Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Espoon Steniuksenkumpu 1

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan sinulle sopivaan hetkeen. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä lisätiedot

Upea uudiskohde kutsuu Tapiolan sydämeen

Steniuksenkumpu 1:n muuttovalmiit kodit kutsuvat loistopaikalle Tapiolan tuttavalliseen ja energiseen naapurustoon. Ainutlaatuinen uudiskohde tarjoaa laatua, älykkäitä kodin toimintoja ja komeaa arkkitehtuuria.

Steniuksenkummun kotikorttelin ensimmäinen uudiskohde, juuri valmistunut Asunto Oy Espoon Tapiolan Steniuksenkumpu 1, tuo Tapiolan luonnonläheiseen naapurustoon monipuolisen valikoiman uusia, huolettomia koteja. Arkkitehtuuriltaan tasokas 4–5-kerroksinen uudiskohde istuu saumattomasti alueen arvokkaaseen ilmeeseen ja Tapiolan puutarhakaupungin henkeen. Suunnittelussa on panostettu asuintilojen toimivuuteen ja valoisuuteen, yhteistilojen viihtyvyyteen sekä laadukkaaseen kokonaisvaikutelmaan. Asukkailla on käytössään myös räätälöity Fortum SmartLiving Plus -palvelu. Kotiin on mukava saapua, kun upeat aulatilat toivottavat asukkaat tervetulleiksi. Omasta kotitalosta löytyvän Postin automaatin avulla paketit ja verkko-ostokset voi noutaa ja lähettää itselle sopivana ajankohtana kellon ympäri. Saunan löylyistä pääsee nauttimaan viereen myöhemmin asettuvan Steniuksenkumpu 2:n ylimmässä kerroksessa.

Puutarhakaupunki hurmaa

Steniuksenkummun kotikortteli kutsuu historialtaan rikkaan Tapiolan keskustan kupeeseen ja kattavien palvelujen äärelle. Espoon kulttuurinen keskus tarjoaa monipuolisia viihde-elämyksiä teatterista konsertteihin ja museoista tapahtumiin. Läheltä löytyvät niin ikään monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja vehreä luonto lenkkipolkuineen. Tunnetaanhan Tapiola myös puutarhakaupunkina. Tervetuloa nauttimaan elämästä Steniuksenkummun kotikortteliin.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
53 - 148 m²
Huoneita
2 - 5
Koteja yhteensä
38
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
207 800 - 724 566 €
Kerroksia
5
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu Steniuksenkummun naapurustoon:

Kurkista sisustettuun kotiin A1

Tämä hulppea 101,5-neliöinen koti tarjoaa tyylikkyyttä toimivassa paketissa.

Kurkista sisustettuun kotiin A1

Tämä hulppea 101,5-neliöinen koti tarjoaa tyylikkyyttä toimivassa paketissa.

Keidas keskellä Tapiolan puutarhakaupunkia

Steniuksenkummun uniikissa uudiskohteessa uusi ja vanha kohtaavat Lue lisää

Historiallinen hirsimökki

Suojellusta hirsimökistä yhteistiloja Steniuksenkummun asukkaille Lue lisää

Steniuksen puutarha

Kiehtova pala Tapiolan historiaa Lue lisää

Tapiolan uudistunut keskusta

Pieni kaupunki kaikilla herkuilla Lue lisää