Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Saunallinen läpitalonhuoneisto kahdella parvekkeella

Avaruus, toiminnallisuus ja upeat näkymät kolmeen ilmansuuntaan. Niistä on Vantaan Tiukutertun asunto A25 tehty.

Ihastu tämän ylimmän kerroksen asunnon huolella mietittyyn pohjaratkaisuun ja ylellisiin yksityiskohtiin. 119-neliöisen kodin viihtyisyyden kruunaavat oma sauna, isot ikkunat, lattialämmitys ja kaksi lasitettua parveketta.

Arjen luksusta omassa kodissa

Tähän läpitalonasuntoon on helppo kotiutua. Keittotilan ja olohuoneen upea yhdistelmä jatkuu hulppealle länsiparvekkeelle, jossa voi nautiskella vaikka vuoden ympäri lasituksen suojassa. Kotikokin iloksi keittotilassa on runsaasti laskupintaa, kahdet kylmälaitteet sekä upea saareke. Elfa-järjestelmän mukaisia säilytystiloja löytyy yllin kyllin niin eteisestä kuin makuuhuoneista, jotka on sijoitettu omaan rauhaan erilleen oleskelutiloista. Päämakuuhuoneen yhteydessä on tilava vaatehuone ja viihtyisä lasitettu parveke.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa pesuhuoneessa on mukavasti laskupintaa ja oma tila pyykkihuollolle. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään erillis-wc:n helpottaessa kiireistä arkea.

Koti makusi mukaan

Kun olet ajoissa liikkeellä, voit räätälöidä uuden kotisi maksutta makusi mukaan. Sisustusvastaavamme on koonnut avuksesi kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi lattiavaihtoehdon, työtasojen materiaalit, pesuhuoneen laatat, kaapistojen vetimet ja muita ihastuttavia yksityiskohtia.

Mukavat yhteistilat

Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee pesula ja kuivaushuone sekä naapuritalossa sijaitseva talosaunaosasto. Lisäksi oman kotitalon yhteistiloihin tulee kätevä Smartpost-automaatti, jonka avulla paketteja ja verkko-ostoksia voi lähettää ja vastaanottaa kellon ympäri. Autopaikat sijoitetaan talon alle pysäköintihalliin, josta on kätevästi käynti omaan kotikerrokseen. Myös pyörille varataan hyvät paikat. Rauhallinen ja suojaisa pihapiiri kutsuu viihtymään, leikkimään ja oleskelemaan.

Kuvat
Naapurusto
 • Shoppaile Tikkurilan naapurustossa

  Vantaan Tiukutertun elämää sykkivästä naapurustosta löytyvät erinomaiset lähipalvelut, kuten tori, kaupat, kahvilat ja ravintolat. Noin kilometrin päässä Tikkurilan asemalla on kauppakeskus Dixi, jonka kautta on helppo poiketa kotiin. Täältä löytyvät monipuoliset palvelut: kaupat, kioskit, kampaamot, kahvilat ja ravintolat.

 • Kulttuuria ja viihdettä kotikulmilla

  Kultarikonpuiston kotikortteli asettuu mukavasti rauhallisen pientaloalueen naapurustoon, josta on helppo poiketa paitsi luontoon myös kulttuuririentojen pariin. Vantaan Tiukutertun naapurustosta löytyy mm. leffateatteri, kirjasto, työväenopisto, tiedekeskus Heureka sekä Silkkisali teattereineen ja taidenäyttelyineen.

 • Kulkuyhteydet

  Liikenneyhteydet ovat Kultarikonpuiston kotikorttelista erinomaiset. Tikkurilan asemakeskus Dixi on yksi Suomen vilkkaimmista juna-asemista, jonne pysähtyvät niin lähijunat kuin kaukojunat. Kehärata vie Tikkurilasta lentokentälle alle 10 minuutissa, ja Helsingin keskustaan pääsee junalla noin 15 minuutissa. Kehä III tarjoaa autoilijoille nopean väylän joka suuntaan. Autopaikat sijoitetaan talon alle pysäköintihalliin, josta on kätevästi käynti omaan kotikerrokseen.

 • Naapuruston tarina

  Tikkurila tunnettiin jo 1500-luvulla markkinapaikkana, mistä se on myös saanut nimensä: tikkuri tarkoittaa kymmenen nahan nippua. Alue säilyi harvaan asuttuna 1800-luvulle asti, mutta vuonna 1862 käyttöön otettu Helsingin ja Hämeenlinnan välinen rautatie sekä Tikkurilaan rakennettu asema muuttivat kaiken. Tänä päivänä Tikkurila tunnetaan vahvasti kehittyvänä ja kasvavana kotipaikkana. Kultarikonpuiston uudiskohteiden nimet juontavat ympäröivään luontoon.