Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Steniuksenkummun kotikortteli

Myytavat_asunnot_Espoo_topbanner_area_Steniuksenkumpu.jpg

Tervetuloa Steniuksenkummun kotikortteliin

Steniuksenkummun uusi kotikortteli sijaitsee loistopaikalla Espoon Tapiolassa. Puutarhakaupunkina tunnettu asuinalue vetää puoleensa alueen tavoitelluimpana ja halutuimpana kotipaikkana.

Steniuksenkummun kotikortteli tarjoilee harvinaista herkkua, sillä se asettuu lähelle kaikkea. Tapiolassa asuminen on ihanan huoletonta ja sujuvaa. Alue nauttii vahvasta omasta identiteetistään, valmiiksi muotoutuneesta miljööstään ja hyvästä maineestaan, joten tänne on Steniuksenkummun kotikorttelin mukava solahtaa. Uusi kotikortteli mukailee alueen puutarhamaista ja vehreää henkeä paikallista historiaa ja perinteitä arvostaen. Jätä yhteystietosi, niin saat tiedon uusien kotien suunnittelun etenemisestä ensimmäisten joukossa.

Monien mahdollisuuksien Tapiola

Tapiolaan on helppo kotiutua. Rauhallisessa kotikorttelissa voi nauttia viihtyisästä asumisesta elämän pienine ja suurine iloineen. Luonnonläheisestä naapurustosta löytyy upeita ulkoilumahdollisuuksia ja viehättäviä rantateitä sekä arvostettua arkkitehtuuria ja puistomaista tunnelmaa. Asukkaita hemmotellaan myös monipuolisilla lähipalveluilla, runsailla kevyen liikenteen väylillä ja sujuvilla kulkuyhteyksillä. Mitäpä muuta kodikkaalta asumiselta voisikaan toivoa. Tervetuloa uuteen kotiin Tapiolaan, Steniuksenkummun kotikorttelin elämää sykkivään naapurustoon.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Naapuruston faktat

2
kilometriä Tapiolan keskustaan
2
kauppakeskusta
700
metriä Esport Centeriin
350
metriä metroasemalle
10
kilometriä Helsingin keskustaan
15
minuuttia pyörällä yliopistolle

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Steniuksenkummun kotikortteli

Tutustu Steniuksenkummun naapurustoon:

Historiallinen hirsimökki

Suojellusta hirsimökistä yhteistiloja Steniuksenkummun asukkaille Lue lisää

Steniuksen puutarha

Kiehtova pala Tapiolan historiaa Lue lisää

Tapiolan uudistunut keskusta

Pieni kaupunki kaikilla herkuilla Lue lisää