Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Myynnissä

Vantaan Keijunkukka

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2018

Uudet urbaanit kodit kutsuvat Tikkurilaan

Uudet asunnot kutsuvat elämää sykkivään naapurustoon Vantaan Tikkurilaan. Nyt kannattaa toimia, sillä hurmaavassa Keijunkukassa on jäljellä enää kaksi ihastuttavaa kaksiota lasitetulla parvekkeella.

Vantaan Tikkurilaan nousee lähivuosina upea viiden kerrostalon muodostama Kultarikonpuiston sympaattinen kotikortteli. Uudiskohde asettuu loistavalle paikalle rauhallisen pientaloalueen kupeeseen ja Tikkurilan keskustan palvelujen kainaloon. Keijunkukka tarjoaa mahdollisuuksia joka lähtöön: piipahda kahville, poikkea lähikauppaan, lähde lasten kanssa puistoon, kutsu kaverit teatteriin. Tarjolla on monipuolinen asuntovalikoima uusia koteja kompakteista yksiöistä komeisiin kolmioihin, joiden suunnittelussa on panostettu erityisesti pohjaratkaisujen toimivuuteen, asukkaiden elämäntilanteen mukaan joustaviin ratkaisuihin sekä säilytystilojen runsauteen.

Onni on uusi koti seurallisessa naapurustossa

Vantaan Keijunkukan uudet asunnot on suunniteltu huolella. Lähes jokaisessa kodissa on näppärä kodinhuoltokomero. Osassa kodeista on tilavat, lasitetut parvekkeet vehrein katu- ja pihanäkymin, osassa kivat ranskalaiset parvekkeet. Näissä kodeissa voit nauttia laadukkaista sisustusmateriaaleista ja kodinkoneista sekä monipuolisesta varustelusta. Täällä on asukkaan helppo viihtyä, kiitos kodikkaan naapuruston. Asukkaiden käytössä on yhteinen saunaosasto, pyykkitupa ja hyvät pyöräpaikat. Suojaisalla pihalla lasten on mukava leikkiä ja aikuisten rentoutua.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
42 - 44 m²
Huoneita
2
Koteja yhteensä
28
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
162 540 - 168 080 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Keijunkukan uudet asunnot ovat upean valoisia. Lasitettujen ja tilavien parvekkeiden muotoilussa ja mitoituksessa on pyritty mahdollisimman monipuolisiin kalustamismahdollisuuksiin. Suunnittelun painopisteenä on ollut myös säilytystilojen laatu.

Jukka Turtiainen, arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Kultarikonpuiston kotikorttelissa eletään vehreästi keskellä kaupunkia

Tikkurilan keskustan palvelujen kainaloon rakentuva Kultarikonpuiston kotikortteli tuo odotettuja uusia koteja, joissa yhdistyvät kutsuvan kotipaikan urbaanin vehreät näkymät ja uudisasumisen huolettomuus. Lue lisää

Huoletonta arkea Tikkurilassa

Tästä ei sijainti parane. Kultarikonpuiston kotikortteli kutsuu Tikkurilan kattavien palvelujen ja loistavien liikenneyhteyksien äärelle. Katso video vehreän viihtyisästä naapurustosta.