Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Vantaan Purokki

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Asu urbaanisti viihtyisässä Vantaan Tikkurilassa

Odotetut uudet citykodit asettuvat elämän sykkeeseen hyvälle paikalle Vantaan Tikkurilaan ja Kultarikonpuiston kotikortteliin. Tutustu ja ihastu muuttovalmiiseen Purokkiin.

Vantaan Tikkurilaan nousee komea viiden uuden kerrostalon kokonaisuus: Kultarikonpuiston kotikortteli. Turvallinen ja viihtyisä uudiskohde asettuu loistavalle paikalle pientaloalueen kupeeseen ja Tikkurilan keskustan kainaloon. Näistä kodeista on helppo poiketa lähikauppaan ja kirmaista lenkkipoluille. Tarjolla on kahviloita, kauppoja ja kulttuuria - mukavalla pikkukaupungin tunnelmalla höystettynä. Asuntojen suunnittelussa on panostettu erityisesti pohjaratkaisujen tehokkuuteen ja toimivuuteen, joten näissä kodeissa arki rullaa. Osassa kodeista on lasitetut parvekkeet, osassa omat terassit suojaisin näkymin. Ylimmistä kerroksista on upean avoimet näkymät yli kattojen. Vastavalmistuneessa Purokissa on jäljellä enää yksi asunto. Toimi siis nopeasti ja kotiudu viihtyisään Tikkurilaan.

Onni on uusi koti eloisassa naapurustossa

Purokki ja Kultarikonpuiston kotikortteli tarjoilevat asukkaille mukavaa yhteisöllisyyttä. Yhteisessä pyykkituvassa ja kuivaushuoneessa pyykkihuolto hoituu näppärästi. Naapuritalo-Keijunkukan talosauna tuo lisälämpöä elämään. Turvallisella ja suojaisalla korttelipihalla viihtyvät niin lapset kuin aikuiset leikkien, rentoutuen ja oleskellen. Pyöräilijöiden iloksi kotikorttelista löytyy pyörille hyvät paikat. Purokin uudet kodit sopivat niin ensiasunnon ostajille, sinkuille kuin pariskunnille.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
53 m²
Huoneita
3
Koteja yhteensä
47
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
69 375 €
Kerroksia
7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_kettera_asuntolaina_180x180px.png

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti Ketterän asuntolainan turvin.

Lue lisää Ketterästä asuntolainasta

Katso myös

Kuvat

Kultarikonpuiston rakennusten julkisivut ovat pääosin rappauspintaisia. Korttelin reunoille sijoittuvat rakennukset ovat värikkäitä täyteläisine ja pehmeine väreineen. Korttelin sisäosan rakennusten julkisivut ovat vaaleita rauhallista tunnelmaa edistäen. 

Jukka Turtiainen, arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Huoletonta arkea Tikkurilassa

Tästä ei sijainti parane. Kultarikonpuiston kotikortteli kutsuu Tikkurilan kattavien palvelujen ja loistavien liikenneyhteyksien äärelle. Katso video vehreän viihtyisästä naapurustosta.

Kultarikonpuiston kotikorttelissa eletään vehreästi keskellä kaupunkia

Tikkurilan keskustan palvelujen kainaloon rakentuva Kultarikonpuiston kotikortteli tuo odotettuja uusia koteja, joissa yhdistyvät kutsuvan kotipaikan urbaanin vehreät näkymät ja uudisasumisen huolettomuus. Lue lisää