Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Koivuhaka

Myytävät asunnot Vantaan Koivuhaka

Naapurusto

 • Koivuhaka kutsuu liikkumaan luontoon

  Vantaalla luonto on kaikkialla läsnä monine harrastusmahdollisuuksineen. Uusi kotikortteli asettuu kävelymatkan päähän Keravanjoen varren upeista lenkkeilymaastoista. Talvisin alueella kiertää viihtyisä 2,8 kilometrin hiihtolatu. Kivenheiton päästä löytyy viihtyisä Siltamäen liikuntapuisto, jonka lajikirjoon lukeutuvat yleisurheilu, jalkapallo, tennis beach volley sekä kuntoliikunta.

 • Kulkuyhteydet

  Bonavan myytävät asunnot Koivuhaassa asettuvat näppärien kulkuyhteyksien äärelle. Bussilla Tikkurilan juna-asemalle pääsee seitsemässä minuutissa. Autoilijalle Kehä III ja Tuusulanväylä tarjoilevat helpot yhteydet ympäri pääkaupunkiseutua. Lisäksi Vantaan kaupunki kaavailee uutta Raide-Jokeri-yhteyttä, jonka on määrä kulkea Tikkurilantietä pitkin aivan uusien Bonava-kotien ohi. Toteutuessaan raitiolinjalla pääsisi Mellunmäestä Tikkurilan kautta aina Jumboon ja lentokentälle asti.

 • Shoppaile Jumbossa ja Tikkurilan keskustassa

  Koivuhaka asettuu loistopaikalle Tikkurilan keskustan palveluiden kainaloon. Parin kilometrin päässä sijaitseva kauppakeskus Jumbo on kuin pieni kaupunki muoti-, lastentarvike- ja erikoisliikkeineen, ravintoloineen ja hypermarketteineen. Tuusulanväylän varrella sijaitsevan Tammiston outlet-paratiisin liikkeet ovat pullollaan kaikkea kodin elektroniikasta leluihin ja kankaista eläintarvikkeisiin.

 • Naapuruston tarina

  Vantaan Koivuhaan alue on entistä viljelyaluetta, tasaista Keravanjoen laaksoa. Muutamassa vuosikymmenessä Vantaanjoen läheisyyteen sijoittuvasta Koivuhaasta on kasvanut rauhallinen ja luonnonläheinen asuinalue. Naapurustosta on kehittymässä viihtyisä kotipaikka, jonka ympärillä riittää sekä palveluja että vehreyttä ja luontoa.