Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Katso edut uuden Bonava-kodin ostajalle.

Edut Bonava-kodin ostajalle

Kumppaneidemme etujen avulla asumisen ensiaskelista ja oman kodin luomisesta jää mukava muisto, joka on hellä myös kukkarolle.

Rahanarvoisia etuja

Bonava-kodin ostajana pääset hyödyntämään rahanarvoisia etuja. Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme kotimaisia yrityksiä, joiden arvomaailma kohtaa omamme. Tee muuttopäivästä ihanan huoleton Niemen muuttopalvelun avulla ja sukella sisustamisen maailmaan Eurokankaan ja Annon etujen siivittämänä. Katso alta huikeat edut uuden Bonava-kodin ostajalle. Saat tarkemmat ohjeet etujen lunastamiseen kaupanteon jälkeen.

Eurokangas – herätä sisustus eloon verhoilla

Verhot tuovat kotiin tunnelmaa ja pehmeyttä. Valitse uuteen kotiisi uudet verhot oman makusi ja tyylisi mukaan. Asiakkaanamme se käy nyt helposti. Vuonna 1945 perustettu lahtelainen perheyritys Eurokangas tarjoaa Bonava-kodin ostajalle* suorien sivuverhojen ylä- ja alakäänteiden ompelun yli 50 euron arvoisiin verhotilauksiin. Verhot ommellaan Suomessa ja ompelupalvelulla on Avainlippu-merkki.

Anno – vastuullisia sisustustuotteita, joiden kanssa on hyvä elää

Anno on vuonna 2007 perustettu suomalainen sisustusbrändi, jonka valikoiman perustana ovat luonnonläheisyys ja ajattomat luonnonmateriaalit. Suuri osa Annon tuotteista on myös käsintehty. Annon tavoitteena on luoda tuotteita, joiden kanssa on hyvä elää. Anno tarjoaa Bonava-kodin ostajalle* 30 % alennuksen verkkokauppaostoksista (normaalihintaisista tuotteista).

Niemi – täyden palvelun muuttotalo

Niemi on Suomen johtava muutto- ja logistiikka-alan palveluyritys, joka panostaa luotettavuuteen ja vastuullisuuteen. Niemeltä saat kaikki logistiikkapalvelut samasta osoitteesta. Niemi tarjoaa Bonava-kodin ostajalle 10 % alennuksen muuttopalveluista sekä 30 % alennuksen muuttolaatikoista ja muista vuokratuotteista. Yli 100 kilometrin muuttomatkoissa hintaan lisätään hintaan 15 %. Tarjous on voimassa toistaiseksi ja koskee vain uusia tilauksia kotimaassa.

Kotimatkalla uuteen Bonava-kotiin

Haluamme tehdä kotimatkastasi mahdollisimman mukavan ja huolettoman. Siksi olemmekin koonneet yhteen hyödyllisiä vinkkejä kotimatkasi eri vaiheisiin – ensi ihastuksesta aina muuttopäivään ja asumisen aikaan. Tutustu uusiin Bonava-koteihin ja lähde kanssamme ikimuistoiselle matkalle.