Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Kaunis kaksio lasitetulla parvekkeella

Myynnissä 39,5-neliöinen kaksio Tikkurilan palvelujen kainalosta. Helposti sisutettavassa kodissa on runsaankokoinen keittiö ja lasitettu parveke.

Vaniljan asunto B 30 hurmaa eheällä seinäpinnallaan ja ilta-aurinkoon avautuvalla lasitetulla parvekkeellaan. Tämä kolmannen kerroksen koti kutsuu viihtymään tunnelmalliseen kotikortteliin.

Säästä vuoden vastikekulut

Kun teet kaupat Vaniljan uudesta Bonava-kodista 1.10.-1.12.2019, vähennämme myyntihinnasta 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeiden kokonaisarvon. Kampanjaetu merkitsee tuntuvaa säästöä, jolloin sinulla jää uuden kodin asukkaana enemmän rahaa muuhun. Etu ei koske vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita.

Viihtyisät oleskelutilat

Olohuone saa valoa kahdesta suunnasta eheän seinäpinnan tehdessä sisustamisesta helppoa. Lasitetulta parvekkeelta on näkymät suojaisalle sisäpihalle ilta-aurinkoon. Toimivassa, hyvänkokoisessa keittotilassa on mukavasti tilaa pöydälle. Eteisen runsaat säilytystilat on toteutettu kätevästi tilaa säästävin liukuovin ja vaatehuoneen voi räätälöidä omien tarpeiden mukaan Elfa-säilytysjärjestelmän ansiosta.

Pesutilat

Pesuhuoneessa pyykkihuolto toimii pyykkikaapin, runsaan laskupinnan sekä yläkaapin ansiosta. Tyylikäs suihkukaappi pitää roiskeet kurissa. Pesuhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle.

Moderni pesuhuone toistaa keittiön tavoin valkoharmaata värimaailmaa. Lattialaattana on ajaton, aitoa kiveä muistuttava, harmaa 10x10 cm laatta. Seinäpinnoille on valittu valkoiset isot kiiltävät 20x40 cm laatat sekä tehosteseinälle lattian sävyinen iso laatta. Pesuhuoneen kaapistojen kalusteovet ovat satiininvalkoiset.

Viimeistelty koti kauniilla pintamateriaaleilla

Tähän kotiin on luotu pehmeä ja lämmin tunnelma kestävällä vaaleanharmaalla haapaa muistuttavalla laminaatilla, joka sopii jokaiseen sisustukseen. Huoneistosta löytyy Elfan kätevä ja monipuolinen säilytysjärjestelmä valkoisilla melamiini- ja peililiukuovilla. Voit muunnella kokonaisuuden juuri tarpeitasi vastaavaksi. Asunnon yleisilmettä rytmittää moderni keittiö, johon on valittu satiininvalkoiset matat kalusteovet ja välitilaan valkoinen kiiltävä laatta. Työtaso on vivahdeikas tummanharmaa laminaattitaso. Keittiöstä löytyvät AEGn laadukkaat kodinkoneet ja kalustepeitteinen astianpesukone.

Toimivat yhteistilat

Asunto Oy Vantaan Vanilja rakentuu muutoin valmiiseen pihapiiriin tarjoten kaikki mukavan asumisen herkut. Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee kerhotila, ulkovälinevarasto sekä tunnelmallinen pihasauna. Rauhallinen ja suojaisa piha-alue kutsuu viihtymään, leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat fiksun vaihtoehdon omalle autolle, sillä auton saa käyttöön omalta kotipihalta aina tarvittaessa ja maksu veloitetaan vain käytön mukaan.

Arvio hoitovastikkeesta ja pääomavastikkeesta

Tämän asunnon hoitovastikearvio on 154,05€/kk. Arvio pääomavastikkeelle ensimmäiselle kahdelle vuodelle on 117,30€/kk ja kolmannesta vuodesta alkaen 606,90€/kk.

Kuvat
Naapurusto
 • Huoletonta arkea Dixin kupeessa

  Vantaan Vaniljan uusista kodeista on korttelipihan läpi vain muutaman askeleen matka uudistettuun Dixiin, josta löytyy kaikki tarpeellinen kuntosalista kukkakauppaan ja ruokakaupasta ravintoloihin. Uusi lähikauppakin sijaitsee vain 300 metrin päässä. Myös kirjasto, päiväkoti, peruskoulu ja lukio löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä. Kulttuurinnälkään Vaniljan naapurusto tarjoilee teatteria Vantaan Näyttämöllä ja Teatteri Vantaan Silkkisalissa.

 • Tikkurilan juna-aseman vieressä arki luistaa

  Liikenneyhteydet ovat Tikkurilasta erinomaiset. Vaniljan kodeista on vain 500 metrin matka Dixiin, jossa pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehäradan I-juna vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa. Vaniljan asukkailla on käytössään myös City Car Clubin (CCC) yhteiskäyttöautot ilman jäsenmaksua. Lähin noutopaikka löytyy omalta kotipihaltasi.

 • Pihasauna rentouttaa

  Vaniljan asukkaiden iloksi kotikorttelin suojaisalla sisäpihalla on yhteiskäyttöinen pihasauna, jonka löylyissä on mukava hengähtää päivän päätteeksi. Vilvoitteluterassi luo saunomiseen mukavaa yhteisöllisyyttä. Tervetuloa omaan kotikortteliin viihtymään ja virkistäytymään.

 • Virkistäydy Winterinmäellä

  Vaniljan kotikortteli rajautuu vehreään Winterinmäen puistoalueeseen, joten lenkkipolut avautuvat lähes kotiovelta. Talvella mäellä lasketaan pulkalla. Läheltä löytyvien Vantaanjoen ja Keravanjoen varsilla viehättävät ulkoilupolut ja hiihtoladut kutsuvat tankkaamaan energiaa. Myös harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Naapurustosta löytyvät mm. Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto sekä Hiekkaharjun urheilukentät ja golfkenttä.

 • Naapuruston tarina

  Jokiniemi on saanut nimensä sijainnistaan Keravanjoen mutkan muodostamalla niemellä. Alueella on asuttu jo 3000 vuotta ennen ajanlaskun alkua, jolloin paikalla sijaitsi merenlahden ranta. Tänä päivänä Jokiniemi on kehittyvä ja suosittu kotipaikka, jonka ympäristö on vehreän puistomainen. Naapurista, Jokiniemen länsipuolelta, löytyy Tikkurilan keskusta, joka tarjoilee kotoisaa pikkukaupungin meininkiä.