Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät uudiskohteet Kivistössä Kivikätkön kotikorttelissa

Kodikas naapurusto

Kivikätkön kotikortteli

Uusia koteja Vantaan Kivistön parhaalla paikalla

Kuvaus

Uusia koteja Vantaan Kivistön parhaalla paikalla

Tervetuloa nauttimaan arjesta omaan kotikortteliin. Kivistön juna-aseman naapuriin nouseva Kivikätkön kotikortteli tarjoaa urbaanin huoletonta asumista palvelujen äärellä.

Kivikätkön kotikortteli tuo kaksi uudenraikasta kerrostaloa kehittyvän kaupunginosan parhaalle paikalle. Kivistö käy läpi isoa mullistusta, kun puistojen ja viheralueiden kainaloon muotoutuu uusia koteja lähes 30 000 asukkaalle. Moderni kaupunkimainen keskus on suunniteltu asukkaiden toiveita kuunnellen. Tulevaisuudessa kattavat palvelut, kaupat, koulut ja harrastukset löytyvät kävelyetäisyydeltä. Liikenneyhteydet niin Helsingin keskustaan kuin lentoasemallekin ovat ensiluokkaiset uuden juna-aseman ansiosta. Kivikätkön kotikortteli asettuukin ihanteellisesti aivan juna-aseman viereen. Ensimmäisenä paikalle ehtineen Vantaan Plutonin kodit ovat myyty loppuun.

Urbaania värikkyyttä ja ekologista arkea Kivistössä

Moderni Kivistö tunnetaan ekologisena taidekaupunkina, jossa värikkäitä taideteoksia löytyy lähes joka kulman takaa ja nuorten taidekasvatukseen panostetaan. Raikkaan nuorekkaan Kivikätkön kotikorttelin keskipisteenä on upea taideteospenkki. Jätteiden putkikeräys helpottaa kierrättämistä ja lisää turvallisuutta vähentämällä liikenteessä olevien jäteautojen määrää. Pieniä arjen iloja omassa kotikorttelissa tuo myös Postin automaatti, jonka avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kellon ympäri.

Kuvat
Naapurusto
 • Marja-Vantaasta ekologiseksi taidekaupungiksi

  Kivistön kehitys otti valtavan harppauksen vuonna 2007, kun Marja-Vantaata lähdettiin suunnittelemaan kansainvälisen arkkitehtikilpailun voimin. Visio rakentui kolmen teeman ympärille: toiminnallisuus, visuaalisuus ja kestävä ympäristö. Uudesta kaupunkikeskuksesta povattiin taidekaupungin ja ekologisuuden malliesimerkkiä. Ensimmäiset uudet asukkaat pääsivät muuttamaan Kivistöön vuonna 2015.

 • Kätevät kulkuyhteydet

  Kivikätkön kotikortteli asettuu ihanteellisesti Kivistön juna-aseman viereen. Suoralla yhteydellä pääsee sujuvasti niin Helsingin keskustaan kuin lentoasemallekin. Autoilijalle sijainti kehäradan ja Hämeenlinnanväylän kupeessa mahdollistaa joutuisan liikkumisen ympäri pääkaupunkiseutua. Kevyenliikenteenväyliin ja turvallisuuteen on Kivistössä panostettu erityisen paljon. Leveät jalkakäytävät ja pyöräilytiet mahdollistavat myös autottoman arjen.

 • Virtaa luonnosta Kivistössä

  Aiemmin Marja-Vantaana tunnettu alue säilyttää luonnonläheisyytensä isoista mullistuksista huolimatta. Ulkoilumaastot, hiihtoladut sekä marja- ja sienimetsät avautuvat lähes kotiovelta. Puistoja Kivistöstä löytyy joka makuun tarjoillen rauhaisan hetken arjen kiireiden keskelle tai jännittävän seikkailupäivän temppuratoineen.

 • Aurinkokivi vastaa lapsiperheiden tarpeisiin

  Monipuolinen palvelukeskus Aurinkokivi sijaitsee kävelyetäisyydellä Kivikätkön kotikorttelista. Tiloista löytyy lapsiperheiden arjen kannalta tuiki tärkeät neuvola, päiväkoti ja alakoulu. Saman katon alla toimii myös yläkoulu, musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu.

Etäisyydet
100 m
juna-asemalle
500 m
lähikauppaan
700 m
päiväkotiin
3 km
golf-kentälle
2018
alkaa rakentaminen

Kivikätkön kotikortteli

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty
Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58