Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudisasunnot ja myytävät kolmiot Vantaan Kivistössä.

Kolmiot Kivistö

Kuvaus

Onni on upouusi kolmio Vantaan Kivistössä

Vantaan Plutonin uudet kolmiot kutsuvat voimakkaasti kehittyvän Kivistön paraatipaikalle. Vieressä sijaitseva juna-asema ja tuleva kauppakeskus takaavat, että arki näissä Bonava-kodeissa rullaa.

Upeita päätyhuoneistoja kolmeen ilmansuuntaan avautuvine ikkunoineen ja avaria kulmahuoneistoja lasitettuine parvekkeineen – Vantaan Plutonin myytävät kolmiot tarjoavat huoletonta uudisasumista. Uusien kolmioiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota oleskelutilojen valoisuuteen sekä kalustettavuuteen. Lattialämmitys mahdollistaa suuret ikkunat ja jättää tilaa sisustamiselle. Myytävien kolmioiden keittotiloissa on Puustellin kalusteet sekä laadukkaat Boschin kodinkoneet. Säilytystilaa tarjoilevat kodin yhteydestä löytyvä irtainvarasto sekä näppärät Elfan-säilytysjärjestelmät. Katso nyt kaikki myytävät kolmiot ja muuta unelmiesi kotiin vaikka heti.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58