Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
myytavat asunnot vantaa tikkurila koivuhaka kukonaskel

Tämä koti on myyty. Etsitkö uutta kotia tältä alueelta?

Asuntohakuun

Kuvaus

Ylimmän kerroksen päätyhuoneisto

Yrittäjän tai itsenäistyvän nuoren oma tila, kaksi kylpyhuonetta, upea, ikkunallinen keitto- ja ruokailutila sekä lasitettu eteläparveke, niistä on tämä 98,5-neliöinen päätyhuoneisto tehty.

Tilaa ja toiminnallisuutta

Kolmen makuuhuoneen lisäksi tähän ylimmän kerroksen kotiin kuuluu neljäs, omalla sisäänkäynnillä, ranskalaisella parvekkeella ja kylpyhuoneella varustettu huone. Tila toimii esimerkiksi oman perheen upeana harraste- tai makuuhuoneena. Vaihtoehtoisesti sen voi sisustaa vaikkapa isovanhemman, itsenäistyvän nuoren tai yrittäjän yksityiseksi tilaksi. Kodin lattiamateriaalina on kaunis vaalea tammiparketti. Liukuovelliset Elfa-säilytysjärjestelmät pitävät huolen, että järjestys pysyy yllä. Kodin oleskelutilat jatkuvat etelään, viihtyisän korttelipihan puoleen avautuvalle lasitetulle parvekkeelle, jossa on kätevät kaihtimet.

Keittotila

Suojaisassa keittotilassa on Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten kalusteuuni, keraaminen keittotaso, korkeat kylmälaitteet sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Kalustemikrolle on tilavaraus yläkaapistossa. Kaapistojen ovet ovat kiiltävän valkoiset ja työtaso sekä välitila vaaleaa kvartsia. Erillinen ruokailutila on sijoitettu viihtyisästi ikkunan ääreen.

Pesutilat

Skandinaavista tunnelmaa huokuvissa kylpyhuoneissa on mukavuuslattialämmitys, suihkunurkka kirkkain taitelasiovin, peilikaappi sekä allaskaluste vetolaatikoilla. Pesutornille on paikkavaraus. Lisäksi suuremmassa kylpyhuoneessa on korkea pyykkikaappi. Beiget seinä- sekä lattialaatat luovat pesutiloihin raikkaan kokonaisuuden.

Korttelipiha ja yhteistilat

Kotikorttelin sydän on suojaisa sisäpiha, joka tarjoilee paikkoja niin touhuamiselle kuin rentoutumiselle. Viihtyisän asumisen viimeistelee ihastuttava pihasauna, jonka löylyissä on mukava lämmitellä arjen kiireiden päätteeksi. Lisäksi Kukonaskeleen asukkaiden yhteisessä käytössä on näppärä pyykkitupa sekä pyöränhuoltopiste. Osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pysäköintihallissa pihakannen alla.

Joustava vuokratontti

Kukonaskeleella on joustava vuokratontti, mikä tarkoittaa, että asunnon velaton hinta ei sisällä siihen kohdistuvaa tontin osuutta. Voit halutessasi maksaa huoneistokohtaisen osuutesi tontista kerralla tai maksaa tontin osuudesta kuukausittaista vuokravastiketta.

Kuvat

Naapurusto

 • Lähipalvelut

  Kukonaskeleeseen on helppo kotiutua, kun kaikki mukavan elämän edellytykset ovat jo olemassa ihan kotikulmilla. Tikkurilan keskustan monipuolisiin palveluihin on vain parin kilometrin matka ja lähikauppaan noin 600 metriä. Kauppakeskus Jumboon pääsee kätevästi vaikka bussilla. Lisää ostospaikkoja tarjoilee vireänä kaupallisena keskuksena tunnettu Tammiston-Pakkalan alue.

 • Liiku ja nauti luonnosta

  Kukonaskeleen luonnonläheisessä ja rauhallisessa naapurustossa riittää monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia koko perheelle. Lenkkipolut ja harrastusmahdollisuudet avautuvat lähes kotiovelta. Myös Keravanjoen varrella on lukuisia viihtyisiä ulkoilureittejä ja maisemia moneen menoon ja makuun. Naapurustosta löytyvät niin ikään uimahalli, Tikkurilan urheilutalo ja urheilupuisto.

 • Kulkuyhteydet

  Koivuhaan kotikorttelissa asutaan kulkuyhteyksien kannalta erinomaisella paikalla Kehä III:n ja Tuusulanväylän tuntumassa. 10 minuutissa pääsee esimerkiksi Dixiin, josta Kehäradalla liikennöivät I- ja P-junat takaavat sujuvat liikenneyhteydet Helsingin keskustaan ja Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lisäksi aivan naapuriin Tikkurilantielle on päätetty rakentaa myös raideyhteys, jolla voidaan näillä näkymin huristella jo vuonna 2029.

 • Naapuruston tarina

  Kukonaskeleen luonnonläheinen naapurusto on entistä viljelyaluetta. Muutamassa vuosikymmenessä Keravanjoen laaksosta on kasvanut rauhallinen ja luonnonläheinen asuinalue. Naapurustosta on kehittymässä mukava kotipaikka, jonka ympärillä riittää sekä palveluja että vehreyttä ja luontoa.