Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Myynnissä

Vantaan Tiukuterttu

1 esittely
Myytavat_asunnot_Vantaa_Tiukuterttu_paakuva.jpg

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2019

Uudet kodit kutsuvat Tikkurilaan

Vantaan Tiukutertun odotetut uudet asunnot tarjoavat huoletonta asumista elämää sykkivässä naapurustossa. Tervetuloa Kultarikonpuiston kotikorttelin parhaalle paikalle.

Kun uuden kodin sijainnilla on väliä, kannattaa tutustua Tiukuterttuun. Vantaan Tikkurilan keskustan ja idyllisen pientaloalueen välimaastoon sijoittuva sympaattinen Kultarikonpuiston kotikortteli on loistopaikka asua. Täältä on helppo piipahtaa lähikauppaan ja kahvilaan, pyrähtää luontoon ja lenkkipolulle, lähteä elokuviin ja teatteriin tai vaikka hurauttaa töihin lentokentälle. Asunto Oy Vantaan Tiukutertun uudet hyvän mielen asunnot vastaavat asukkaiden toiveisiin huolella suunniteltuine pohjaratkaisuineen ja laadukkaine sisustusmateriaaleineen. Kuusikerroksinen uudiskohde tuo Tikkurilaan 25 uutta kotia, joissa arki rullaa ja elämä maistuu.

Parhaista kodeista ja naapurustoista on moneksi

Omalle tontille ja rauhalliselle paikalle asettuvan Tiukutertun uudet asunnot tarjoavat jokaiselle jotakin. Asuntovalikoimasta löytyy koteja näppäristä yksiöistä isompiin, monimuotoisiin asuntoihin kokoluokassa noin 33-119 neliötä. Ylimmän kerroksen kruununa on komea viiden huoneen perhekoti katetulla terassilla ja lasitetulla parvekkeella. Tiukutertun kodeissa arki rullaa − kiitos huolellisen suunnittelun, jossa on panostettu muun muassa pohjaratkaisujen väljyyteen, toimivuuteen ja sisustettavuuteen sekä säilytystilojen runsauteen. Asumisen mukavuutta lisäävät lattialämmitys ja ihanat lasitetut parvekkeet tai katetut terassit, joissa on helppo viihtyä aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Isoimmissa asunnoissa on omat saunat. Suojaisa korttelipiha kutsuu leikkimään ja rentoutumaan. Autoilevien asukkaiden iloksi Tiukutertun kodeista pääsee hissillä suoraan parkkihalliin. Taloyhtiöstä löytyy myös pesutupa.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
33 - 72 m²
Huoneita
1 - 3
Koteja yhteensä
25
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
142 900 - 253 700 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Vantaan Tiukutertun uudet kodit on suunniteltu siten, että asunnoista ja lasitetuilta parvekkeilta avautuu komeita näkymiä parhaisiin ilmansuuntiin.

JUKKA TURTIAINEN, ARKKITEHTITOIMISTO JUKKA TURTIAINEN OY

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Huoletonta arkea Tikkurilassa

Tästä ei sijainti parane. Kultarikonpuiston kotikortteli kutsuu Tikkurilan kattavien palvelujen ja loistavien liikenneyhteyksien äärelle. Katso video vehreän viihtyisästä naapurustosta.

Kultarikonpuiston kotikorttelissa eletään vehreästi keskellä kaupunkia

Tikkurilan keskustan palvelujen kainaloon rakentuva Kultarikonpuiston kotikortteli tuo odotettuja uusia koteja, joissa yhdistyvät kutsuvan kotipaikan urbaanin vehreät näkymät ja uudisasumisen huolettomuus. Lue lisää