Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Steniuksenkummun kotikortteli

Uudiskohteet Espoo Tapiola Steniuksenkumpu 2 julkisivu

Naapurusto

 • Ainutlaatuinen naapurusto Tapiolassa

  Uusi kotikortteli mukailee alueen puutarhamaista ja vehreää henkeä paikallista historiaa ja perinteitä arvostaen. Katso video ja ihastu Steniuksenkummun uusiin koteihin ja palveluiden läheisyyteen.

 • Kulttuuri ja menot

  Tapiola on Espoon kulttuurinen keskus. Täällä sijaitsee mm. Espoon kulttuurikeskus, Espoon Kaupunginteatteri, Espoon kaupunginmuseo sekä WeeGee-talon monet muut museot. Kulttuurikeskuksen yhteydessä toimii myös Tapiolan kirjasto. Museovirasto määritteli Tapiolan vuonna 2009 Suomen valtakunnallisesti merkittävien rakennettujen kulttuuriympäristöjen listalle. Tapiola on myös yksi ympäristöministeriön 1994 valitsemasta Suomen 27 kansallismaisemasta.

 • Treenaten ja luonnosta nauttien Tapiolassa

  Steniuksenkummun kotikortteli sijaitsee ainutlaatuisten liikuntamahdollisuuksien äärellä. Naapurustosta löytyy muun muassa tennispuisto sekä keilahalli, jotka tarjoavat puuhaa koko perheelle. Esport Center ja Esport Arena muodostavat yhdessä yhden Euroopan suurimmista liikuntakeskuksista sisältäen muun muassa yli 50 mailapelikenttää. Lisäksi hallissa järjestetään konsertteja sekä muita viihde- ja urheilutapahtumia.

 • Kulkuyhteydet

  Steniuksenkummun kotikorttelista on helppoa liikkua joka suuntaan, kiitos hyvien kulkuyhteyksien. Tapiolasta on näppärät julkisenliikenteen yhteydet Helsingin keskustaan. Länsimetrolla matka taittuu 13 minuuttissa. Tapiolalaisia palvelevat sekä Urheilupuiston että Tapiolan metroasemat. Autoilijoille Tapiola sijaitsee ihanteellisesti Kehä I:n päässä ja Länsiväylän varrella. Alueella on myös hyvät kevyen liikenteen väylät.

 • Tapiolan kattavat palvelut

  Steniuksenkummun kotikorttelista on lyhyt matka Tapiolan keskustan monipuolisiin palveluihin, kahviloihin ja kauppoihin. Asukkaita palvelevat mm. uusi Kauppakeskus Ainoa ja Stockmannin tavaratalo. Naapurustosta löytyy ruokakauppoja, kirjakauppoja, urheiluliikkeitä, pankkeja, pesuloita, parturi-kampaamoja sekä monia muita pienliikkeitä ja palveluntarjoajia. Alueella on myös useita päiväkoteja sekä hyvämaineisia kouluja.

 • Naapuruston tarina

  Steniuksenkummun kotikortteli kuuluu Tapiolaan, joka rakennettiin pääosin 1950- ja 1960 -luvuilla. Alueen alkuperäisen asemakaavan laati Otto-Iivari Meurman, mutta myöhemmin suunnittelu annettiin arkkitehtiryhmälle, jota johti Aarne Ervi. 1960-luvun puoliväliin mennessä syntynyt moderni puutarhakaupunki nosti suomalaisen kaupunkisuunnittelun maailmanmaineeseen. Ruotsinkielinen nimi Hagalund tulee Hagalundin kartanosta, jonka maihin nykyisen Tapiolan aluekin aikaisemmin kuului.

Tunnelmaa Tapiolassa

Steniuksenkummun uudet kodit tarjoavat tunnelmaa ja tyylikkyyttä luonnon äärellä.

Tutustu Steniuksenkummun naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ma-to klo 12-17