Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Vantaa Kivistö Plutoni

Muuttovalmis

Vantaan Plutoni

Uusia koteja Kivistön juna-aseman ja palveluiden lähellä

Tontin omistus:
Vuokra
Pinta-ala:
33 - 78 m²
Huoneita:
1 - 3
Velaton hinta:
156 485 -
301 750 €
Valmistuminen:
Muuttovalmis
Tutustu koteihin

Tervetuloa esittelyyn

Varaa yksityisesittely

Esittelemme Vantaan Plutonin muuttovalmiita Bonava-koteja sekä sisustettua esittelyasuntoa as 32 (3h+kt+varasto, 78 m², 8. krs) toistaiseksi vain henkilökohtaisissa asuntoesittelyissä.
Varaa tapaamisaika
Kuvaus

Uusia koteja Kivistön juna-aseman ja palveluiden lähellä

Myynnissä muuttovalmiita uusia asuntoja urbaanin nuorekkaassa Kivikätkön kotikorttelissa. Vantaan Plutoni asettuu aitiopaikalle Kivistön uuden juna-aseman ja tulevan kauppakeskuksen naapuriin.

Uusi kahdeksankerroksinen Asunto Oy Vantaan Plutoni tarjoaa huoletonta kaupunkiasumista Kivistön ykköspaikalla. Huoneistovalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin - näppäristä yksiöistä aina kolmen huoneen perheasuntoihin. Kodeissa on muun muassa lattialämmitys ja suuret ikkunat, laadukkaat sisustusmateriaalit sekä ylelliset kylpyhuoneet seinä-wc-istuimin. Keittotiloissa on Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet. Monien kotien oleskelutilat jatkuvat lasitetuille parvekkeille, osassa taas nautitaan ranskalaisen parvekkeen tunnelmasta. Useimpien kotien irtaimistovarastot sijaitsevat kätevästi asuntojen yhteydessä. Tervetuloa viihtyisän arjen pariin kasvavaan ja kehittyvään Kivistöön.

Ihana kotikortteli palvelujen äärellä

Kivikätkön kotikorttelissa on panostettu sujuvaan arkeen. Jätteiden putkikeräys helpottaa lajittelua ja Postin automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja vuorokauden ympäri. Kotikorttelista löytyy kätevä mopojen sekä polkupyörien pesu- ja huoltopiste. Taloyhtiössä on myös kaksi sähköauton latauspaikkaa. Kotikorttelin yhteinen saunaosasto valmistuu naapuritalon yhteyteen. Katutasossa on liiketiloja. Kivistön uusi juna-asema on ihan naapurissa ja kävelyetäisyydeltä löytyy monipuolinen palvelukeskus Aurinkokivi. Toimiipa Kivistössä myös uudenlainen kodintarvikkeiden vuokrauspalvelu Liiteri.net. Vuokraa tarpeen mukaan käyttöösi vaikka porakone, höyrypuhdistin, popcorn-laite tai ompelukone. Odotettu uusi kauppakeskus avaa ovensa Plutonin kupeeseen arviolta syksyllä 2023.

Kuvat
Naapurusto
 • Irtainvarasto kodin yhteydessä

  Plutonin erikoisuutena on monien kotien yhteydestä löytyvä oma irtainvarasto, joka tuo mukavaa helpotusta arkeen. Varasto mahdollistaa esimerkiksi kausivaatteiden tai arvokkaiden harrastusvälineiden helpon ja turvallisen säilytyksen.

 • Ekologinen Kivistö

  Vantaan Kivistön suunnittelussa on panostettu kestävään kehitykseen. Ekologiset ratkaisut näkyvät mm. jätteiden putkikeräyksessä, joka tekee lajittelusta helppoa ja vähentää liikenteessä olevien jäteautojen määrää. Energiatehokkaiden kodinkoneiden ansiosta Vantaan Plutonin kotien energiankulutus pysyy maltillisena ja asuntokohtainen vedenmittaus helpottaa oman vedenkulutuksen seurantaa.

 • Aurinkokivi

  Kävelyetäisyydellä Plutonin uusista kodeista sijaitsee monipuolinen palvelukeskus Aurinkokivi, josta löytyy neuvola, päiväkoti sekä ala- ja yläkoulu. Saman katon alla toimivat myös musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu. Uutuuttaan hohtavissa tiloissa järjestetään niin ikään erilaisia tapahtumia Kivistön asukkaiden iloksi.

 • Kulkuyhteydet

  Tästä ei sijainti ja kulkuyhteydet juuri parane. Plutoni asettuu aivan Kivistön uuden ja modernin juna-aseman naapuriin. Suorat yhteydet vievät niin Helsingin keskustaan kuin lentoasemallekin. Kelien salliessa pyörä on oiva vaihtoehto liikkumiseen, sillä Kivistössä pyörätiet ja kevyenliikenteenväylät ovat leveät ja turvalliset. Pyöräteitä pitkin pääsee kulkemaan näppärästi aina Helsingin keskuspuistoon saakka.

 • Virkistäydy Petikossa

  Vantaan Kivistössä luonnon rauhaan pääsee näppärästi akkuja lataamaan. Monipuolisten puistojen lisäksi Kivistön naapurista löytyy myös Petikon virkistysalue luontopolkuineen ja lenkkeilyreitteineen. 1700 hehtaarin laajuisen ulkoilualueen lajikirjoon lukeutuvat mm. hiihto, suunnistus, pyöräily, golf sekä erilaiset koirakoulut. Aktiivista arkea tuetaan myös omassa kotikorttelissa, josta löytyy kätevä pyörien pesu- ja huoltopiste.

Autopaikat

Myytävät autopaikat

Vantaan Plutoni

Osakkeina myytävät autopaikat löytyvät erillisestä Vantaan Topaasin pysäköintihallista.

Tutustu

Myytävät asunnot

Tutustu Bonava-kotiin | Kivistön Plutonin 78-neliöinen kolmio hurmaa valoisuudellaan

Katso video

Vantaan Plutonin muuttovalmiit kodit kutsuvat Kivistön viihtyisään naapurustoon. Täällä asutaan vailla remonttihuolia lähellä palveluita ja kulkuyhteyksiä.

Vantaan Plutonin asuntoesittely

Katso video

Astu sisään Vantaan Plutonin sisustettuun esittelyasuntoon ja tutustu muuttovalmiiden kotien huolella mietittyihin erikoisuuksiin.

2h+kt+varasto

Katso video

Tämän muuttovalmiin 51,5-neliöisen tilaihmeen valtteihin lukeutuvat kahteen ilmansuuntaan avautuvat näkymät, loistavat säilytystilat, hyvinvarusteltu keittotila sekä valoisa, lasitettu parveke.

Virtuaalikalustetut kodit

Katso video

Onni on tilava parveke ja reilusti säilytystilaa. Tutustu Vantaan Kivistössä sijaitsevien kotien tilaratkaisuihin.

Virtuaalikalustetut kodit

Katso video

Tutustu muuttovalmiisiin ylimmän kerroksen päätyhuoneistoihin. Näissä asunnoissa on tyyliä ja tunnelmaa.

Virtuaalikalustetut kodit

Katso video

Valitse omaksesi ihana yksiö tai kaksio uudesta kerrostalosta Vantaan Kivistöstä. Tutustu ja ihastu sisustusratkaisuihin.

Uusia koteja Kivistön parhaalla paikalla

Katso video

Tervetuloa värikkään kotipaikan parhaalle paikalle, modernin juna-aseman naapuriin. Vehreän ekologiseen Kivistöön ja Plutonin uusiin koteihin on helppo kotiutua.