Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Suojaisa länsiparveke kruunaa valoisan kaksion

Valitse omaksesi muuttovalmis 39,5-neliöinen kaksio tunnelmallisesta kotikorttelista. Avaran kodin kruunaa lasitettu parveke ilta-aurinkoon.

Vaniljan asunto B 36 hurmaa persoonallisella pohjaratkaisullaan ja ylellisen runsailla säilytystiloillaan. Tämä neljännen kerroksen koti kutsuu viihtymään erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle Tikkurilan palvelujen vierelle.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämä koti saa rutkasti luonnonvaloa eheän seinäpinnan tehdessä sisustamisesta helppoa. Keittotila on selkeästi erotettu olohuoneesta tarjoten monia mahdollisuuksia erilaisille sisustusratkaisuille. Lasitetulta parvekkeelta on näkymät suojaisalle sisäpihalle ilta-aurinkoon. Eteisessä vaatteet saa ripustettua seinänaulakkoon tai kätkettyä erilliseen vaatehuoneeseen. Makuuhuoneesta löytyy koko seinän mittainen Elfa-säilytysjärjestelmä tilaa säästävin liukuovin.

Kylpyhuone

Kompaktissa kylpyhuoneessa on runsaasti säilytystilaa, kääntyvät suihkuseinät sekä tilavaraus pesutornille. Moderni kylpyhuone toistaa keittiön tavoin valkoharmaata värimaailmaa. Lattialaattana on ajaton, aitoa kiveä muistuttava, harmaa laatta. Seinäpinnoille on valittu valkoiset isot kiiltävät laatat sekä tehosteseinälle lattian sävyinen iso laatta. Kylpyhuoneen kaapistojen kalusteovet ovat satiininvalkoiset.

Kauniit pintamateriaalit viimeistelevät kodin

Tähän kotiin on luotu pehmeä ja lämmin tunnelma kestävällä vaaleanharmaalla haapaa muistuttavalla laminaatilla, joka sopii jokaiseen sisustukseen. Makuuhuoneessa on Elfan kätevä ja muunneltava säilytysjärjestelmä valkoisin melamiiniovin. Asunnon yleisilmettä rytmittää moderni keittotila, johon on valittu satiininvalkoiset mattapintaiset kalusteovet ja välitilaan valkoinen kiiltävä laatta. Työtasot ovat vivahteikasta tummanharmaata laminaattia. Keittotilassa on AEG:n laadukkaat kodinkoneet ja kalustepeitteinen astianpesukone.

Toimivat yhteistilat

Asunto Oy Vantaan Vaniljan viihtyisä pihapiiri tarjoaa asukkaille monenlaisia mahdollisuuksia. Asukkaiden yhteiskäytössä on kerhotila, ulkoiluvälinevarasto sekä tunnelmallinen pihasauna. Rauhallinen ja suojaisa piha-alue kutsuu viihtymään, leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä. Osakkeina myytävät autohallipaikat sijoittuvat viereiseen pysäköintilaitokseen. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat fiksun vaihtoehdon omalle autolle, sillä auton saa käyttöön omalta kotipihalta aina tarvittaessa ja maksu veloitetaan vain käytön mukaan.

Hoito- ja pääomavastike

Tämän asunnon hoitovastike on 154,05 €/kk. Pääomavastike ensimmäisten kahden vuoden ajan valmistumisesta on n. 121,90 €/kk (sis. yhtiölainan koron) ja kolmannesta vuodesta alkaen n. 630,70 €/kk (sis. yhtiölainan lyhennyksen ja koron).

Autopaikat

Osakkeina myytävät autohallipaikat sijoittuvat viereiseen pysäköintilaitokseen. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat fiksun vaihtoehdon omalle autolle, sillä auton saa käyttöön omalta kotipihalta aina tarvittaessa ja maksu veloitetaan vain käytön mukaan. Olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää.

Kuvat
Naapurusto
 • Huoletonta arkea Dixin kupeessa

  Vantaan Vaniljan uusista kodeista on korttelipihan läpi vain muutaman askeleen matka uudistettuun Dixiin, josta löytyy kaikki tarpeellinen kuntosalista kukkakauppaan ja ruokakaupasta ravintoloihin. Uusi lähikauppakin sijaitsee vain 300 metrin päässä. Myös kirjasto, päiväkoti, peruskoulu ja lukio löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä. Kulttuurinnälkään Vaniljan naapurusto tarjoilee teatteria Vantaan Näyttämöllä ja Teatteri Vantaan Silkkisalissa.

 • Tikkurilan juna-aseman vieressä arki luistaa

  Liikenneyhteydet ovat Tikkurilasta erinomaiset. Vaniljan kodeista on vain 500 metrin matka Dixiin, jossa pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehäradan I-juna vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa. Vaniljan asukkailla on käytössään myös City Car Clubin (CCC) yhteiskäyttöautot ilman jäsenmaksua. Lähin noutopaikka löytyy omalta kotipihaltasi.

 • Pihasauna rentouttaa

  Vaniljan asukkaiden iloksi kotikorttelin suojaisalla sisäpihalla on yhteiskäyttöinen pihasauna, jonka löylyissä on mukava hengähtää päivän päätteeksi. Vilvoitteluterassi luo saunomiseen mukavaa yhteisöllisyyttä. Tervetuloa omaan kotikortteliin viihtymään ja virkistäytymään.

 • Virkistäydy Winterinmäellä

  Vaniljan kotikortteli rajautuu vehreään Winterinmäen puistoalueeseen, joten lenkkipolut avautuvat lähes kotiovelta. Talvella mäellä lasketaan pulkalla. Läheltä löytyvien Vantaanjoen ja Keravanjoen varsilla viehättävät ulkoilupolut ja hiihtoladut kutsuvat tankkaamaan energiaa. Myös harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Naapurustosta löytyvät mm. Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto sekä Hiekkaharjun urheilukentät ja golfkenttä.

 • Naapuruston tarina

  Jokiniemi on saanut nimensä sijainnistaan Keravanjoen mutkan muodostamalla niemellä. Alueella on asuttu jo 3000 vuotta ennen ajanlaskun alkua, jolloin paikalla sijaitsi merenlahden ranta. Tänä päivänä Jokiniemi on kehittyvä ja suosittu kotipaikka, jonka ympäristö on vehreän puistomainen. Naapurista, Jokiniemen länsipuolelta, löytyy Tikkurilan keskusta, joka tarjoilee kotoisaa pikkukaupungin meininkiä.