Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Tikkurila

3 esittelyä

Vantaan Kultarikonpuiston kotikortteli

Valitse omaksesi odotettu uusi koti Vantaan Tikkurilasta. Kultarikonpuiston viihtyisä kotikortteli tarjoaa huolettoman urbaania asumista huippupaikalla mukavassa naapurustossa.

Vantaan Kultarikonpuiston uusi kotikortteli asettuu loistavalle paikalle rauhallisen pientaloalueen kupeeseen ja Tikkurilan keskustan palvelujen kainaloon. Vantaan keskuksena tunnetusta Tikkurilasta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut ihan kotikulmilta. Kultarikonpuiston uuden kotikorttelin naapurusto tarjoilee kattavat kaupalliset palvelut, kulttuuririennot, terveyspalvelut sekä monipuoliset harraste- ja liikuntamahdollisuudet. Täällä on ihmisen hyvä elää ja olla.

Urbaania elämää luonnonkauniissa naapurustossa

Upea kotipaikka mahdollistaa urbaanin elämäntavan, jossa yhdistyvät turvallisuus, rauhallisuus huolettomuus, kodikkuus ja viihtyisyys. Kultarikonpuiston kotikorttelin kerrostalojen suojaan muotoutuu viihtyisä pihapiiri kaikenikäisten asukkaiden iloksi. Ympäröivä luonto kannustaa liikkumaan ja tarjoilee kauniita maisemia moneen suuntaan. Ensimmäisen paikalle ehtineiden Keijunkukan ja Purokin uudet kodit ovat jo valmistuneet ja myyty lähes loppuun. Rakenteilla olevien Tiukutertun ja korttelin viimeistelevän Helmililjan uudet kodit ovat nyt myynnissä. Tutustu nyt ja löydä oma unelmakotisi.

Naapuruston faktat

5
uutta kerrostaloa
30
askelta lähikauppaan
1
leffateatteri
5
kahvilaa ja ravintolaa
15
minuuttia junalla Helsinkiin
4
minuuttia junalla lentokentälle
1
urheilupuisto
1
uimahalli
1
kirjasto
1
työväenopisto
10
minuuttia kävellen kauppakeskus Dixiin
3
lääkäriasemaa & eläinlääkäriasema

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tikkurila

Tutustu Kultarikonpuiston naapuruston tarjontaan:

Huoletonta arkea Tikkurilassa

Tästä ei sijainti parane. Kultarikonpuiston kotikortteli kutsuu Tikkurilan kattavien palvelujen ja loistavien liikenneyhteyksien äärelle. Katso video vehreän viihtyisästä naapurustosta.