Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonava-turva

Bonava-turvalla uuteen asuntoon vaivattomammin.

Bonava-turva

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin huolettomin mielin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty. Maksamme uuden kotisi vastikemaksut jopa vuoden ajan vanhan asuntosi ollessa myynnissä.

Turvaamme kotimatkasi

Onko unelmissasi uusi koti, mutta nykyisen asuntosi myynti huolettaa? Bonava-turvan ansiosta vanhan asunnon myynnin ei tarvitse estää asuntohaaveiden toteuttamista.

Haluamme tehdä uuden asunnon löytämisestä mahdollisimman mukavan kokemuksen. Siksi Bonava-turva on uuden asunnon ostajalle tarkoitettu hyödyllinen lisäetu, joka takaa, että muutto uuteen kotiin on sujuva ja stressitön kokemus.

Voit toimia nopeasti

Bonava-turvan ansiosta uuden kodin asumiskustannusten ei tarvitse painaa mieltä, vaikka nykyinen asunto olisi vielä myymättä. Voit siis tehdä ostopäätöksen heti, kun olet löytänyt mieleisesi uuden kodin.

Kun et joudu huolehtimaan lisääntyneistä vastikekuluista, voit myydä vanhan asuntosi rauhassa ja keskittyä nauttimaan uuden kodin tunnelmasta.

Vältä päällekkäiset vastikemaksut

Maksamme uuden Bonava-kodin vastikkeet puolestasi uuden kotisi valmistumisesta alkaen jopa vuoden ajan vanhan asunnon ollessa myynnissä.

Bonava-turva kattaa laajasti uuden Bonava-kodin asumiskustannuksia: hoito- ja pääomavastikkeen, laajakaistavastikkeen, vesivastikkeesta henkilömäärän perusteella perittävän ennakkomaksun sekä mahdollisen tontinvuokravastikkeen. Kun et joudu huolehtimaan lisääntyneistä vastikekuluista, voit myydä vanhan asuntosi rauhassa ja keskittyä nauttimaan uuden kodin tunnelmasta.

Kuka Bonava-turvan voi saada?

Bonava-turvaan on oikeutettu jokainen uuden Bonava-kodin ostaja, jonka vanha asunto on todistettavasti Bonava-turvan ehtojen mukaisesti julkisesti myynnissä kiinteistönvälittäjällä uuden kodin hallinnanluovutuspäivänä. Bonava-turva kattaa uuden kodin vastikekulut myös siinä tapauksessa, että asunnon ostaa kaksi tai useampi henkilöä, joista yhdellä on myymätön asunto ja hänen omistusosuutensa uudesta Bonava-kodista on vähintään 50 %.

Kysy lisää Bonava-turvasta ja sen ehdoista asumisen ammattilaisiltamme. Autamme sinut mielellämme turvalliselle kotimatkalle.

Näin Bonava-turva toimii

  1. Löydä unelmiesi koti uusien Bonava-kotien monipuolisesta valikoimasta.
  2. Laita vanha asuntosi kiinteistönvälittäjän kautta julkiseen myyntiin. Bonava-turvan hyödyntäminen edellyttää, että edellinen asuntosi sijaitsee Suomessa ja on uuden Bonava-kodin hallinnanluovutuspäivänä ollut myynnissä Oikotie- tai Etuovi-palvelussa vähintään kuukauden ajan ja on edelleen myymättä. 
  3. Tee kaupat uudesta, myynnissä olevasta Bonava-kodista. Jos vanha asuntosi on yhä myymättä uuden kodin valmistumisen lähestyessä, hae Bonava-turvaa täyttämällä hakemuslomake, jonka voit pyytää sähköpostitse osoitteesta myynti@bonava.fi.
  4. Nauti uudessa kodissa asumisesta huolettomin mielin. Muistathan hyödyntää myös yhteistyökumppaniemme etuja uuden Bonava-kodin ostajalle. Bonava-turva on voimassa vanhan asuntosi myyntiin asti, kuitenkin enintään 12 kuukautta.

Huom. Etu koskee vain uusia, 1.2.2020 jälkeen tehtyjä kauppoja. Bonava-turvaa ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kumpikaan asunnoista ei saa olla vuokrattuna Bonava-turvan hyödyntämisen aikana. 

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän tärkeitä päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Parhaat kodit

Suunnittelemme ympäristöystävällisiä koteja ja panostamme fiksuihin ratkaisuihin. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin ja huolella mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi.

Kokemus tekee mestarin

Luomme koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.