Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Vantaan Tiukuterttu

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Uudet muuttovalmiit kodit kutsuvat Tikkurilaan

Vantaan Tiukutertun muuttovalmiit uudet asunnot tarjoavat huoletonta asumista elämää sykkivässä naapurustossa. Tervetuloa Kultarikonpuiston kotikorttelin parhaalle paikalle.

Kun uuden kodin sijainnilla on väliä, kannattaa tutustua Tiukuterttuun. Vantaan Tikkurilan keskustan ja idyllisen pientaloalueen välimaastoon sijoittuva sympaattinen Kultarikonpuiston kotikortteli on loistopaikka asua. Täältä on helppo piipahtaa lähikauppaan ja kahvilaan, pyrähtää luontoon ja lenkkipolulle, lähteä elokuviin ja teatteriin tai vaikka hurauttaa töihin lentokentälle. Asunto Oy Vantaan Tiukutertun uudet hyvän mielen asunnot vastaavat asukkaiden toiveisiin huolella suunniteltuine pohjaratkaisuineen ja laadukkaine sisustusmateriaaleineen. Kuusikerroksinen uudiskohde tuo Tikkurilaan 25 uutta kotia, joissa arki rullaa ja elämä maistuu. Toimi nopeasti, sillä näitä hurmaavia koteja on enää neljä jäljellä.

Parhaista kodeista ja naapurustoista on moneksi

Omalle tontille ja rauhalliselle paikalle asettuvan Tiukutertun uudet asunnot tarjoavat jokaiselle jotakin. Asuntovalikoimasta löytyy koteja näppäristä yksiöistä isompiin, monimuotoisiin asuntoihin kokoluokassa noin 33-119 neliötä. Ylimmän kerroksen kruununa on komea neljän huoneen perhekoti katetulla terassilla ja lasitetulla parvekkeella. Tiukutertun kodeissa arki rullaa − kiitos huolellisen suunnittelun, jossa on panostettu muun muassa pohjaratkaisujen väljyyteen, toimivuuteen ja sisustettavuuteen sekä säilytystilojen runsauteen. Asumisen mukavuutta lisäävät lattialämmitys ja ihanat lasitetut parvekkeet tai katetut terassit, joissa on helppo viihtyä aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Isoimmissa asunnoissa on omat saunat. Suojaisa korttelipiha kutsuu leikkimään ja rentoutumaan. Autoilevien asukkaiden iloksi Tiukutertun kodeista pääsee hissillä suoraan parkkihalliin. Taloyhtiöstä löytyy myös pesutupa.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
33 - 60 m²
Huoneita
1 - 3
Koteja yhteensä
25
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
142 900 - 254 450 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Katso myös

Kuvat

Vantaan Tiukutertun uudet kodit on suunniteltu siten, että asunnoista ja lasitetuilta parvekkeilta avautuu komeita näkymiä parhaisiin ilmansuuntiin.

JUKKA TURTIAINEN, ARKKITEHTITOIMISTO JUKKA TURTIAINEN OY

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Huoletonta arkea Tikkurilassa

Tästä ei sijainti parane. Kultarikonpuiston kotikortteli kutsuu Tikkurilan kattavien palvelujen ja loistavien liikenneyhteyksien äärelle. Katso video vehreän viihtyisästä naapurustosta.

Kultarikonpuiston kotikorttelissa eletään vehreästi keskellä kaupunkia

Tikkurilan keskustan palvelujen kainaloon rakentuva Kultarikonpuiston kotikortteli tuo odotettuja uusia koteja, joissa yhdistyvät kutsuvan kotipaikan urbaanin vehreät näkymät ja uudisasumisen huolettomuus. Lue lisää