Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Muuttovalmis kulmahuoneisto ja lasitettu parveke

Tervetuloa nauttimaan asumisesta omalla tontilla sijaitsevaan Vantaan Tiukuterttuun. Nyt kannattaa toimia pian, sillä suositussa Kultarikonpuiston kotikorttelissa on jäljellä enää kaksi kotia.

Laatua ja luonnonvaloa

Tässä neljännen kerroksen kodissa arki rullaa. Avara keittotilan ja olohuoneen yhdistelmä saa luonnonvaloa isoista ikkunoista lattialämmityksen ja laadukkaiden materiaalien viimeistellessä viihtyisän kokonaisuuden. Sisustussuunnittelijamme on valinnut tähän kotiin Karelian pehmeäsävyisen Tammi Natural Vanilla Matt -parketin, jonka kaunis sävy sopii jokaiseen sisustukseen. Makuuhuoneiden ja eteisen säilytystilat on toteutettu tilaa säästävin liukuovin.

Keittotila

Modernin keittotilan satiininvalkoiset kalusteovet, välitilan fasettihiottu valkoinen laatta ja musta kivimurskaa muistuttava laminaattitaso luovat yhdessä harmonisen kokonaisuuden. Kalusteiden valmistaja on Puustelli, kodinkoneet ovat AEG:n.

Pesutilat

Kylpyhuoneessa on suuret, kiiltävän valkoiset seinälaatat, tummat lattialaatat sekä sävyyn sopiva tehosteseinä. Tilavan allaskalusteen yläpuolella on peilikaappi. Lisää säilytystilaa tarjoilee pyykkikaappi.

Mukavat yhteistilat

Asukkaiden yhteisessä käytössä on pesutupa kuivaushuoneineen sekä naapuritalossa sijaitseva talosaunaosasto. Lisäksi oman kotitalon yhteistiloissa on Postin automaatti, jonka avulla paketteja ja verkko-ostoksia voi lähettää ja vastaanottaa kellon ympäri. Autopaikat löytyvät pihakannen alta pysäköintihallista, josta on kätevästi käynti omaan kotikerrokseen. Osakkeina myytäviä autopaikkoja on vielä jäljellä, joten olethan yhteydessä asuntomyyntiimme, niin kerromme lisää. Myös pyörille on varattu turvalliset säilytystilat.

Kuvat
Naapurusto
 • Shoppaile Tikkurilan naapurustossa

  Vantaan Tiukutertun elämää sykkivästä naapurustosta löytyvät erinomaiset lähipalvelut, kuten tori, kaupat, kahvilat ja ravintolat. Noin kilometrin päässä Tikkurilan asemalla on kauppakeskus Dixi, jonka kautta on helppo poiketa kotiin. Täältä löytyvät monipuoliset palvelut: kaupat, kioskit, kampaamot, kahvilat ja ravintolat.

 • Kulttuuria ja viihdettä kotikulmilla

  Kultarikonpuiston kotikortteli asettuu mukavasti rauhallisen pientaloalueen naapurustoon, josta on helppo poiketa paitsi luontoon myös kulttuuririentojen pariin. Vantaan Tiukutertun naapurustosta löytyy mm. leffateatteri, kirjasto, työväenopisto, tiedekeskus Heureka sekä Silkkisali teattereineen ja taidenäyttelyineen.

 • Kulkuyhteydet

  Liikenneyhteydet ovat Kultarikonpuiston kotikorttelista erinomaiset. Tikkurilan asemakeskus Dixi on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista, jonne pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehärata vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa, ja Helsingin keskustaan pääsee junalla noin 15 minuutissa. Kehä III tarjoaa autoilijoille nopean väylän joka suuntaan. Autopaikat sijoitetaan talon alle pysäköintihalliin, josta on kätevästi käynti omaan kotikerrokseen.

 • Naapuruston tarina

  Tikkurila tunnettiin jo 1500-luvulla markkinapaikkana, mistä se on myös saanut nimensä: tikkuri tarkoittaa kymmenen nahan nippua. Alue säilyi harvaan asuttuna 1800-luvulle asti, mutta vuonna 1862 käyttöön otettu Helsingin ja Hämeenlinnan välinen rautatie sekä Tikkurilaan rakennettu asema muuttivat kaiken. Tänä päivänä Tikkurila tunnetaan vahvasti kehittyvänä ja kasvavana kotipaikkana. Kultarikonpuiston uudiskohteiden nimet juontavat ympäröivään luontoon.