Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Maksat kaupanteon yhteydessä myyntihinnasta vain 20 % ja loput vasta kun uusi kotisi valmistuu.

Maksuaikaetu

Nyt pääset valittuihin uusiin Bonava-koteihin poikkeuksellisen joustavin maksuehdoin. Maksat kaupanteon yhteydessä myyntihinnasta vain pienen osan ja loput vasta kun uusi kotisi valmistuu. Tutustu kohteisiin ja toimi pian.

Ei päällekkäisiä kuluja 

Etu merkitsee, että vältät päällekkäiset asumiskulut uuden kotisi rakennusaikana. Nykyisten vuokra-, vastike- tai lainakulujesi lisäksi sinun ei tarvitse maksaa kuin pieni osa uuden kotisi myyntihinnasta tai siihen liittyvistä lainakuluista ennen kuin kotisi on muuttovalmis. Tämä helpottaa talouttasi ja tuo joustoa sen suunnitteluun.  

Aikaa nykyisen kotisi myyntiin 

Jos asut jo omistusasunnossa, voit myydä vanhan kotisi kaikessa rauhassa ja kiirehtimättä, kun et tarvitse mittavaa pankkilainaa uuden kotisi rahoittamiseksi ennen sen valmistumista. Saat mielenrauhaa asuntosi myynnin ajaksi etkä joudu laskemaan hintaa jouduttaaksesi kauppojen syntymistä. 

Toiveidesi koti pienellä alkusijoituksella 

Kampanjan aikana pääset edullisesti kiinni toiveidesi kotiin. Pienen alkusijoituksen ansiosta voit tehdä ostopäätöksen nopeasti ennen kuin kaikki asunnot on varattu. 

Kampanjan ehdot  

Kampanjaetu koskee vain uusia kauppoja Vantaan Neidonkengän, Vantaan Kukonaskeleen, Espoon Tuulikello 2:n, Tampereen Vellamo 1:n ja Turun Solina 14:n Bonava-kodeista sekä uusia varaussopimuksia Helsingin Lähetti 3:n, kodeista. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Huomaathan, että kampanja-aika vaihtelee kohdekohtaisesti: 

Vantaan Neidonkenkä ja Vantaan Kukonaskel: Tarjous on voimassa, kunnes kohde valmistuu. 

Helsingin Lähetti 3, Espoon Tuulikello 2, Tampereen Vellamo 1, Turun Solina 14: Tarjous on voimassa 15.1.-28.2.2023