Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Kivistö uudiskohteet

Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Kivistössä

Kuvaus

Uudiskohteet Kivistössä tarjoilevat uudenlaista kaupunkiasumista

Vantaan Kivistö kasvaa ja kehittyy. Urbaanin nuorekas asuinalue tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät monenlaiseen makuun. Kivistön myytävät asunnot asettuvat loistavien liikenneyhteyksien varrelle ja upean luonnon kainaloon.

Kivistön asuinalue ja uudet asunnot vetävät puoleensa. Värikäs kaupunkitaide, viihtyisät puistot ja kulman takaa löytyvät ulkoilumaastot tuovat asumiseen viihtyisyyttä.  Juna-asema ja upouusi liike- ja palvelukeskus tarjoilevat sujuvuutta arkeen. Tänne on mukava kotiutua.

Kivistö kehittyy huimaa vauhtia. Tulevaisuudessa Kivistöstä kasvaa moderni 30 000 asukkaan viihtyisä kotipaikka, jossa palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja luonto kulman takana. Kivistössä panostetaan sekä sujuvaan arkeen että asumisen viihtyisyyteen. Viheralueet ja kaunis katutaide tuovat mukavaa vastapainoa elinvoimaa sykkivän keskustan palvelutarjonnan rinnalle.

Kivistön myytävät asunnot asettuvat ihanteellisesti suurten väylien ja Kehäradan kupeeseen. Matka Helsingin keskustaan, lentokentälle ja Tikkurilaan sujuu näppärästi niin junalla kuin autollakin. Lisäksi Kivistössä on panostettu toimiviin kevyenliikenteen väyliin. Lähivuosina Kivistön juna-aseman kupeeseen nousee uusia asuntoja. Viihtyisän Kivikätkön kotikorttelin sydämenä sykkii upean värikäs taideteospenkki.

Uudiskohteet Kivistössä muodostavat komean Kivikätkön kotikorttelin

Kivikätkön kotikortteli hurmaa sijaintinsa, huolella suunniteltujen asuntojensa, viihtyisän pihapiirinsä sekä energiatehokkaiden ratkaisuidensa ansiosta. Uudiskohteet Kivistössä istuvat saumattomasti alueen ekologisen taidekaupungin imagoon. Kotikorttelin upea taideteospenkki toistaa naapurustossa vilisevää katutaideteemaa tuoden arkeen leikkisää piristettä. Jätteiden putkikeräys puolestaan tekee kierrättämisestä helppoa vähentäen samalla jäteautojen määrää. Tutustu Kivikätkön kotikortteliin ja uudenraikkaisiin uudiskohteisiin Kivistössä.

Kivistössä asutaan vehreästi keskellä kaupunkia

Uudet myytävät asunnot Kivistössä kutsuvat virkistäytymään vehreän luonnon rauhaan ja viihtyisiin puistoihin. Viheralueita Kivistöstä löytyy moneen menoon ja makuun. Tiikerinsilmänpuisto ja Rubiinipuisto tarjoavat kiireettömän hetken arjen keskelle, kun taas Kenraalinpuistossa puuhaa riittää skeittauksesta kuntoiluun ja toiminnallisiin lastenleikkeihin. Tänne voi tulla vaikka koko perheen voimin. Kun toiveissa on bongata liito-orava, kannattaa suunnata Lippupuistoon. Modernin asuinalueen vihreä piristys löytyy viljelypalstoista, kasvihuoneista ja viherkatoista.

Vain kivenheiton päässä Kivistön asunnoista avautuu Petikon 1700 hehtaarin ulkoilu- ja virkistysalue. Valaistut ladut, lenkkimaastot sekä mehevät marja- ja sienisadot vetävät puoleensa vuoden ympäri. Myytävät asunnot Kivistössä kutsuvat viihtymään ja virkistäytymään.

Kivistön keskustan palvelut vetävät puoleensa

Kivistön sydämessä kaupat ja palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Vaikka asuinalueena Kivistö kehittyykin hurjaa vauhtia, löytyy alueelta jo kaikki peruspalvelut päiväkodeista ja kouluista aina neuvolaan ja lähikauppaan. Uudet myytävät asunnot Kivistössä asettuvat aitiopaikalle tulevan kaupunkikeskuksen sydämeen. Alueelle suunnitellaan upouutta liike- ja palvelukeskusta, joka tuo saman katon alle myymälöitä, kirjaston, terveyspalvelut, marketteja ja jopa taidekeskuksen.

Jo nyt Kivistöstä löytyy monikäyttöinen palvelukeskus Aurinkokivi, josta löytyy päiväkoti, neuvola sekä ala- ja yläkoulu. Lisäksi Aurinkokivessä toimii musiikkiopisto ja kuvataidekoulu. Uutuuttaan hohtavissa tiloissa järjestetään niin ikään erilaisia tapahtumia Kivistön asukkaiden iloksi. Uudet myytävät asunnot asettuvat vain kivenheiton päähän Aurinkokivestä.

Sujuvaa liikkumista niin lähelle kuin kauas

Kivistön myytävät asunnot asettuvat oivallisten liikenneyhteyksien varrelle. Kehärata ja valtaväylät kuljettavat autoilijan niin Helsingin keskustaan, Tikkurilaan kuin eri puolille pääkaupunkiseutua. Kivistössä pärjää kuitenkin mainiosti myös ilman autoa, sillä Bonavan uudet myytävät asunnot asettuvat aivan uuden ja modernin juna-aseman kupeeseen. Maanalaiselta asemalta kulkevat suorat junayhteydet sekä Helsingin keskustaan että lentoasemalle. Lisäksi Kivistön suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota pyöräilyverkoston toimivuuteen.

Seikkailun riemua ja leikkipuistoja

Kivistön myytävät asunnot ovat mainio paikka elää ja asua. Lapsiperheiden iloksi Kivistö tarjoilevat toinen toistaan mukavampaa puuhaa arkiaskareiden lomaan. Kenraalinpuistossa ulkoliikuntavälineet, skeitti- ja parkour-alueet, elektroniset pelivälineet sekä valaistu kiipeilyverkko henkivät uuden vuosituhannen kaupunkiasumisen iloja parhaimmillaan. Lisäksi puistosta löytyy leikkialueet isoille ja pienille lapsille. Talvella puistossa pääsee pulkkamäkeen. Tänne on mukava tulla yhdessä liikkumaan ja leikkimään.

Entiseen hiekkakuoppaan rakennettu Kvartsijuonenpuisto on kiehtovan jännittävä areena erilaisille peleille ja leikeille. Juoksuhiekkamaa, tasapainoiluvälineet, kiipeilytelineet, ryömintätunneli ja seikkailudyynit ovat kaikenikäisten lasten suosiossa. Kesällä temmellyksen lomassa voi pulahtaa vilvoittelemaan kahluualtaaseen tai levähtää piknikin merkeissä viheriöllä. Puuhaa riittää vaikka koko päiväksi. Uudet myytävät asunnot Kivistössä kutsuvat seikkailuun.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58