Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kultarikonpuiston kotikortteli

Myytävät asunnot Vantaa Tikkurila Kultarikonpuisto

Naapurusto

 • Huoletonta arkea Tikkurilassa

  Vantaan Kultarikonpuiston uusi kotikortteli asettuu loistavalle paikalle rauhallisen pientaloalueen kupeeseen ja Tikkurilan keskustan palvelujen kainaloon loistavien liikenneyhteyksien äärelle. Katso video vehreän viihtyisästä naapurustosta.

 • Tikkurilan palvelut naapurissa

  Tikkurilaan on helppo kotiutua. Naapurustosta löytyvät hyvät lähipalvelut, kuten tori, kaupat, leffateatteri, kahvilat ja ravintolat. Noin puolentoista kilometrin päässä on kauppakeskus Dixi runsaine ja monipuolisine palveluineen. Koska Tikkurila on Vantaan hallinnollinen keskus, täältä löytyvät myös kaikki kunnalliset palvelut ja virastot.

 • Treenaa ja virkistäydy Tikkurilassa

  Kultarikontie asettuu mukavasti rauhallisen pientaloalueen naapurustoon, josta on helppo lähteä luontoon ja lenkkipoluille. Ihan naapurissa on Sinirikon puisto. Naapurustosta löytyy myös uimahalli sekä urheilupuisto kattavine ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksineen. Tikkurilan lähialueella on useita luonnonsuojelualueita.

 • Päiväkodit ja koulut

  Kultarikonpuiston kotikorttelin asukkaat voivat asettua kotikulmille ihanan huoletta, sillä naapurustosta löytyy kouluja ja päiväkoteja, myös kolmivuoropäiväkoti. Lähialueella on Tikkurilan lukio, Laurea-ammattikorkeakoulun koulutusyksikkö sekä Metropolia Ammattikorkeakoulun muotoiluinstituutti. Helsingin keskustan koulut ovat alle puolen tunnin matkan päässä.

 • Näppärät kulkuyhteydet joka suuntaan

  Liikenneyhteydet ovat Kultarikonpuiston kotikorttelista erinomaiset. Tikkurilan asemakeskus Dixi on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista, jonne pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehärata vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa, ja Helsingin keskustaan pääsee junalla noin 15 minuutissa. Kehä III tarjoaa autoilijoille nopean väylän.

Tutustu Kultarikonpuiston naapuruston tarjontaan