Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Helsingin Reissumies

myytavat_asunnot_helsinki_reissumies_julkisivu_muokattu.jpg

Wallinmaan kainalossa on hyvä elää ja olla

Uudet urbaanit kodit sijaitsevat eloisassa naapurustossa Konalan Wallinmaalla. Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä jäljellä on vielä kaksi saunallista kulmahuoneistoa. Muuttamaan pääset vaikka heti.

Asunto Oy Helsingin Reissumiehen uudiskohde koostuu kahdesta kerrostalosta, joista toinen on 4–5 -kerroksinen ja toinen 3–4 -kerroksinen. Reissumies tuo Konalan Wallinmaalle huolettoman viihtyisiä uusia koteja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Nämä kodit on suunniteltu huolella, mikä näkyy muun muassa oivaltavissa pohjaratkaisuissa. Osassa asuntoja on hulppea parveke, osassa kattoterassi ja monessa kodissa oma sauna. Valitse itsellesi ja perheellesi turvallinen ja huoleton koti, jossa on helppo viihtyä pitkään.

Yhteisöllistä elämää seurallisessa naapurustossa

Reissumiehessä on mukavat yhteistilat, kuten tilava minikeittiöllä varustettu kerhotila. Täällä on kiva järjestää lasten synttärikutsut, yhteiset kekkerit naapureiden kanssa tai vaikkapa jooga- ja pilatesiltoja. Aurinkoterassi on kuin asukkaiden yhteinen piha talon katolla kutsuen ottamaan kaiken irti yläilmojen rauhasta ja ympäröivästä maisemasta. Talosauna puolestaan tarjoaa lisälämpöä elämään viileinä iltoina ja ulkoilun jälkeen. Pyykkitupa kuivaushuoneineen sekä lastenvaunu-, ulkoiluväline- ja irtaimistovarastot tuovat lisäviihtyvyyttä arkeen.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
68 - 81 m²
Huoneita
3
Koteja yhteensä
52
Tontin omistaja
Suomen Osatontti Ky
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
171 100 - 205 200 €
Kerroksia
5
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Alueen asemakaavan tavoitteena on ollut monipuolinen kaupunkimaisen asumisen kirjo. Reissumiehen huoneistovalikoima toteuttaa tätä tavoitetta tarjoamalla erityyppisiä asuntoja pikkuyksiöistä ylimpien kerrosten perheasuntoihin.

Kirsi Sivén ja Asko Takala, Arkkitehdit Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu Konalan naapurustoon

Viihdy ja virkistäydy Konalassa

Konalaan on helppo kotiutua. Uudenraikkaat Bonava-kodit asettuvat kävelyetäisyyden päähän kaupoista, kouluista ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista. Tervetuloa omaan kotiin nauttimaan arjesta.
siteassets/yleiset/sekalaista/matterport_aloituskuva_reissumies_c30.jpg

Tutustu Reissumiehen C30 asunnon virtuaaliesittelyyn

Astu sisään
siteassets/yleiset/sekalaista/matterport_aloituskuva_reissumies_c36.jpg

Tutustu Reissumiehen C36 asunnon virtuaaliesittelyyn

Astu sisään

Bonava-kodin ostajana