Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tämä koti on myyty. Etsitkö uutta kotia tältä alueelta?

Asuntohakuun

Vietä joulu uudessa kodissa

Säästä tuhansia euroja ja muuta vaikka heti

Kun teet kaupat Vantaan Kukonaskeleen uudesta Bonava-kodista 1.11.–31.12.2023, vähennämme myyntihinnasta 27 000 €.

Vantaan Kukonaskel B 23

Video esittelyasunnosta

Kuvaus

Tervetuloa vehreään naapurustoon ja omalle lasitetulle parvekkeelle

Toteuta unelma uudesta kodista sympaattisessa Koivuhaan naapurustossa. Täällä nautitaan upeista ulkoilureiteistä, pihasaunan lämmöstä ja huolettomasta arjesta vailla remonttitarpeita.

Luonnonvaloa ja lasitetun parvekkeen tunnelmaa

Tämän 43-neliöisen kaksion sydän on avara keittotilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus, joka saa luonnonvaloa suurista, länteen avautuvista ikkunoista. Lisäneliöitä tarjoilee valtava, lasitettu ja laudoitettu parveke, jonne on voi sisustaa vaikkapa tunnelmallisen kesähuoneen kalusteineen tai kaupunkiviljelijän ruukkupuutarhan. Eteisen liukuovellinen Elfa-säilytysratkaisu ja makuuhuoneen tilava vaatehuone puolestaan pitävät huolen, että kodin järjestys pysyy yllä. Lattiamateriaalina on kaunis tammiparketti.

Keittotila

Tummanpuhuvassa keittotilassa on Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten kalusteuuni, induktiotaso, integroitu jääkaappipakastin, mikroaaltouuni sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Keittoilan kaapit sekä kylmälaitteiden ovet ovat mustaa tammiviilua. Musta kivitaso jatkaa keittoilan teollista henkeä valkoisen välitilalaatoituksen raikastaessa kokonaisuuden.

Pesutilat

Kylpyhuoneessa on kuivaava pesukone, mukavuuslattialämmitys, suihkunurkka kirkkain taitelasiovin, korkea pyykkikaappi, peilikaappi sekä allaskaluste vetolaatikoilla. Mustat kuusikulmaiset lattialaatat sekä suuret kiiltävän valkoiset seinälaatat luovat kylpyhuoneeseen ylellistä tunnelmaa.

Korttelipiha ja yhteistilat

Kotikorttelin sydämeksi muotoutuu suojaisa sisäpiha, joka tarjoilee paikkoja niin touhuamiselle kuin rentoutumiselle. Viihtyisän asumisen viimeistelee ihastuttava pihasauna, jonka löylyissä on mukava lämmitellä arjen kiireiden päätteeksi. Lisäksi Kukonaskeleen asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee näppärä pyykkitupa sekä pyöränhuoltopiste. Osakkeina myytävät autopaikat sijoitetaan pysäköintihalliin pihakannen alle.

Kodin maksuaikataulu

Maksat kaupanteon yhteydessä 20 % myyntihinnasta ja loput vasta kun uusi kotisi valmistuu. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Joustava vuokratontti

Kukonaskel rakennetaan joustavalle vuokratontille, mikä tarkoittaa, että asunnon velaton hinta ei sisällä siihen kohdistuvaa tontin osuutta. Voit halutessasi maksaa huoneistokohtaisen osuutesi tontista heti valmistumisen yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit tehdä asuntokaupan pienemmällä pääomalla ja maksaa tontin osuudesta kuukausittaista vuokravastiketta.

Vantaan Kukonaskel

Tässä uudiskohteessa on valinnainen vuokratontti. Tutustu valinnaiseen vuokratonttiin

Luonnonläheisestä naapurustosta löytyy niin palvelut kuin vehreät puistotkin.

Lähes kaikissa kodeissa oleskelutilat jatkuvat terassille tai lasitetulle parvekkeelle.

Ihastuttavan pihasaunan löylyissä on mukava lämmitellä arjen kiireiden päätteeksi.

Keskustele myyntineuvottelijan kanssa mahdollisista muutostöistä.Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

 • Lähipalvelut

  Kukonaskeleeseen on helppo kotiutua, kun kaikki mukavan elämän edellytykset ovat jo olemassa ihan kotikulmilla. Tikkurilan keskustan monipuolisiin palveluihin on vain parin kilometrin matka ja lähikauppaan noin 600 metriä. Kauppakeskus Jumboon pääsee kätevästi vaikka bussilla. Lisää ostospaikkoja tarjoilee vireänä kaupallisena keskuksena tunnettu Tammiston-Pakkalan alue.

 • Liiku ja nauti luonnosta

  Kukonaskeleen luonnonläheisessä ja rauhallisessa naapurustossa riittää monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia koko perheelle. Lenkkipolut ja harrastusmahdollisuudet avautuvat lähes kotiovelta. Myös Keravanjoen varrella on lukuisia viihtyisiä ulkoilureittejä ja maisemia moneen menoon ja makuun. Naapurustosta löytyvät niin ikään uimahalli, Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto.

 • Kulkuyhteydet

  Koivuhaan kotikorttelissa asutaan kulkuyhteyksien kannalta erinomaisella paikalla Kehä III:n ja Tuusulanväylän tuntumassa. 10 minuutissa pääsee esimerkiksi Dixiin, josta Kehäradalla liikennöivät I- ja P-junat takaavat sujuvat liikenneyhteydet Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lisäksi aivan naapuriin Tikkurilantielle on päätetty rakentaa myös raideyhteys, jolla voidaan näillä näkymin huristella jo vuonna 2029.

 • Naapuruston tarina

  Kukonaskeleen luonnonläheinen naapurusto on entistä viljelyaluetta. Muutamassa vuosikymmenessä Keravanjoen laaksosta on kasvanut rauhallinen ja luonnonläheinen asuinalue. Naapurustosta on kehittymässä mukava kotipaikka, jonka ympärillä riittää sekä palveluja että vehreyttä ja luontoa.

Autopaikat