Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Konala

Konalan uudiskohteet kutsuvat mukavaan naapurustoon

Helsingin Konala vetää puoleensa viihtyisänä ja kodikkaana naapurustona. Konalan uudet myytävät asunnot tarjoilevat huoletonta asumista mukavalla paikalla lähellä palveluja. Ihastuttava uudiskohde Konalassa on loistovalinta.

Helsingin Konalan uudet myytävät asunnot asettuvat viihtyisän vehreälle ja kodikkaan urbaanille paikalle lähelle kaikkea. Konalaa alettiin rakentaa toisen maailmansodan jälkeen, joten kaupunginosan vanhimmat talot ovat 1940-luvulta. Alueesta on vuosien saatossa kasvanut lämminsävyinen kotipaikka, joka vetää puoleensa kaikenikäisiä asukkaita.

Konalaan on helppo kotiutua, sillä alueella on valmiina kaikki mukavan elämän eväät monipuolisine palveluineen. Naapurustosta ja kävelymatkan päästä löytyvät niin kaupat, päiväkodit, koulut kuin leikkipuistot. Nuorekas ja kehittyvä kotipaikka tarjoaa monipuoliset ulkoilu- ja virkistysmaastot, joten luontoon ja lenkkipolulle on helppo kipaista kotiovelta.

Helsingin Konalan uudiskohteet tarjoavat monenlaisiin elämäntilanteisiin sopivia uusia asuntoja. Huolellinen suunnittelu näkyy taloyhtiön mukavissa yhteistiloissa sekä asuntojen oivaltavissa pohjaratkaisuissa, jotka elävät ja muuntuvat asukkaidensa elämäntilanteiden mukana.

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Konala

  • Koteja52
  • Koteja58
Myyty