällikkö

Turva kattaa uuden kodin vastikekulut myös siinä tapauksessa, että asunnon ostaa useampi henkilö, joista yhdellä on myymätön asunto ja hänen omistusosuutensa uudesta Bonava-kodista on vähintään 50 %.

− Bonava-turvaan on oikeutettu jokainen uuden Bonava-kodin ostaja, jonka vanha asunto on Bonava-turvan ehtojen mukaisesti julkisesti myynnissä kiinteistönvälittäjällä uuden kodin hallinnanluovutuspäivänä, Lindholm selventää.

− Tarjoamamme lisäturva on otettu ilolla vastaan. Asiakkaat ovat voineet tulla kanssamme asuntokaupoille levollisin mielin tietäen, että mikäli vanhaa asuntoa ei heti saa myytyä, kulut eivät karkaa käsistä. Tälle mielenrauhalle on ollut erityisesti nyt suuri tarve, Lindholm summaa.

Asiakas voi tarttua tilaisuuteen heti, kun sopiva Bonava-koti löytyy, ja myydä vanhan asuntonsa kaikessa rauhassa ilman päällekkäisten vastikekulujen tuomaa stressiä.

Emmi Lindholm

myyntipäällikkö

Asiakas voi tarttua tilaisuuteen heti, kun sopiva Bonava-koti löytyy, ja myydä vanhan asuntonsa kaikessa rauhassa ilman päällekkäisiä vastikekuluja.
Avaimet uuteen kotiin. Tutustu asuntovalikoimaan ja löydä uusi koti.

Tutustu Bonava-turvaan sekä myytäviin asuntoihin pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella, ja tee kanssamme huoleton asuntokauppa.