Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto

Tässä 48,5-neliöisessä kulmahuoneistossa on kaikki, mitä omalta kaksiolta voi toivoa: valtava parveke, oma vaatehuone, hyvinvarusteltu keittotila ja näkymiä peräti kolmeen ilmansuuntaan.

Löydä oma koti Kivistön parhaalta paikalta. Tässä huolettomassa uudisasunnossa elät vailla remonttitarpeita ja kohtuullisin asumiskustannuksin.

Kodikkaat oleskelutilat

Tämän kodin etuihin lukeutuu loistavat säilytystilat: eteisessä on Elfa-säilytysjärjestelmä peililiukuovin sekä oma irtaimistovarasto, makuuhuoneessa taas vaatehuone. Avara keittotila on mukavasti erillään olohuoneesta. Keittotilan varustukseen kuuluu mm. teräspintainen jääkaappipakastin, integroitu astianpesukone ja keraaminen keittotaso. Oleskelutilat jatkuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle, joka avautuu itään ja länteen.

Pesutilat

Laatoitetussa pesuhuoneessa on allaskaappi vetolaatikoin, seinä-wc, valopeili, kätevä pyykkikaappi sekä varaus pesukoneelle.

Yhteistilat

Plutoniin on helppo muuttaa, sillä kotitalon yhteistiloista löytyy mm. hyvät tilat ulkoiluvälineiden säilyttämiseen sekä Postin automaatti. Naapuritaloon tulee yhteinen saunaosasto ja kerhotilat. Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintirakennukseen, josta löytyy myös mopojen ja polkupyörien pesu- ja huoltopiste.

Kuvat
Naapurusto
 • Irtainvarasto kodin yhteydessä

  Plutonin erikoisuutena on monien kotien yhteydestä löytyvä oma irtainvarasto, joka tuo mukavaa helpotusta arkeen. Varasto mahdollistaa esimerkiksi kausivaatteiden tai arvokkaiden harrastusvälineiden helpon ja turvallisen säilytyksen.

 • Ekologinen Kivistö

  Vantaan Kivistön suunnittelussa on panostettu kestävään kehitykseen. Ekologiset ratkaisut näkyvät mm. jätteiden putkikeräyksessä, joka tekee lajittelusta helppoa ja vähentää liikenteessä olevien jäteautojen määrää. Energiatehokkaiden kodinkoneiden ansiosta Vantaan Plutonin kotien energiankulutus pysyy maltillisena ja asuntokohtainen vedenmittaus helpottaa oman vedenkulutuksen seurantaa.

 • Aurinkokivi

  Kävelyetäisyydellä Plutonin uusista kodeista sijaitsee monipuolinen palvelukeskus Aurinkokivi, josta löytyy neuvola, päiväkoti sekä ala- ja yläkoulu. Saman katon alla toimivat myös musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu. Uutuuttaan hohtavissa tiloissa järjestetään niin ikään erilaisia tapahtumia Kivistön asukkaiden iloksi.

 • Kulkuyhteydet

  Tästä ei sijainti ja kulkuyhteydet juuri parane. Plutoni asettuu aivan Kivistön uuden ja modernin juna-aseman naapuriin. Suorat yhteydet vievät niin Helsingin keskustaan kuin lentoasemallekin. Kelien salliessa pyörä on oiva vaihtoehto liikkumiseen, sillä Kivistössä pyörätiet ja kevyenliikenteenväylät ovat leveät ja turvalliset. Pyöräteitä pitkin pääsee kulkemaan näppärästi aina Helsingin keskuspuistoon saakka.

 • Virkistäydy Petikossa

  Vantaan Kivistössä luonnon rauhaan pääsee näppärästi akkuja lataamaan. Monipuolisten puistojen lisäksi Kivistön naapurista löytyy myös Petikon virkistysalue luontopolkuineen ja lenkkeilyreitteineen. 1700 hehtaarin laajuisen ulkoilualueen lajikirjoon lukeutuvat mm. hiihto, suunnistus, pyöräily, golf sekä erilaiset koirakoulut. Aktiivista arkea tuetaan myös omassa kotikorttelissa, josta löytyy kätevä pyörien pesu- ja huoltopiste.

Tutustu Bonava-kotiin | Kivistön Plutonin 78-neliöinen kolmio hurmaa valoisuudellaan

Katso video

Vantaan Plutonin muuttovalmiit kodit kutsuvat Kivistön viihtyisään naapurustoon. Täällä asutaan vailla remonttihuolia lähellä palveluita ja kulkuyhteyksiä.

Vantaan Plutonin asuntoesittely

Katso video

Astu sisään Vantaan Plutonin sisustettuun esittelyasuntoon ja tutustu muuttovalmiiden kotien huolella mietittyihin erikoisuuksiin.

2h+kt+varasto

Katso video

Tämän muuttovalmiin 51,5-neliöisen tilaihmeen valtteihin lukeutuvat kahteen ilmansuuntaan avautuvat näkymät, loistavat säilytystilat, hyvinvarusteltu keittotila sekä valoisa, lasitettu parveke.

Virtuaalikalustetut kodit

Katso video

Onni on tilava parveke ja reilusti säilytystilaa. Tutustu Vantaan Kivistössä sijaitsevien kotien tilaratkaisuihin.

Virtuaalikalustetut kodit

Katso video

Tutustu muuttovalmiisiin ylimmän kerroksen päätyhuoneistoihin. Näissä asunnoissa on tyyliä ja tunnelmaa.

Virtuaalikalustetut kodit

Katso video

Valitse omaksesi ihana yksiö tai kaksio uudesta kerrostalosta Vantaan Kivistöstä. Tutustu ja ihastu sisustusratkaisuihin.

Uusia koteja Kivistön parhaalla paikalla

Katso video

Tervetuloa värikkään kotipaikan parhaalle paikalle, modernin juna-aseman naapuriin. Vehreän ekologiseen Kivistöön ja Plutonin uusiin koteihin on helppo kotiutua.