Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Myynnissä

Vantaan Purokki

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2018

Asu urbaanisti viihtyisässä Vantaan Tikkurilassa

Odotetut uudet citykodit asettuvat elämän sykkeeseen hyvälle paikalle Vantaan Tikkurilaan ja Kultarikonpuiston kotikortteliin. Tutustu ja ihastu Purokkiin. Nyt kannattaa toimia nopeasti.

Vantaan Tikkurilaan rakennetaan lähivuosina komea viiden uuden kerrostalon kokonaisuus: Kultarikonpuiston kotikortteli. Turvallinen ja viihtyisä uudiskohde asettuu loistavalle paikalle pientaloalueen kupeeseen ja Tikkurilan keskustan kainaloon. Näistä kodeista on helppo poiketa lähikauppaan ja kirmaista lenkkipoluille. Tarjolla on kahviloita, kauppoja ja kulttuuria - mukavalla pikkukaupungin tunnelmalla höystettynä. Asuntojen suunnittelussa on panostettu erityisesti pohjaratkaisujen tehokkuuteen ja toimivuuteen, joten näissä kodeissa arki rullaa. Osassa kodeista on lasitetut parvekkeet, osassa omat terassit suojaisin näkymin. Ylimmistä kerroksista on upean avoimet näkymät yli kattojen.

Onni on uusi koti eloisassa naapurustossa

Purokki ja Kultarikonpuiston kotikortteli tarjoilevat asukkaille mukavaa yhteisöllisyyttä. Yhteisessä pyykkituvassa ja kuivaushuoneessa pyykkihuolto hoituu näppärästi. Naapuritalo-Keijunkukan talosauna tuo lisälämpöä elämään. Turvallisella ja suojaisalla korttelipihalla viihtyvät niin lapset kuin aikuiset leikkien, rentoutuen ja oleskellen. Pyöräilijöiden iloksi kotikorttelista löytyy pyörille hyvät paikat. Purokin uudet kodit sopivat niin ensiasunnon ostajille, sinkuille kuin pariskunnille.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
42 - 53 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
47
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
75 600 - 86 625 €
Kerroksia
7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Kultarikonpuiston rakennusten julkisivut ovat pääosin rappauspintaisia. Korttelin reunoille sijoittuvat rakennukset ovat värikkäitä täyteläisine ja pehmeine väreineen. Korttelin sisäosan rakennusten julkisivut ovat vaaleita rauhallista tunnelmaa edistäen. 

Jukka Turtiainen, arkkitehtitoimisto Jukka Turtiainen Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Huoletonta arkea Tikkurilassa

Tästä ei sijainti parane. Kultarikonpuiston kotikortteli kutsuu Tikkurilan kattavien palvelujen ja loistavien liikenneyhteyksien äärelle. Katso video vehreän viihtyisästä naapurustosta.

Kultarikonpuiston kotikorttelissa eletään vehreästi keskellä kaupunkia

Tikkurilan keskustan palvelujen kainaloon rakentuva Kultarikonpuiston kotikortteli tuo odotettuja uusia koteja, joissa yhdistyvät kutsuvan kotipaikan urbaanin vehreät näkymät ja uudisasumisen huolettomuus. Lue lisää