Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Konala

Helsingin Konala

Konalan uudiskohteet kutsuvat mukavaan naapurustoon

Helsingin Konala vetää puoleensa viihtyisänä ja kodikkaana naapurustona. Konalan uudet myytävät asunnot tarjoilevat huoletonta asumista mukavalla paikalla lähellä palveluja. Ihastuttava uudiskohde Konalassa on loistovalinta.

Helsingin Konalan uudet myytävät asunnot asettuvat viihtyisän vehreälle ja kodikkaan urbaanille paikalle lähelle kaikkea. Konalaa alettiin rakentaa toisen maailmansodan jälkeen, joten kaupunginosan vanhimmat talot ovat 1940-luvulta. Alueesta on vuosien saatossa kasvanut lämminsävyinen kotipaikka, joka vetää puoleensa kaikenikäisiä asukkaita.

Konalaan on helppo kotiutua, sillä alueella on valmiina kaikki mukavan elämän eväät monipuolisine palveluineen. Naapurustosta ja kävelymatkan päästä löytyvät niin kaupat, päiväkodit, koulut kuin leikkipuistot. Nuorekas ja kehittyvä kotipaikka tarjoaa monipuoliset ulkoilu- ja virkistysmaastot, joten luontoon ja lenkkipolulle on helppo kipaista kotiovelta.

Helsingin Konalan uudiskohteet tarjoavat monenlaisiin elämäntilanteisiin sopivia uusia asuntoja. Huolellinen suunnittelu näkyy taloyhtiön mukavissa yhteistiloissa sekä asuntojen oivaltavissa pohjaratkaisuissa, jotka elävät ja muuntuvat asukkaidensa elämäntilanteiden mukana.

Konalan myytävät asunnot

Tutustu Konalan naapurustoon

Liiku ja nauti luonnosta Konalassa

Bonavan myytävät asunnot Konalassa asettuvat loistavien liikuntapalveluiden äärelle. Konalan liikuntapuiston lajivalikoimaan kuuluvat yleisurheilun lisäksi palloilulajit sekä tennis. Talvisin kenttä jäädytetään luistelua varten. Lisäksi tarjolla on kuntoiluvälineitä sekä hauska tekniikkarata.

Boulderointikeskuksessa pääsee nauttimaan kiipeilyn riemusta. Boulderointia eli kiipeilyä ilman köysiä voi harrastaa vaikka koko perheen voimin turvallisessa ja rennossa ilmapiirissä. Konalan myytävät asunnot sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Boulderointikeskuksesta.

Konalassa myös luonto on läsnä raikkaine lenkkeilymaastoineen ja pyöräilyreitteineen. Läheltä löytyy pääkaupunkiseutulaisille rakas kuntoilumäki Malminkartanonhuippu, jonka portaissa vilisee liikkujia aamurahaisesta iltamyöhään. Talvisin alueella kulkevat hiihtoladut ja löytyypä sieltä myös pulkkamäkikin. Valitse uusi asunto Konalasta ja kotiudu upeiden ulkoilumaastojen äärelle!

Shoppaile ja herkuttele kotikulmilla

Bonavan myytävät asunnot Konalassa asettuvat ihanteellisesti monipuolisten ostosmahdollisuuksien keskelle. Konalan oma kauppakeskus Ristikko tarjoaa päivittäistavarakaupan lisäksi tuikitärkeitä palveluja kuten suutarin, apteekin ja kukkakaupan. Lisäksi tarjolla on ihastuttavia outlet-myymälöitä. Kauppakeskus Kaari sijaitsee parin kilometrin päässä ja Selloon hurauttaa autolla kymmenessä minuutissa. Helsingin keskustan palveluiden äärelle pääsee näppärästi monilla eri bussilinjoilla.

Bonavan uudet myytävät asunnot asettuvat myös lähelle Konalan ravintola- ja kahvilatarjontaa. Ravintola Pallogrillillä iltaa voi viettää maukkaan ruoan, live-musiikin ja jopa stand upin merkeissä. Ristikossa sijaitseva Muki&Keittiö by Löfsbergs tarjoilee kahvilaelämyksiä, lounasta ja rentoa tunnelmaa. Lisäksi Ristikosta löytyy peräti kaksi aasialaista ruokaa tarjoilevaa ravintolaa. Valitse omaksesi uusi asunto Konalasta ja ruokaile kotikulmilla.

Sijainti loistavien kulkuyhteyksien äärellä

Konalan myytävät asunnot asettuvat loistavien kulkuyhteyksien varrelle. Autoilijalle sijainti Kehä I:n ja Vihdintien varrella helpottaa liikkumista eri puolille pääkaupunkiseutua. Bussilinjat 37 ja 39 kuljettavat matkustajat näppärästi Kampista Konalaan. Lisäksi lukuisat muut bussilinjat pysähtyvät Vihdintien varteen. Lentokentälle vievä I-juna pysähtyy kivenheiton päässä Kannelmäessä.

Pyöräilijän iloksi Konalan myytävät asunnot sijaitsevat näppärien pyöräilyreittien varrella. Pistä pyörät pyörimään ja polje vaikka Vuosaaren rannoille kesäiselle piknikille. Työmatkapyöräily Pitäjänmäkeen, Pasilaan ja Helsingin keskustaan sujuu mutkitta ja aikaa säästyy ilman liikenneruuhkia.

Viihdy ja virkistäydy Konalassa

Konalaan on helppo kotiutua. Uudenraikkaat Bonava-kodit asettuvat kävelyetäisyyden päähän kaupoista, kouluista ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista. Tervetuloa omaan kotiin nauttimaan arjesta.

Huolettomasti uuteen kotiin Konalaan

Uusi asunto on fiksu ja turvallinen valinta monin tavoin. Heitä hyvästit remonttihuolille ja repsottaville nurkille. Toimivat yhteistilat sekä ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä ovat vain pintaraapaisu kerrostaloasumisen monista mukavuuksista.

Konalan myytävät asunnot sopivat monenlaiseen elämäntilanteeseen. Bonavalla uudiskohteen suunnittelun kulmakivinä toimivat laatu, esteettömyys, kattava varustelu ja hyvä äänieristys. Sen lisäksi haluamme tarjota asukkaille loistavia pohjaratkaisuja, joissa neliöt on käytetty tehokkaasti ja kodin toiminnallisuus huomioitu.

Bonavan myytävät asunnot Konalassa tuovat mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Lisäksi energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus pysyy maltillisena. Valitse siis omaksesi uusi asunto Konalasta ja nauti huolettoman asumisen herkuista.

Uusi asunto Konalasta on hyvä sijoituskohde

Konalan myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle hyvien kulkuyhteyksien ja kattavien palvelujen äärelle. Helsinki vetää puoleensa työvoimaa ja opiskelijoita, joten uusien asuntojen kysyntä on suurta. Niinpä sijoituskohteeksi hankittuun asuntoon on helppo löytää asukkaat. Uudisasunto Konalasta on mainio sijoituskohde vetovoimaisen sijaintinsa ja huolettomuutensa kannalta. Tutustu Konalan uusien asuntojen valikoimaan.

Uudiskohde Konalasta on oiva valinta ensiasunnoksi

Ensimmäisen oman kodin osto on jännittävä hetki, jota pohditaan pitkään. Uudiskohde Konalasta on oiva valinta, sillä uudiskohteiden rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja määräykset. Näin voit huoletta elää ja asua unelmiesi kodissa vailla remonttihuolia ja yllättäviä kuluja. Uudiskohteet Konalassa suunnitellaan asukaslähtöisesti sujuvaa arkea silmällä pitäen. Tämä käsittää mm. laadukkaat materiaalit, kattavan varustelun ja hyvän äänieristyksen energiatehokkuutta unohtamatta. Uudiskohde Konalasta on hyvä valinta, kun toiveissasi on viihtyisä koti vuosiksi eteenpäin.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)