Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Saunallinen kolmio mahtavalla terassilla

Onni on huolella suunniteltu uudenraikas kolmio. Tästä ensimmäisen kerroksen kodista löytyy oma sauna, valtava vaatehuone ja koko asunnon levyinen terassi.

Vantaan Tiukutertun asunto A2 hurmaa isoilla ikkunoillaan ja laadukkailla sisustusmateriaaleillaan. Mukavaan naapurustoon asettuva uudiskohde kutsuu nauttimaan arjesta hyvälle paikalle lähelle luontoa ja Tikkurilan keskustan palveluja.

Arjen luksusta omassa kodissa

Tämä kulmahuoneisto on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Runsaat säilytystilat eteisessä yhdessä valtavan vaatehuoneen kanssa takaavat, että vaatteet ja tavarat pysyvät järjestyksessä. Kotikokin iloksi keittiössä on runsaasti laskupintaa sekä erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi. Avarasta keittiön ja olohuoneen yhdistelmästä on käynti koko asunnon levyiselle lasitetulle terassille. Kodin viihtyisyyden kruunaa miellyttävä lattialämmitys.

Pesutilat ja sauna

Pesuhuoneessa on tilavaraus pesukoneelle, pyykkikaappi sekä hyvin tilaa pyykkihuollolle. Oman saunan löylyt lämmittävät arjen kiireiden päätteeksi.

Uusi koti upeilla pintamateriaaleilla

Tähän kotiin on valittu Karelian pehmeäsävyinen Tammi Natural Vanilla Matt -parketti, joka luo tilaan lämpimän, mutta modernin tunnelman. Eteisessä säilytysjärjestelmänä on monipuolinen Elfa-kaapisto, jonka ovet ovat melamiinia ja peiliä. Asunnon puhdaslinjainen tunnelma jatkuu keittiössä, johon on valittu satiininvalkoiset matat kalusteovet. Keittiön välitila on toteutettu fasettihiotulla valkoisella laatalla, joka on asennettu tiililadontaan. Työtasoksi on valittu mustaa kivimurskaa muistuttava laminaattitaso. Kalusteiden valmistaja on kotimainen Puustelli. Keittiöstä löytyy AEG:n laadukkaat kodinkoneet.

Moderni pesuhuone on toteutettu keittiön tavoin mustavalkoiseksi. Lattialaattana on 10x10 cm tummanharmaa laatta, jossa on vivahdeikas kiveä muistuttava pinta. Seiniin on valittu valkoiset isot kiiltävät 20x40 cm laatat sekä tehosteseinälle lattian sävyinen iso laatta. Pesuhuoneen tyylikkään allaskaapiston kalusteovet ovat satiininvalkoiset.

Mukavat yhteistilat

Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee pesula ja kuivaushuone sekä naapuritalossa sijaitseva talosaunaosasto. Lisäksi oman kotitalon yhteistiloihin tulee kätevä Smartpost-automaatti, jonka avulla paketteja ja verkko-ostoksia voi lähettää ja vastaanottaa kellon ympäri. Autopaikat sijoitetaan talon alle pysäköintihalliin, josta on kätevästi käynti omaan kotikerrokseen. Myös pyörille varataan hyvät paikat. Rauhallinen ja suojaisa pihapiiri kutsuu viihtymään, leikkimään ja oleskelemaan.

Kuvat
Naapurusto
 • Shoppaile Tikkurilan naapurustossa

  Vantaan Tiukutertun elämää sykkivästä naapurustosta löytyvät erinomaiset lähipalvelut, kuten tori, kaupat, kahvilat ja ravintolat. Noin kilometrin päässä Tikkurilan asemalla on kauppakeskus Dixi, jonka kautta on helppo poiketa kotiin. Täältä löytyvät monipuoliset palvelut: kaupat, kioskit, kampaamot, kahvilat ja ravintolat.

 • Kulttuuria ja viihdettä kotikulmilla

  Kultarikonpuiston kotikortteli asettuu mukavasti rauhallisen pientaloalueen naapurustoon, josta on helppo poiketa paitsi luontoon myös kulttuuririentojen pariin. Vantaan Tiukutertun naapurustosta löytyy mm. leffateatteri, kirjasto, työväenopisto, tiedekeskus Heureka sekä Silkkisali teattereineen ja taidenäyttelyineen.

 • Kulkuyhteydet

  Liikenneyhteydet ovat Kultarikonpuiston kotikorttelista erinomaiset. Tikkurilan asemakeskus Dixi on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista, jonne pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehärata vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa, ja Helsingin keskustaan pääsee junalla noin 15 minuutissa. Kehä III tarjoaa autoilijoille nopean väylän joka suuntaan. Autopaikat sijoitetaan talon alle pysäköintihalliin, josta on kätevästi käynti omaan kotikerrokseen.

 • Naapuruston tarina

  Tikkurila tunnettiin jo 1500-luvulla markkinapaikkana, mistä se on myös saanut nimensä: tikkuri tarkoittaa kymmenen nahan nippua. Alue säilyi harvaan asuttuna 1800-luvulle asti, mutta vuonna 1862 käyttöön otettu Helsingin ja Hämeenlinnan välinen rautatie sekä Tikkurilaan rakennettu asema muuttivat kaiken. Tänä päivänä Tikkurila tunnetaan vahvasti kehittyvänä ja kasvavana kotipaikkana. Kultarikonpuiston uudiskohteiden nimet juontavat ympäröivään luontoon.