Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kivikätkön kotikortteli

Myytävät uudiskohteet Kivistössä Kivikätkön kotikorttelissa

Naapurusto

 • Marja-Vantaasta ekologiseksi taidekaupungiksi

  Kivistön kehitys otti valtavan harppauksen vuonna 2007, kun Marja-Vantaata lähdettiin suunnittelemaan kansainvälisen arkkitehtikilpailun voimin. Visio rakentui kolmen teeman ympärille: toiminnallisuus, visuaalisuus ja kestävä ympäristö. Uudesta kaupunkikeskuksesta povattiin taidekaupungin ja ekologisuuden malliesimerkkiä. Ensimmäiset uudet asukkaat pääsivät muuttamaan Kivistöön vuonna 2015.

 • Kätevät kulkuyhteydet

  Kivikätkön kotikortteli asettuu ihanteellisesti Kivistön juna-aseman viereen. Suoralla yhteydellä pääsee sujuvasti niin Helsingin keskustaan kuin lentoasemallekin. Autoilijalle sijainti kehäradan ja Hämeenlinnanväylän kupeessa mahdollistaa joutuisan liikkumisen ympäri pääkaupunkiseutua. Kevyenliikenteenväyliin ja turvallisuuteen on Kivistössä panostettu erityisen paljon. Leveät jalkakäytävät ja pyöräilytiet mahdollistavat myös autottoman arjen.

 • Virtaa luonnosta Kivistössä

  Aiemmin Marja-Vantaana tunnettu alue säilyttää luonnonläheisyytensä isoista mullistuksista huolimatta. Ulkoilumaastot, hiihtoladut sekä marja- ja sienimetsät avautuvat lähes kotiovelta. Puistoja Kivistöstä löytyy joka makuun tarjoillen rauhaisan hetken arjen kiireiden keskelle tai jännittävän seikkailupäivän temppuratoineen.

 • Aurinkokivi vastaa lapsiperheiden tarpeisiin

  Monipuolinen palvelukeskus Aurinkokivi sijaitsee kävelyetäisyydellä Kivikätkön kotikorttelista. Tiloista löytyy lapsiperheiden arjen kannalta tuiki tärkeät neuvola, päiväkoti ja alakoulu. Saman katon alla toimii myös yläkoulu, musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu.

Uusia koteja Kivistön ykköspaikalle

Tervetuloa värikkään kotipaikan parhaalle paikalle, modernin juna-aseman naapuriin. Vehreän ekologiseen Kivistöön ja Plutonin uusiin koteihin on helppo kotiutua.

Tutustu Kivistön naapurustoon

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ma-to klo 12-17