Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myyty

Helmililja B 40, 4 huonetta, 85 m²

Naapurusto

  • Tikkurilassa palvelut ovat lähellä

    Vantaan Kultarikonpuistoon on helppo kotiutua, sillä naapurustosta löytyvät hyvät lähipalvelut kauppoineen ja kahviloineen. Tikkurilan aseman yhteydessä on uusittu kauppakeskus Dixi, jonka kautta on helppo poiketa kotiin. Lapsiperheiden iloksi Tikkurilan alueelta löytyy useita päiväkoteja, ala- ja yläkouluja sekä lukio, ammattikorkeakoulu, Vantaan sanataidekoulu sekä Vantaan kuvataidekoulu.

  • Kulkuyhteydet Tikkurilassa

    Liikenneyhteydet ovat Kultarikonpuiston kotikorttelista erinomaiset. Tikkurilan asemakeskus Dixi on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista, jonne pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehärata vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa, ja Helsingin keskustaan pääsee junalla noin 15 minuutissa. Kehä III tarjoaa autoilijoille nopean väylän ympäri pääkaupunkiseutua.

  • Naapuruston tarina

    Vantaan Tikkurila tunnettiin jo 1500-luvulla markkinapaikkana, mistä se on myös saanut nimensä: tikkuri tarkoittaa kymmenen nahan nippua. Alue säilyi harvaan asuttuna 1800-luvulle asti, mutta vuonna 1862 käyttöön otettu Helsingin ja Hämeenlinnan välinen rautatie sekä Tikkurilaan rakennettu asema muuttivat kaiken. Tänä päivänä Tikkurila tunnetaan vahvasti kehittyvänä ja kasvavana kotipaikkana. Vantaan Kultarikonpuiston uudiskohteiden nimet juontavat ympäröivään luontoon.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella