amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Vantaan Merkurius

Pitokuja 2-4, 01510, Vantaa

Kodikkaita paritaloasuntoja lähellä luontoa ja palveluita

Vantaan Merkuriuksen uudet myytävät asunnot on myyty loppuun. Jos haaveilet huolettomasta asumisesta ja omasta terassipihasta, tutustu naapurin Saturnuksen paritaloihin.

Merkuriuksen ja naapurikohde Saturnuksen asunnot on toteutettu yhdessä Design-Talon kanssa. Alakerrassa sijaitsee avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu omalle rauhalliselle terassipihalle. Yläkerran rauhassa sijaitsevat makuuhuoneet ja parveke sekä saunaosasto. Vantaan Pakkalan pientalovaltaiselle asuinalueelle on helppo kotiutua, sillä naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja palvelut.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
10
Tontin omistus
Oma
Talotyyppi
Paritalo

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä

Katso myös

Naapuruston tarina

Pakkala on saanut nimensä Backaksen tilasta ja kartanosta, joka perustettiin jo 1600-luvulla. Nykyinen kartanon päärakennus rakennettiin 1800-luvulla. Vielä 1900-luvun alkupuolella Backaksen mailla viljeltiin suuri osa helsinkiläisten päivittäisistä elintarvikkeista. Vuosien saatossa alue on nähnyt monia muutoksia, kun kartanon maille on noussut mm. uusia viihtyisiä kotipaikkoja.

Lähipalvelut

Pakkalasta ja naapurustosta löytyvät erinomaiset lähipalvelut. Kauppakeskus Jumbon kauppoihin, kahviloihin ja ravintoloihin on matkaa vain kilometrin verran ja Tammiston erikoisliikkeisiin noin 3 km. Jumbon naapurissa Flamingossa on kylpylä ja vapaa-ajan palveluiden keskus. Lähin päiväkoti on 300 metrin ja koulu 900 metrin päässä. Kansainväliseen kouluun ja kirjastoon on matkaa 1,4 km.

Liiku ja nauti luonnosta

Pakkala tunnetaan luonnonläheisenä ja vehreänä kotipaikkana. Merkittävimpiä luontokohteita tarjoilevat Vantaanjoki ranta-alueineen sekä Krakanojan ja Tammiston luonnonsuojelualueet. Myös Helsingin keskuspuistoon on lyhyt matka. Kotikulmilta löytyvätkin monipuoliset ulkoilu-, liikunta- ja harrastusmahdollisuudet moneen menoon ja kaikenikäisten makuun.

Kulkuyhteydet

Sujuvat liikenneyhteydet varmistavat, että Vantaan Pakkalaan on helppo kotiutua. Autolla pääsee nopeasti Kehä III:lle ja lentokentän suuntaan. Busseja kulkee viereistä Väinö Tannerin tietä ja Pakkalantietä pitkin tiheään tahtiin. Kesällä 2015 avattu Kehärata on tuonut liikkumiseen ihan uuden lisäulottuvuuden. Aviapoliksen asemalle on matkaa vain puolisentoista kilometriä.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Turvallinen ostaa ja omistaa

Uusi on aina uusi. Tee kanssamme huoleton asuntokappa. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.