Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Espoon Steniuksenkumpu 2

Myytavat_asunnot_Espoo_Steniuksenkumpu1_topbanner_projekti.jpg

Muutto: syksyllä 2020

Korkeatasoinen uudiskohde viihtyisään Tapiolaan

Suunnittelemme uusia koteja loistopaikalle Tapiolan eloisaan ja sympaattiseen naapurustoon. Steniuksenkumpu 2 tarjoilee laatua ja upeaa arkkitehtuuria monipuolisten mahdollisuuksien äärellä.

Upealle paikalle Espoon Tapiolaan rakennetaan lähivuosina kolmen uuden kerrostalon kokonaisuus: Steniuksenkummun kotikortteli. Korttelin toinen uudiskohde Steniuksenkumpu 2 tarjoilee huoletonta ja helppoa asumista moneen elämäntilanteeseen. Toimivat pohjaratkaisut ja hyvät säilytystilat tarjoavat huoletonta ja helppoa asumista, ja tarjolla on myös kolmen ja neljän huoneen koteja. Viihtyisyyttä koteihin tuovat mm. lattialämmitys, korkeat ikkunat ja tilavat parvekkeet. Lisäksi asukkaat saavat käyttöönsä räätälöidyn Fortum SmartLiving Plus -palvelun. Kaunis oleskelupiha, upeat aulatilat ja yläkerran kutsuva saunaosasto tekevät kotiintulosta mukavaa. Saunaosastolle pääsee osassa asunnoista suoraan omasta rapusta. Arkea helpottaa puolestaan omasta kotitalosta löytyvä Postin Smartpost-automaatti, jonka avulla kirjeet, paketit ja verkko-ostokset voi noutaa ja lähettää juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Kohteen polveileva julkisivu luo koteihin hienoja sisätiloja.

Perinteinen puutarhakaupunki

Steniuksenkummun kotikortteli houkuttelee nauttimaan elämästä Tapiolan eloisan keskustan ja ainutlaatuisen puutarhakaupungin kupeessa. Naapurusto on Espoon kulttuurinen keskus, jossa on tarjolla runsaasti viihde-elämyksiä teatterista konsertteihin ja museoista tapahtumiin. Pala historiaa löytyy jopa omasta kotikorttelista, sillä suojeltu Smedsin mökki jää tontille asukkaiden iloksi. Läheltä löytyvät myös monipuoliset harrastus- ja liikuntamahdollisuudet sekä vehreä luonto lenkkipolkuineen. Tervetuloa viihtymään sympaattiseen Steniuksenkummun kotikortteliin. Steniuksenkumpu 2:n tontilla alkaa tapahtua arviolta alkuvuodesta 2019 ja uudet kodit valmistuvat keväällä 2020. Jätä yhteystietosi nyt, niin pääset varaamaan oman kotisi ensimmäisten joukossa.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
47 - 116 m²
Koteja yhteensä
65
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tutustu Steniuksenkummun naapurustoon:

Steniuksen puutarha

Kiehtova pala Tapiolan historiaa Lue lisää

Historiallinen hirsimökki

Suojellusta hirsimökistä yhteistiloja Steniuksenkummun asukkaille Lue lisää

Tapiolan uudistunut keskusta

Pieni kaupunki kaikilla herkuilla Lue lisää