Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Lasitettu parveke viimeistelee ylimmän kerroksen kaksion

Myynnissä muuttovalmis 39,5-neliöinen kaksio Tikkurilan palvelujen äärellä. Helposti sisustettavassa kodissa on erinomainen tilanjako ja lasitettu parveke.

Vaniljan asunto B 40 hurmaa eheällä seinäpinnallaan ja ilta-aurinkoon avautuvalla lasitetulla parvekkeellaan. Tämä ylimmän kerroksen koti kutsuu viihtymään tunnelmalliseen kotikortteliin.

Viihtyisät oleskelutilat

Olohuone saa valoa kahdesta suunnasta eheän seinäpinnan tehdessä sisustamisesta helppoa. Lasitetulta parvekkeelta on näkymät suojaisalle sisäpihalle ilta-aurinkoon. Toimivassa, hyvänkokoisessa keittotilassa on mukavasti tilaa myös ruokaryhmälle. Eteisen runsaat säilytystilat on toteutettu kätevästi tilaa säästävin liukuovin ja vaatehuoneen voi räätälöidä omien tarpeiden mukaan Elfa-säilytysjärjestelmän ansiosta.

Kylpyhuone

Kompaktissa kylpyhuoneessa on kääntyvät suihkuseinät, mukavasti säilytystilaa ja tilavaraus pesutornille. Moderni kylpyhuone toistaa keittiön tavoin valkoharmaata värimaailmaa. Lattialaattana on ajaton, aitoa kiveä muistuttava harmaa laatta. Seinäpinnoille on valittu valkoiset isot kiiltävät laatat sekä tehosteseinälle lattian sävyinen iso laatta. Kylpyhuoneen kaapistojen kalusteovet ovat satiininvalkoiset.

Kauniit pintamateriaalit viimeistelevät kodin

Tähän kotiin on luotu pehmeä ja lämmin tunnelma kestävällä vaaleanharmaalla haapaa muistuttavalla laminaatilla, joka sopii jokaiseen sisustukseen. Eteisessä on Elfan kätevä ja monipuolinen säilytysjärjestelmä peililiukuovin. Asunnon yleisilmettä rytmittää moderni keittiö, johon on valittu satiininvalkoiset mattapintaiset kalusteovet ja välitilaan valkoinen kiiltävä laatta. Työtasot ovat vivahteikasta tummanharmaata laminaattia. Avoimessa keittotilassa on AEG:n laadukkaat kodinkoneet ja kalustepeitteinen astianpesukone.

Toimivat yhteistilat

Asunto Oy Vantaan Vaniljan viihtyisä pihapiiri tarjoaa asukkaille monenlaisia mahdollisuuksia. Asukkaiden yhteiskäytössä on kerhotila, ulkoiluvälinevarasto sekä tunnelmallinen pihasauna. Rauhallinen ja suojaisa piha-alue kutsuu viihtymään, leikkimään ja viettämään aikaa yhdessä. Osakkeina myytävät autohallipaikat sijoittuvat viereiseen pysäköintilaitokseen. City Car Clubin yhteiskäyttöautot tarjoavat fiksun vaihtoehdon omalle autolle, sillä auton saa käyttöön omalta kotipihalta aina tarvittaessa ja maksu veloitetaan vain käytön mukaan.

Hoito- ja pääomavastike

Tämän asunnon hoitovastike on 154,05 €/kk. Pääomavastike on ensimmäisten kahden vuoden ajan valmistumisesta n. 128,80 €/kk (sis. yhtiölainan koron) ja kolmannesta vuodesta alkaen n. 666,40 €/kk (sis. yhtiölainan lyhennyksen ja koron).

Kuvat
Naapurusto
 • Huoletonta arkea Dixin kupeessa

  Vantaan Vaniljan uusista kodeista on korttelipihan läpi vain muutaman askeleen matka uudistettuun Dixiin, josta löytyy kaikki tarpeellinen kuntosalista kukkakauppaan ja ruokakaupasta ravintoloihin. Uusi lähikauppakin sijaitsee vain 300 metrin päässä. Myös kirjasto, päiväkoti, peruskoulu ja lukio löytyvät kaikki kävelyetäisyydeltä. Kulttuurinnälkään Vaniljan naapurusto tarjoilee teatteria Vantaan Näyttämöllä ja Teatteri Vantaan Silkkisalissa.

 • Tikkurilan juna-aseman vieressä arki luistaa

  Liikenneyhteydet ovat Tikkurilasta erinomaiset. Vaniljan kodeista on vain 500 metrin matka Dixiin, jossa pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehäradan I-juna vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa. Vaniljan asukkailla on käytössään myös City Car Clubin (CCC) yhteiskäyttöautot ilman jäsenmaksua. Lähin noutopaikka löytyy omalta kotipihaltasi.

 • Pihasauna rentouttaa

  Vaniljan asukkaiden iloksi kotikorttelin suojaisalla sisäpihalla on yhteiskäyttöinen pihasauna, jonka löylyissä on mukava hengähtää päivän päätteeksi. Vilvoitteluterassi luo saunomiseen mukavaa yhteisöllisyyttä. Tervetuloa omaan kotikortteliin viihtymään ja virkistäytymään.

 • Virkistäydy Winterinmäellä

  Vaniljan kotikortteli rajautuu vehreään Winterinmäen puistoalueeseen, joten lenkkipolut avautuvat lähes kotiovelta. Talvella mäellä lasketaan pulkalla. Läheltä löytyvien Vantaanjoen ja Keravanjoen varsilla viehättävät ulkoilupolut ja hiihtoladut kutsuvat tankkaamaan energiaa. Myös harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset. Naapurustosta löytyvät mm. Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto sekä Hiekkaharjun urheilukentät ja golfkenttä.

 • Naapuruston tarina

  Jokiniemi on saanut nimensä sijainnistaan Keravanjoen mutkan muodostamalla niemellä. Alueella on asuttu jo 3000 vuotta ennen ajanlaskun alkua, jolloin paikalla sijaitsi merenlahden ranta. Tänä päivänä Jokiniemi on kehittyvä ja suosittu kotipaikka, jonka ympäristö on vehreän puistomainen. Naapurista, Jokiniemen länsipuolelta, löytyy Tikkurilan keskusta, joka tarjoilee kotoisaa pikkukaupungin meininkiä.