Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Koivuhaka Vantaalla.
Kodikas naapurusto

Koivuhaka

Vantaan Koivuhaassa asutaan viihtyisästi lähellä luontoa

Tervetuloa esittelyyn

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Esittelemme Vantaan Kukonaskeleen uusien Bonava-kotien suunnitelmia myös Teams-etätapaamisissa sekä henkilökohtaisissa tapaamisissa sisustetussa esittelyasunnossa B23 (1h+kt, 34,5 m², 1. krs). Erikseen sovittaessa mahdollisuus tulla tutustumaan kaikkiin asuntotyyppeihin.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Vantaan Koivuhaassa asutaan viihtyisästi lähellä luontoa

Koivuhaka on energisen elämäntyylin kotipaikka. Täällä asutaan sujuvien kulkuyhteyksien äärellä ja kattavien palvelujen kupeessa. Kun päälle lisätään kodikas naapurusto, kaikki on kohdillaan.

Tikkurilan suuralueeseen kuuluva Koivuhaka on entistä viljelyaluetta, tasaista Keravanjoen laaksoa. Muutamassa vuosikymmenessä Vantaanjoen läheisyyteen sijoittuvasta kotipaikasta on kasvanut rauhallinen ja luonnonläheinen asuinalue, joka tarjoaa sekä palveluja että vehreyttä ja luontoa. Koivuhakaan on helppo kotiutua, kun kaikki mukavan elämän edellytykset ovat jo olemassa ihan kotikulmilla. Tikkurilan keskustan monipuolisiin palveluihin on vain parin kilometrin matka. Lähellä on myös kauppakeskus Jumbo, jonne pääsee Koivuhaasta kätevästi vaikka bussilla sekä Tammiston-Pakkalan alue, joka tunnetaan vireänä kaupallisena keskuksena. Rauhallisessa ja luonnonläheisessä naapurustossa ja Vantaanjoen varrella riittää monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia koko perheelle. Lenkkipolut ja harrastusmahdollisuudet avautuvat lähes kotiovelta.

Modernia asumista ja tunnelmallista yhteisöllisyyttä

Koivuhaan kotikorttelissa asutaan viihtyisästi luonnon helmassa ja jouhevien kulkuyhteyksien äärellä. Tunnelmallista yhteisöllisyyttä tarjoilee suojaisa ja vehreä sisäpiha, jonka kruununa on ihastuttava pihasauna. Uudiskohteista ensimmäinen, Vantaan Jänönloikka, on jo loppuunmyyty, mutta Vantaan Kukonaskeleessa on vielä jäljellä muuttovalmiita, huolettomia Bonava-koteja. Monipuolisesta huoneistovalikoimasta löytyy sopiva koti moneen eri elämäntilanteeseen. Uusien kotien suunnittelussa on panostettu tehokkuuteen, käytännöllisyyteen ja sisustettavuuteen. Tarjolla on moderneja ratkaisuja ja uutta ideaa asumiseen. Tutustu nyt asuntovalikoimaan ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Kuvat

Naapurusto

 • Koivuhaka kutsuu liikkumaan luontoon

  Vantaalla luonto harrastusmahdollisuuksineen on kaikkialla läsnä. Koivuhaan kotikortteli asettuu kävelymatkan päähän Keravanjoen varren upeista lenkkeilymaastoista. Talvisin alueella kiertää viihtyisä 2,8 kilometrin hiihtolatu. Lähellä on niin ikään viihtyisä Siltamäen liikuntapuisto, jonka lajikirjoon lukeutuvat yleisurheilu, jalkapallo, tennis beach volley sekä kuntoliikunta.

 • Kulkuyhteydet

  Uudet Bonava-kodit sijaitsevat näppärien kulkuyhteyksien äärellä. Bussilla Tikkurilan juna-asemalle pääsee seitsemässä minuutissa. Autoilijalle Kehä III ja Tuusulanväylä tarjoilevat helpot yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Hyvän vaihtoehdon autoilulle tuo työmatkapyöräily, joka sujuu näppärästi pitkin pääkaupunkiseudun entistä ehompaa pyöräilyverkostoa.

 • Shoppaile Jumbossa ja Tikkurilan keskustassa

  Koivuhaka asettuu loistopaikalle Tikkurilan keskustan palveluiden kainaloon. Parin kilometrin päässä sijaitseva kauppakeskus Jumbo on kuin pieni kaupunki muoti-, lastentarvike- ja erikoisliikkeineen, ravintoloineen ja hypermarketteineen. Tuusulanväylän varrella sijaitsevan Tammiston outlet-paratiisin liikkeet ovat pullollaan kaikkea kodin elektroniikasta leluihin ja kankaista eläintarvikkeisiin.

 • Naapuruston tarina

  Vantaan Koivuhaan alue on entistä viljelyaluetta, tasaista Keravanjoen laaksoa. Muutamassa vuosikymmenessä Vantaanjoen läheisyyteen sijoittuvasta Koivuhaasta on kasvanut rauhallinen ja luonnonläheinen asuinalue. Naapurustosta on kehittymässä viihtyisä kotipaikka, jonka ympärillä riittää sekä palveluja että vehreyttä ja luontoa.

Etäisyydet

100 m

bussipysäkille

3 km

kauppakeskus Jumboon

7 min

kauppakeskus Dixiin

600 m

lähikauppaan

750 m

päiväkotiin

900 m

Jokirannan kouluun

Myytävät asunnot Koivuhaka