Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Helsingin Reissumies

Wallinmaan kainalossa on hyvä elää ja olla

Reissumiehen uudiskohde on myyty loppuun, mutta Bonava tuo lisää uusia koteja Helsingin huippupaikoille. Tutustu Laajasalon, Pasilan sekä Kuninkaantammen kohteisiin.

Asunto Oy Helsingin Reissumiehen uudiskohde koostuu kahdesta kerrostalosta, joista toinen on 4–5 -kerroksinen ja toinen 3–4 -kerroksinen. Reissumies tuo Konalan Wallinmaalle huolettoman viihtyisiä uusia koteja, jotka sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Nämä kodit on suunniteltu huolella, mikä näkyy muun muassa oivaltavissa pohjaratkaisuissa. Osassa asuntoja on hulppea parveke, osassa kattoterassi ja monessa kodissa oma sauna. Valitse itsellesi ja perheellesi turvallinen ja huoleton koti, jossa on helppo viihtyä pitkään.

Yhteisöllistä elämää seurallisessa naapurustossa

Reissumiehessä on mukavat yhteistilat, kuten tilava minikeittiöllä varustettu kerhotila. Täällä on kiva järjestää lasten synttärikutsut, yhteiset kekkerit naapureiden kanssa tai vaikkapa jooga- ja pilatesiltoja. Aurinkoterassi on kuin asukkaiden yhteinen piha talon katolla kutsuen ottamaan kaiken irti yläilmojen rauhasta ja ympäröivästä maisemasta. Talosauna puolestaan tarjoaa lisälämpöä elämään viileinä iltoina ja ulkoilun jälkeen. Pyykkitupa kuivaushuoneineen sekä lastenvaunu-, ulkoiluväline- ja irtaimistovarastot tuovat lisäviihtyvyyttä arkeen.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
52
Tontin omistaja
Suomen Osatontti Ky
Tontin omistus
Vuokra
Kerroksia
5
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kuvat

Alueen asemakaavan tavoitteena on ollut monipuolinen kaupunkimaisen asumisen kirjo. Reissumiehen huoneistovalikoima toteuttaa tätä tavoitetta tarjoamalla erityyppisiä asuntoja pikkuyksiöistä ylimpien kerrosten perheasuntoihin.

Kirsi Sivén ja Asko Takala, Arkkitehdit Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Viihdy ja virkistäydy Konalassa

Konalaan on helppo kotiutua. Uudenraikkaat Bonava-kodit asettuvat kävelyetäisyyden päähän kaupoista, kouluista ja monipuolisista harrastusmahdollisuuksista. Tervetuloa omaan kotiin nauttimaan arjesta.

Bonava-kodin ostajana