Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Maksuaikaetu

Nyt pääset valittuihin uusiin Bonava-koteihin poikkeuksellisen joustavin maksuehdoin. Maksat kaupanteon yhteydessä myyntihinnasta vain 20 % ja loput vasta kun uusi kotisi valmistuu. Tutustu kohteisiin ja toimi pian.

Ei päällekkäisiä kuluja 

Etu merkitsee, että vältät päällekkäiset asumiskulut uuden kotisi rakennusaikana. Nykyisten vuokra-, vastike- tai lainakulujesi lisäksi sinun ei tarvitse maksaa kuin 20 % uuden kotisi myyntihinnasta tai siihen liittyvistä lainakuluista ennen kuin kotisi on muuttovalmis. Tämä helpottaa talouttasi ja tuo joustoa sen suunnitteluun. 

Aikaa nykyisen kotisi myyntiin 

Jos asut jo omistusasunnossa, voit myydä vanhan kotisi kaikessa rauhassa ja kiirehtimättä, kun et tarvitse mittavaa pankkilainaa uuden kotisi rahoittamiseksi ennen sen valmistumista. Saat mielenrauhaa asuntosi myynnin ajaksi etkä joudu laskemaan hintaa jouduttaaksesi kauppojen syntymistä. 

Toiveidesi koti pienellä alkusijoituksella 

Kampanjan aikana pääset edullisesti kiinni toiveidesi kotiin. Pienen alkusijoituksen ansiosta voit tehdä ostopäätöksen nopeasti ennen kuin kaikki asunnot on varattu. 

Espoon Tuulikello 2

Tapiola

Kun teet kaupat Tuulikello 2:n uudesta Bonava-kodista 16.5.-30.6.2022, maksat kaupanteon yhteydessä myyntihinnasta vain 20 % ja loput vasta kun uusi kotisi valmistuu. 

Tutustu

Vantaan Neidonkenkä

Kaivoksela

Pääset nyt Neidonkengän uuteen kotiin maksamalla kaupanteon yhteydessä 20 % myyntihinnasta ja loput vasta kun uusi kotisi valmistuu.

Tutustu

Vantaan Kukonaskel

Koivuhaka

Pääset nyt Kukonaskeleen uuteen kotiin maksamalla kaupanteon yhteydessä 20 % myyntihinnasta ja loput vasta kun uusi kotisi valmistuu.

Tutustu

Tampereen Vellamo 1

Härmälänranta

Kun teet varauksen Vellamo 1:n uudesta Bonava-kodista 17.3.-31.5.2022, maksat kaupanteon yhteydessä myyntihinnasta vain 20 % ja loput vasta kun uusi kotisi valmistuu. 

Tutustu

Turun Solina 14

Kirstinpuisto

Kun teet kaupat Solina 14:n uudesta Bonava-kodista 2.5.-30.6.2022, maksat kaupanteon yhteydessä myyntihinnasta vain 20 % ja loput vasta kun uusi kotisi valmistuu. 

Tutustu

Kampanjan ehdot  

Kampanjaetu koskee vain uusia kauppoja Espoon Tuulikello 2:n, Vantaan Neidonkengän, Vantaan Kukonaskeleen ja Turun Solina 14:n Bonava-kodeista, sekä uusia varauksia Tampereen Vellamo 1:n Bonava-kodeista. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.