Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kivikätkön kotikortteli

Kodikkaasti lähellä kaikkea

Tervetuloa nauttimaan arjesta omaan kotikortteliin. Kivistön juna-aseman naapuriin nouseva Kivikätkön kotikortteli tarjoaa urbaanin huoletonta asumista palvelujen äärellä.

Kivikätkön kotikortteli tuo kaksi uudenraikasta kerrostaloa kehittyvän kaupunginosan parhaalle paikalle. Kivistö käy läpi isoa mullistusta, kun puistojen ja viheralueiden kainaloon muotoutuu uusia koteja lähes 30 000 asukkaalle. Moderni kaupunkimainen keskus on suunniteltu asukkaiden toiveita kuunnellen. Tulevaisuudessa kattavat palvelut, kaupat, koulut ja harrastukset löytyvät kävelyetäisyydeltä. Liikenneyhteydet niin Helsingin keskustaan kuin lentoasemallekin ovat ensiluokkaiset uuden juna-aseman ansiosta. Kivikätkön kotikortteli asettuukin ihanteellisesti aivan juna-aseman viereen. Ensimmäisenä paikalle ehtineen Vantaan Plutonin kodit ovat nyt muuttovalmiita, joten toimi pian ja löydä oma kotisi.

Urbaania värikkyyttä ja ekologista arkea Kivistössä

Moderni Kivistö tunnetaan ekologisena taidekaupunkina, jossa värikkäitä taideteoksia löytyy lähes joka kulman takaa ja nuorten taidekasvatukseen panostetaan. Raikkaan nuorekkaan Kivikätkön kotikorttelin keskipisteenä on upea taideteospenkki. Jätteiden putkikeräys helpottaa kierrättämistä ja lisää turvallisuutta vähentämällä liikenteessä olevien jäteautojen määrää. Pieniä arjen iloja omassa kotikorttelissa tuo myös Postin automaatti, jonka avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja kellon ympäri.

Kuvat

Naapuruston faktat

100 m
juna-asemalle
500 m
lähikauppaan
700 m
päiväkotiin
3 km
golf-kentälle
2018
alkaa rakentaminen

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kivikätkön kotikortteli

  • Huoneita1 - 3
  • Pinta-ala32 - 86.5 m²
  • Myyntihinta80 934 - 199 800 €
  • Koteja32
  • ValmistuminenMuuttovalmis
Muuttovalmis/Myynnissä
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty

Kivistössä kaikki on lähellä

Kehittyvä kotipaikka vetää puoleensa Lue lisää

Uusia koteja Kivistön ykköspaikalle

Tervetuloa värikkään kotipaikan parhaalle paikalle, modernin juna-aseman ja tulevan ostoskeskuksen naapuriin. Vehreän ekologiseen Kivistöön ja Plutonin uusiin koteihin on helppo kotiutua.