Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Steniuksenkummun kotikortteli

2 esittelyä

Tervetuloa Steniuksenkummun kotikortteliin

Steniuksenkummun uusi kotikortteli sijaitsee loistopaikalla Espoon Tapiolassa. Puutarhakaupunkina tunnettu asuinalue vetää puoleensa alueen tavoitelluimpana ja halutuimpana kotipaikkana.

Steniuksenkummun kotikortteli tarjoilee harvinaista herkkua, sillä se asettuu lähelle kaikkea. Tapiolassa asuminen on ihanan huoletonta ja sujuvaa. Alue nauttii vahvasta omasta identiteetistään, valmiiksi muotoutuneesta miljööstään ja hyvästä maineestaan, joten tänne on Steniuksenkummun kotikorttelin mukava solahtaa. Uusi kotikortteli mukailee alueen puutarhamaista ja vehreää henkeä paikallista historiaa ja perinteitä arvostaen. Kotikortteliin nousee kaksi viehättävää uudiskohdetta. Steniuksenkumpu 1:n, sekä myöhemmin valmistuvan Steniuksenkumpu 2:n odotetut kodit ovat nyt myynnissä. Tutustu nyt ja löydä unelmien kotisi.

Monien mahdollisuuksien Tapiola

Tapiolaan on helppo kotiutua. Rauhallisessa kotikorttelissa voi nauttia viihtyisästä asumisesta elämän pienine ja suurine iloineen. Luonnonläheisestä naapurustosta löytyy upeita ulkoilumahdollisuuksia ja viehättäviä rantateitä sekä arvostettua arkkitehtuuria ja puistomaista tunnelmaa. Asukkaita hemmotellaan myös monipuolisilla lähipalveluilla, runsailla kevyen liikenteen väylillä ja sujuvilla kulkuyhteyksillä. Mitäpä muuta kodikkaalta asumiselta voisikaan toivoa. Tervetuloa uuteen kotiin Tapiolaan, Steniuksenkummun kotikorttelin elämää sykkivään naapurustoon.

Kuvat

Naapuruston faktat

2 km
Tapiolan keskustaan
2 km
uimarannalle
1 km
Tapiolan urheilupuistoon
850 m
metroasemalle
30 min
Kamppiin
3,5 km
Aalto-yliopistolle

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Steniuksenkummun kotikortteli

  • Huoneita2 - 5
  • Pinta-ala52.5 - 147.5 m²
  • Myyntihinta207 800 - 724 566 €
  • Koteja38
  • Huoneita2 - 5
  • Pinta-ala50 - 116 m²
  • Myyntihinta214 900 - 494 100 €
  • Koteja57
Muuttovalmis
Myynnissä

Tutustu Steniuksenkummun naapurustoon:

Keidas keskellä Tapiolan puutarhakaupunkia

Steniuksenkummun uniikissa uudiskohteessa uusi ja vanha kohtaavat Lue lisää

Historiallinen hirsimökki

Suojellusta hirsimökistä yhteistiloja Steniuksenkummun asukkaille Lue lisää

Steniuksen puutarha

Kiehtova pala Tapiolan historiaa Lue lisää

Tapiolan uudistunut keskusta

Pieni kaupunki kaikilla herkuilla Lue lisää

Tunnelmaa Tapiolassa

Steniuksenkummun uudet kodit tarjoavat tunnelmaa ja tyylikkyyttä luonnon äärellä.