Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Hurmaava kulma-asunto lasitetulla parvekkeella ja omalla saunalla

Valitse omaksesi 65-neliöinen kolmio huippupaikalta läheltä luontoa ja Tikkurilan palveluja. Tässä kodissa on lasitettu parveke ja oma, ikkunallinen sauna.

Vaniljan asunto B 33 hurmaa toimivalla pohjaratkaisullaan ja näkymillään kolmeen ilmansuuntaan. Tämä kolmannen kerroksen koti sopii moneen menoon ja makuun.

Viihtyisät oleskelutilat

Eteisessä vaatteet ja tarvikkeet pysyvät siististi piilossa tilaa säästävien liukuovien takana. Keittotila on selkeästi rajattu olohuoneesta tehden kalustamisesta helppoa. Ikkunasta avautuvat upeat näkymät ympäröivään luontoon tuovat lisämaustetta kokkaushetkiin. Olohuone saa rutkasti luonnonvaloa kahdesta ilmansuunnasta eheän seinäpinnan tehdessä sisustamista helppoa. Päämakuuhuoneessa vaatesäilytykselle on varattu lähes koko seinän verran liukuovikaapistoja ja pienemmän makuuhuoneen voi halutessaan sisustaa vaikka työhuoneeksi tai omaksi kirjastoksi. Kodin kruunaa leveä parveke, joka saa valoa kahdesta ilmansuunnasta umpikaiteen tuodessa näkösuojaa.

Pesutilat ja sauna

Pesuhuoneeseen on käynti eteisestä, mikä helpottaa lapsi- ja koiraperheiden arjen pyöritystä. Tilavassa pesuhuoneessa on tyylikäs suihkuseinä, pyykkikaappi sekä varaus pesutornille. Saunan ikkunan näkymät avautuvat ympäröivään luontoon.

Koti makusi mukaan

Kun olet ajoissa liikkeellä, voit räätälöidä uuden kotisi maksutta makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut avuksesi kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi lattiavaihtoehdon, työtasojen materiaalit, pesuhuoneen laatat, kaapistojen vetimet ja muita ihastuttavia yksityiskohtia.

Toimivat yhteistilat

Asunto Oy Vantaan Vanilja rakentuu muutoin valmiiseen pihapiiriin tarjoten kaikki mukavan asumisen herkut. Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee kerhotila, ulkovälinevarasto sekä tunnelmallinen pihasauna. Rauhallinen ja suojaisa piha-alue kutsuu viihtymään, leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat fiksun vaihtoehdon omalle autolle, sillä auton saa käyttöön omalta kotipihalta aina tarvittaessa ja maksu veloitetaan vain käytön mukaan.

Arvio hoitovastikkeesta ja pääomavastikkeesta

Tämän asunnon hoitovastikearvio on 253,50€/kk. Arvio pääomavastikkeelle ensimmäiselle kahdelle vuodelle on 161,00€/kk ja kolmannesta vuodesta alkaen 833,00€/kk.

Arvio hoitovastikkeesta ja pääomavastikkeesta

Tämän asunnon hoitovastikearvio on 253,50€/kk. Arvio pääomavastikkeelle ensimmäiselle kahdelle vuodelle on 161,00€/kk ja kolmannesta vuodesta alkaen 833,00€/kk.

Kuvat
Naapurusto
 • Huoletonta arkea Dixin kupeessa

  Vantaan Vaniljan uusista kodeista on korttelipihan läpi vain muutaman askeleen matka uudistettuun Dixiin, josta löytyy kaikki tarpeellinen kuntosalista kukkakauppaan ja ruokakaupasta ravintoloihin. Uusi lähikauppakin sijaitsee vain 300 metrin päässä. Myös kirjasto, päiväkoti, peruskoulu ja lukio löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä. Kulttuurinnälkään Vaniljan naapurusto tarjoilee teatteria Vantaan Näyttämöllä ja Teatteri Vantaan Silkkisalissa.

 • Tikkurilan juna-aseman vieressä arki luistaa

  Liikenneyhteydet ovat Tikkurilasta erinomaiset. Vaniljan kodeista on vain 500 metrin matka Dixiin, jossa pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehäradan I-juna vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa. Vaniljan asukkailla on käytössään myös City Car Clubin (CCC) yhteiskäyttöautot ilman jäsenmaksua. Lähin noutopaikka löytyy omalta kotipihaltasi.

 • Pihasauna rentouttaa

  Vaniljan asukkaiden iloksi kotikorttelin suojaisalla sisäpihalla on yhteiskäyttöinen pihasauna, jonka löylyissä on mukava hengähtää päivän päätteeksi. Vilvoitteluterassi luo saunomiseen mukavaa yhteisöllisyyttä. Tervetuloa omaan kotikortteliin viihtymään ja virkistäytymään.

 • Virkistäydy Winterinmäellä

  Vaniljan kotikortteli rajautuu vehreään Winterinmäen puistoalueeseen, joten lenkkipolut avautuvat lähes kotiovelta. Talvella mäellä lasketaan pulkalla. Läheltä löytyvien Vantaanjoen ja Keravanjoen varsilla viehättävät ulkoilupolut ja hiihtoladut kutsuvat tankkaamaan energiaa. Myös harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Naapurustosta löytyvät mm. Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto sekä Hiekkaharjun urheilukentät ja golfkenttä.

 • Naapuruston tarina

  Jokiniemi on saanut nimensä sijainnistaan Keravanjoen mutkan muodostamalla niemellä. Alueella on asuttu jo 3000 vuotta ennen ajanlaskun alkua, jolloin paikalla sijaitsi merenlahden ranta. Tänä päivänä Jokiniemi on kehittyvä ja suosittu kotipaikka, jonka ympäristö on vehreän puistomainen. Naapurista, Jokiniemen länsipuolelta, löytyy Tikkurilan keskusta, joka tarjoilee kotoisaa pikkukaupungin meininkiä.