Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kultarikonpuiston kotikortteli

Seuraava esittely
Keskiviikko 31 toukokuu 17:30 - 18:30

Kultarikonpuiston kotikortteli

Kultarikonpuiston kotikortteli

Vantaan Kultarikonpuiston kotikortteli

Suunnittelemme odotettuja uusia koteja Vantaan Tikkurilaan. Kultarikonpuiston viihtyisä kotikortteli tarjoaa huolettoman urbaania asumista huippupaikalla mukavassa naapurustossa.

Vantaan Kultarikonpuiston uusi kotikortteli asettuu loistavalle paikalle rauhallisen pientaloalueen kupeeseen ja Tikkurilan keskustan palvelujen kainaloon. Vantaan keskuksena tunnetusta Tikkurilasta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut ihan kotikulmilta. Kultarikonpuiston uuden kotikorttelin naapurusto tarjoilee kattavat kaupalliset palvelut, kulttuuririennot, terveyspalvelut sekä monipuoliset harraste- ja liikuntamahdollisuudet.

Urbaania elämää luonnonkauniissa naapurustossa

Upea kotipaikka mahdollistaa urbaanin elämäntavan, johon yhdistyy turvallisuus, rauhallisuus huolettomuus, kodikkuus ja viihtyisyys. Kultarikonpuiston kotikorttelin kerrostalojen suojaan muotoutuu viihtyisä pihapiiri kaikenikäisten asukkaiden iloksi. Ympäröivä luonto kannustaa liikkumaan ja tarjoilee kauniita maisemia moneen suuntaan. Kotikortteliin rakennetaan lähivuosien aikana viiden upean uudiskohteen sisarusparvi. Ensimmäisinä paikalle asettuvat Asunto Oy Vantaan Keijunkukka ja Asunto Oy Vantaan Purokki. Myöhemmin kotikortteliin tulevat myös Tiukutertun, Helmililjan ja Vuorenkilven uudet kerrostalokodit.

Naapuruston faktat

5 uutta kerrostaloa
30 askelta lähikauppaan
1 uimahalli
5 kahvilaa ja ravintolaa
1 leffateatteri
1 urheilupuisto
10 minuuttia kävellen kauppakeskus Dixiin
3 lääkäriasemaa & eläinlääkäriasema
1 kirjasto
1 työväenopisto
15 minuuttia junalla Helsinkiin
4 minuuttia junalla lentokentälle

Kulkuyhteydet

Liikenneyhteydet ovat Kultarikontien kotikorttelista erinomaiset. Tikkurilan asemakeskus Dixi on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista, jonne pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehärata vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa, ja Helsingin keskustaan pääsee junalla noin 15 minuutissa. Kehä III tarjoaa autoilijoille nopean väylän.

Lähipalvelut

Tikkurilaan on helppo kotiutua! Naapurustosta löytyvät hyvät lähipalvelut, kuten tori, kaupat, leffateatteri, kahvilat ja ravintolat. Noin puolentoista kilometrin päässä on kauppakeskus Dixi runsaine ja monipuolisine palveluineen. Koska Tikkurila on Vantaan hallinnollinen keskus, täältä löytyvät myös kaikki kunnalliset palvelut ja virastot.

Liiku ja nauti luonnosta

Kultarikontie asettuu mukavasti rauhallisen pientaloalueen naapurustoon, josta on helppo lähteä luontoon ja lenkkipoluille. Ihan naapurissa on Sinirikon puisto. Naapurustosta löytyy myös uimahalli sekä urheilupuisto kattavine ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksineen. Tikkurilan lähialueella on useita luonnonsuojelualueita luontoreitteineen.

Koulut ja päiväkodit

Kultarikontien kotikorttelin asukkaat voivat asettua kotikulmille ihanan huoletta, sillä naapurustosta löytyy kouluja ja päiväkoteja, myös kolmivuoropäiväkoti. Lähialueella on Tikkurilan lukio, Laurea-ammattikorkeakoulun koulutusyksikkö sekä Metropolia Ammattikorkeakoulun muotoiluinstituutti. Helsingin keskustan koulut ovat alle puolen tunnin matkan päässä.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kultarikonpuiston kotikortteli

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Henkilökohtainen palvelu

Tutustu Kultarikonpuiston naapuruston tarjontaan: