Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Selkeälinjainen kaksio isolla vaatehuoneella

Tervetuloa muuttovalmiiseen viihtyisään kaksioon. Juuri valmistuneessa uudessa kodissa on huomattava huonekorkeus, isot ikkunat kahteen ilmansuuntaan sekä lasitettu eteläparveke.

Mukavaan naapurustoon asettuva uudiskohde kutsuu nauttimaan arjesta hyvälle paikalle lähelle luontoa ja Tikkurilan keskustan palveluja. Tämä viidennen kerroksen kaksio sopii niin sinkulle, pariskunnalle kuin sijoittajalle.

Tehokas pohja

Tässä kulmahuoneistossa on neliöt käytetty fiksusti. Eteisen säilytystilat toteutetaan tilaa säästävin liukuovin ja makuuhuoneessa on hyvänkokoinen vaatehuone. Avara olohuoneen ja keittotilan yhdistelmä jatkuu lasitetulle eteläparvekkeelle luoden kotiin upeaa tilan tuntua. Kokkailuja ja keittiöaskareita helpottamaan jääpakastinkaapin viereen on sijoitettu kätevä työtaso. Luksusta arkeen tuovat isot ikkunat, laadukkaat materiaalit sekä lattialämmitys.

Kylpyhuone

Mukavankokoisessa kylpyhuoneessa on hyvin laskupintaa, tilavaraus pesukoneelle sekä kätevä pyykkikaappi. Sijainti eteisen vieressä tekee märkien saappaiden ja kuraisten koirantassujen puhdistamisesta helppoa.

Tyylikkäillä pintamateriaaleilla viimeistelty koti

Tähän asuntoon on valittu Karelian pehmeäsävyinen tammiparketti, jonka kaunis sävy sopii jokaiseen sisustukseen. Peiliovilla varustettu monipuolinen Elfa-säilytysjärjestelmä eteisessä tarjoaa hyvät säilytysmahdollisuudet ulkovaatteille. Puustellin keittiössä satiininvalkoiset kalusteovet, välitilan valkoinen laatta ja musta laminaattitaso luovat harmonisen kokonaisuuden. Keittiö on varustettu AEG:n laadukkailla kodinkoneilla. Modernin kylpyhuoneen lattia on laatoitettu aitoa kiveä muistuttavilla mustilla laatoilla, seinässä on isot valkoiselt laatat ja tehosteseinässä lattian sävyiset tummat laatat. Kaapinovet ovat satiininvalkoiset.

Mukavat yhteistilat

Asukkaiden käytössä on pesula ja kuivaushuone, naapuritalossa sijaitseva talosaunaosasto sekä tilavat ulkoiluvälinevarastot. Kotitalon yhteistiloissa on myös kätevä Postin automaatti, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa paketteja ja verkko-ostoksia kellon ympäri. Rauhallinen ja suojaisa pihapiiri kutsuu viihtymään, leikkimään ja oleskelemaan.

Kuvat
Naapurusto
 • Shoppaile Tikkurilan naapurustossa

  Vantaan Tiukutertun elämää sykkivästä naapurustosta löytyvät erinomaiset lähipalvelut, kuten tori, kaupat, kahvilat ja ravintolat. Noin kilometrin päässä Tikkurilan asemalla on kauppakeskus Dixi, jonka kautta on helppo poiketa kotiin. Täältä löytyvät monipuoliset palvelut: kaupat, kioskit, kampaamot, kahvilat ja ravintolat.

 • Kulttuuria ja viihdettä kotikulmilla

  Kultarikonpuiston kotikortteli asettuu mukavasti rauhallisen pientaloalueen naapurustoon, josta on helppo poiketa paitsi luontoon myös kulttuuririentojen pariin. Vantaan Tiukutertun naapurustosta löytyy mm. leffateatteri, kirjasto, työväenopisto, tiedekeskus Heureka sekä Silkkisali teattereineen ja taidenäyttelyineen.

 • Kulkuyhteydet

  Liikenneyhteydet ovat Kultarikonpuiston kotikorttelista erinomaiset. Tikkurilan asemakeskus Dixi on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista, jonne pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehärata vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa, ja Helsingin keskustaan pääsee junalla noin 15 minuutissa. Kehä III tarjoaa autoilijoille nopean väylän joka suuntaan. Autopaikat sijoitetaan talon alle pysäköintihalliin, josta on kätevästi käynti omaan kotikerrokseen.

 • Naapuruston tarina

  Tikkurila tunnettiin jo 1500-luvulla markkinapaikkana, mistä se on myös saanut nimensä: tikkuri tarkoittaa kymmenen nahan nippua. Alue säilyi harvaan asuttuna 1800-luvulle asti, mutta vuonna 1862 käyttöön otettu Helsingin ja Hämeenlinnan välinen rautatie sekä Tikkurilaan rakennettu asema muuttivat kaiken. Tänä päivänä Tikkurila tunnetaan vahvasti kehittyvänä ja kasvavana kotipaikkana. Kultarikonpuiston uudiskohteiden nimet juontavat ympäröivään luontoon.