Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Ketterä asuntolaina

Haaveiletko uudesta kodista mukavassa naapurustossa? Mietityttääkö rahoitus? Nyt voit tehdä haaveistasi totta. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ketterään 12 kk:n lyhennysvapaaseen asuntolainaan ja maksamme puolestasi vuoden korot.

Hyödynnä etu ja asu ensimmäinen vuosi huolettomasti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Me haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen. Kuljemme kanssasi koko kotimatkan aina suunnittelusta uuden asunnon ostoon ja rahoitukseen asti. 

Tarjoamme nyt yhteistyöpankkiemme kanssa sinulle ratkaisun, joka tekee uuden kodin ostamisesta ihanan mutkatonta. Kun neuvottelet asuntokaupasta Bonava asuntomyynnin kanssa, saat samalla halutessasi apua pankin laina-asiantuntijalta, joka auttaa sinua uuden kotisi rahoitusasioissa. 

Bonava maksaa vuoden korot

Kun lainaan liittyvät edellytykset ovat kunnossa, pankista ollaan sinuun yhteydessä 24 tunnin sisällä ja lainatarjouksen saat kahdessa pankkipäivässä. Tämän jälkeen voit edetä ripeästi kotimatkalla uuteen kotiisi. 

Ja mikä parasta: Bonava maksaa puolestasi ketterän asuntolainan korot vuoden ajan asunnon myyntihinnasta. Laina on myös lyhennysvapaa 12 kuukauden ajan. 

Ketterän asuntolainan ansiosta voit lähteä kotimatkalle heti, kun mieleinen Bonava-koti on löytynyt. Saat lainapäätöksen nopeasti ja voit asua ensimmäisen vuoden huolettomasti ilman asuntolainan lyhennyksiä tai korkoja. 

 

Lainaetu koskee valittuja kohteitamme

Ketterä lainaetu koskee Bonavan uudiskohteita Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa

Korkoedun saaminen edellyttää lainatarjousta pääkaupunkiseudulla Nooa Säästöpankista. Yhteistyöpankkimme tekee päätöksen lainatarjouksen antamisesta asiakkaan maksukyvyn ja muiden lainansaantiin vaikuttavien asioiden perusteella. Onni on ketterä ja joustava asuntolaina. Ota yhteyttä ja kysy lisää Bonava asuntomyynnin ammattilaisilta. Saat meiltä henkilökohtaista ja hyvää palvelua koko kotimatkasi ajan.