Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Tilava länsiparveke kruunaa kauniin läpitalonasunnon

Valitse omaksesi muuttovalmis 66,5-neliöinen kolmio huippupaikalta läheltä luontoa ja Tikkurilan palveluja. Tässä kodissa on toimiva pohja ja upea lasitettu parveke.

Vaniljan asunto A 4 tarjoaa viihtyisää ja huoletonta asumista sekä upeat näkymät kahteen ilmansuuntaan. Tämä toisen kerroksen koti sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Vuosi ilman yhtiövastikkeita

Kun teet kaupat tästä kodista 31.8.2020 mennessä, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon. Tartu etuun ja säästä.

Viihtyisät oleskelutilat

Eteisessä sekä makuuhuoneissa vaatteet ja tarvikkeet pysyvät siististi piilossa tilaa säästävien liukuovien takana. Selkeästi rajattu keittiö jättää olohuoneeseen monia mahdollisuuksia erilaisille sisustusratkaisuille. Asunnon kruunaa leveä, sisäpihalle länteen avautuva suojaisa lasitettu parveke.

Kylpyhuone

Kompaktissa kylpyhuoneessa on runsaasti säilytys- ja laskutilaa, kääntyvät suihkuseinät, pyykkikaappi sekä tilavaraus pesutornille. Modernissa kylpyhuoneessa on valittu lattiaan harmaa, kiveä muistuttava laatta. Seinäpinnoille on valittu valkoiset isot kiiltävät laatat sekä tehosteseinälle lattian sävyinen iso laatta. Pesuhuoneen säilytystilan kalusteovet ovat satiininvalkoiset.

Tyylikkäät pintamateriaalit viimeistelevät kodin

Tähän kotiin on valittu lattiaksi kaunis vaaleanharmaa haapaa muistuttava laminaatti tuomaan pehmeyttä ja lämpöä yleisilmeen säilyessä raikkaana. Tilavat ja muunneltavat Elfan säilytysjärjestelmät liukuovin takaavat vaatteiden ja tavaroiden löytävän paikkansa. Keittiön yleisilme on pidetty modernina valitsemalla sinne satiininvalkoiset matat kalusteovet ja välitilaan kiiltävä valkoinen laatta. Työtasona on vivahteikas tummanharmaa laminaattitaso. Avoimessa keittotilassa on AEG:n laadukkaat kodinkoneet ja kalustepeitteinen astianpesukone.

Toimivat yhteistilat

Asunto Oy Vantaan Vaniljan viihtyisä pihapiiri tarjoaa asukkaille monenlaisia mahdollisuuksia. Asukkaiden yhteiskäytössä on kerhotila, ulkoiluvälinevarasto sekä tunnelmallinen pihasauna. Rauhallinen ja suojaisa piha-alue kutsuu viihtymään, leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä. Osakkeina myytävät autohallipaikat sijoittuvat viereiseen pysäköintilaitokseen. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat fiksun vaihtoehdon omalle autolle, sillä auton saa käyttöön omalta kotipihalta aina tarvittaessa ja maksu veloitetaan vain käytön mukaan.

Hoito- ja pääomavastike

Tämän asunnon hoitovastike on 259,35 €/kk. Pääomavastike ensimmäisten kahden vuoden ajan valmistumisesta on n. 170,20 €/kk (sis. yhtiölainan koron) ja kolmannesta vuodesta alkaen n. 880,60 €/kk (sis. yhtiölainan lyhennyksen ja koron).

Autopaikat

Osakkeina myytävät autohallipaikat sijoittuvat viereiseen pysäköintilaitokseen. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat fiksun vaihtoehdon omalle autolle, sillä auton saa käyttöön omalta kotipihalta aina tarvittaessa ja maksu veloitetaan vain käytön mukaan. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää.

Kuvat
Naapurusto
 • Huoletonta arkea Dixin kupeessa

  Vantaan Vaniljan uusista kodeista on korttelipihan läpi vain muutaman askeleen matka uudistettuun Dixiin, josta löytyy kaikki tarpeellinen kuntosalista kukkakauppaan ja ruokakaupasta ravintoloihin. Uusi lähikauppakin sijaitsee vain 300 metrin päässä. Myös kirjasto, päiväkoti, peruskoulu ja lukio löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä. Kulttuurinnälkään Vaniljan naapurusto tarjoilee teatteria Vantaan Näyttämöllä ja Teatteri Vantaan Silkkisalissa.

 • Tikkurilan juna-aseman vieressä arki luistaa

  Liikenneyhteydet ovat Tikkurilasta erinomaiset. Vaniljan kodeista on vain 500 metrin matka Dixiin, jossa pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehäradan I-juna vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa. Vaniljan asukkailla on käytössään myös City Car Clubin (CCC) yhteiskäyttöautot ilman jäsenmaksua. Lähin noutopaikka löytyy omalta kotipihaltasi.

 • Pihasauna rentouttaa

  Vaniljan asukkaiden iloksi kotikorttelin suojaisalla sisäpihalla on yhteiskäyttöinen pihasauna, jonka löylyissä on mukava hengähtää päivän päätteeksi. Vilvoitteluterassi luo saunomiseen mukavaa yhteisöllisyyttä. Tervetuloa omaan kotikortteliin viihtymään ja virkistäytymään.

 • Virkistäydy Winterinmäellä

  Vaniljan kotikortteli rajautuu vehreään Winterinmäen puistoalueeseen, joten lenkkipolut avautuvat lähes kotiovelta. Talvella mäellä lasketaan pulkalla. Läheltä löytyvien Vantaanjoen ja Keravanjoen varsilla viehättävät ulkoilupolut ja hiihtoladut kutsuvat tankkaamaan energiaa. Myös harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Naapurustosta löytyvät mm. Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto sekä Hiekkaharjun urheilukentät ja golfkenttä.

 • Naapuruston tarina

  Jokiniemi on saanut nimensä sijainnistaan Keravanjoen mutkan muodostamalla niemellä. Alueella on asuttu jo 3000 vuotta ennen ajanlaskun alkua, jolloin paikalla sijaitsi merenlahden ranta. Tänä päivänä Jokiniemi on kehittyvä ja suosittu kotipaikka, jonka ympäristö on vehreän puistomainen. Naapurista, Jokiniemen länsipuolelta, löytyy Tikkurilan keskusta, joka tarjoilee kotoisaa pikkukaupungin meininkiä.