Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Vantaan Keijunkukka

Myytävät asunnot Vantaa Keijunkukka

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 05558 (ma-pe klo 9-18 ja su 12-16).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Uudet urbaanit kodit kutsuvat Tikkurilaan

Keijunkukan uudet asunnot on myyty loppuun, mutta Vantaan Tikkurilaan on tulossa lisää upeita Bonava-koteja. Tutustu eloisan naapuruston uudiskohteisiin Helmililjaan ja Tiukuterttuun.

Vantaan Tikkurilaan nousee lähivuosina upea viiden kerrostalon muodostama Kultarikonpuiston sympaattinen kotikortteli. Uudiskohde asettuu loistavalle paikalle rauhallisen pientaloalueen kupeeseen ja Tikkurilan keskustan palvelujen kainaloon. Keijunkukka tarjoaa mahdollisuuksia joka lähtöön: piipahda kahville, poikkea lähikauppaan, lähde lasten kanssa puistoon, kutsu kaverit teatteriin. Tarjolla on vielä yksi kodikas kaksio, jonka suunnittelussa on panostettu erityisesti pohjaratkaisujen toimivuuteen, asukkaiden elämäntilanteen mukaan joustaviin ratkaisuihin sekä säilytystilojen runsauteen.

Onni on uusi koti seurallisessa naapurustossa

Vantaan Keijunkukan uudet asunnot on suunniteltu huolella. Lähes jokaisessa kodissa on näppärä kodinhuoltokomero. Osassa kodeista on tilavat, lasitetut parvekkeet vehrein katu- ja pihanäkymin, osassa kivat ranskalaiset parvekkeet. Näissä kodeissa voit nauttia laadukkaista sisustusmateriaaleista ja kodinkoneista sekä monipuolisesta varustelusta. Täällä on asukkaan helppo viihtyä, kiitos kodikkaan naapuruston. Asukkaiden käytössä on yhteinen saunaosasto, pyykkitupa ja hyvät pyöräpaikat. Suojaisalla pihalla lasten on mukava leikkiä ja aikuisten rentoutua.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
6
Koteja yhteensä
28
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta

Katso myös

Kuvat

Keijunkukan uudet asunnot ovat upean valoisia. Lasitettujen ja tilavien parvekkeiden muotoilussa ja mitoituksessa on pyritty mahdollisimman monipuolisiin kalustamismahdollisuuksiin. Suunnittelun painopisteenä on ollut myös säilytystilojen laatu.

Jukka Turtiainen, arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tutustu Tikkurilan naapurustoon

Kultarikonpuiston kotikorttelissa eletään vehreästi keskellä kaupunkia

Tikkurilan keskustan palvelujen kainaloon rakentuva Kultarikonpuiston kotikortteli tuo odotettuja uusia koteja, joissa yhdistyvät kutsuvan kotipaikan urbaanin vehreät näkymät ja uudisasumisen huolettomuus. Lue lisää

Huoletonta arkea Tikkurilassa

Tästä ei sijainti parane. Kultarikonpuiston kotikortteli kutsuu Tikkurilan kattavien palvelujen ja loistavien liikenneyhteyksien äärelle. Katso video vehreän viihtyisästä naapurustosta.
Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-18 (ilmainen) Avoinna ma-pe klo 9-18 ja su 12-16